Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εσύ πάντως έχει καταλάβει... έτσι όπως πας θα το βγάλουμε το λαβράκι με τη σιγανοπαπαδιά :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κοίμισα... αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 11.30! Ευτυχώς αύριο γυρνάμε την αντιβίωση σε 12ωρο.

Εγώ κοίμισα... αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 11.30! Ευτυχώς αύριο γυρνάμε την αντιβίωση σε 12ωρο.

Ακόμη παίρνει αντιβίωση το μωρό? Εμένα ο άντρας μου είναι στον ΠΑΟΚ και έχω 2 ώρες free. Η κόρη μου κοιμάται. Ο γιος μου κοιμάται στη γιαγιά του χιχιχι

Τσα ήρθα....

Που να σε λέγανε και Παρθένα, δηλαδή...:cool:

Πες μου ότι σε λένε Παρθένα...πες μου επίσης ότι δε θες να το βγάλουν το όνομα τα παιδιά σου.

Δίπλα ο διακοσμιστής είναι απασχολημένος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

όλες σε θέματα γκέη, τρανς... μου βάφεστε ανοιχτόμυαλες.

στην Εκκλησία κλείνετε τα μάτια και στενεύει ο ορίζοντας;

αερικό δεν ειρωνεύομαι, αναρωτιέμαι.

γειά σου ρε Ράννια με τις πεννιές, που τις ξέχασες.

Συμπεθερούλα μου -που είπες και δημόσια την ηλικία σου:mrgreen:- στην εκκλησία πηγαίνουμε για να εξιλεωθούμε για ότι λέμε/κάνουμε οπότε δεν έχει να κάνει με τις απόψεις...Κάνουμε μακακίες και βρίσκουμε διέξοδο εκεί για να ηρεμούμε τους ευατούς μας!

Και μη μου πεις όχι...:rolleyes:

Γειά σας ρε κλεφτόπουλα.

Σήμερα και αύριο έχω τον bebo εδώ με άδεια και με έχει πρήξει. Όλο λέει πως θέλει να του δίνω σημασία, μα τι περίεργος άνθρωπος!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είχα μπει στο θέμα με την ομοιοπαθητική και είχα ρωτήσει για την πεθερά μου. Η yogini -να'ναι καλά- μου μίλησε για έναν γιατρό οστεοπαθητικό στον οποίο και της έκλεισα ραντεβού. Πήγε λοιπόν η πεθερά και ----αν είναι δυνατόν---- την έκανε να ξαναπερπατήσει όπως πριν 7 χρόνια!!!!!!!!!!! Έχουμε πάθει πλάκα όλοι μας!!!!!!!!! Αυτά. Φιλάκια, με βλέπει!!!!!!!!!!!:tongue:

Ακόμη παίρνει αντιβίωση το μωρό? Εμένα ο άντρας μου είναι στον ΠΑΟΚ και έχω 2 ώρες free. Η κόρη μου κοιμάται. Ο γιος μου κοιμάται στη γιαγιά του χιχιχι

Ο γιός γιατί στη γιαγιά?

Πες μου ότι σε λένε Παρθένα...πες μου επίσης ότι δε θες να το βγάλουν το όνομα τα παιδιά σου.

Όου γιες μαι ρίαλ νέιμ ιζ ΠΑΡΘΕΝΑ! Παρθενίτσα...Νίτσα

Τώρα λέω ότι δε θέλω να λένε την εγγόνα μου έτσι... ΑΛΛΑΑΑΑΑ ντεν ξέρω καρντιά μου... Μπορεί αργότερα να μη θέλει ο γιόκας την κόρη της Σεβούλας ή το αντίστροφο και να μου κουβαλήσει κανένα σούργελο και να το απαιτήσω:-Du never know... Μπορεί να είμαι πιο κακιά πεθερά κι από τις Θανάσιμες δίπλα...Εκτός και αν συμπεθεριάσω με τη Σεβούλα...χαλί

Δίπλα ο διακοσμιστής είναι απασχολημένος.

Ναι κι εγώ προσπάθησα να μπω αλλά ντεν...

Διαφημίσεις

Γειά σας ρε κλεφτόπουλα.

Σήμερα και αύριο έχω τον bebo εδώ με άδεια και με έχει πρήξει. Όλο λέει πως θέλει να του δίνω σημασία, μα τι περίεργος άνθρωπος!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είχα μπει στο θέμα με την ομοιοπαθητική και είχα ρωτήσει για την πεθερά μου. Η yogini -να'ναι καλά- μου μίλησε για έναν γιατρό οστεοπαθητικό στον οποίο και της έκλεισα ραντεβού. Πήγε λοιπόν η πεθερά και ----αν είναι δυνατόν---- την έκανε να ξαναπερπατήσει όπως πριν 7 χρόνια!!!!!!!!!!! Έχουμε πάθει πλάκα όλοι μας!!!!!!!!! Αυτά. Φιλάκια, με βλέπει!!!!!!!!!!!:tongue:

Πολύ χάρηκα με τη μαμά του μπέμπου...:lol:

Απίστευτο όμως..τι σου είναι η επιστήμη!

girls, εχουμε κανα site με συνταγες για τουρτες για παρτυ γενεθλιων?

Θέλεις να τη φτιάξεις οπωσδήποτε?

Γιατί τα fresh φτιάχνουν κάτι τέλειες 3σδιάστατες και bitter ... γιαμι γιαμι

Πολύ ενδιαφέρον Λευκούλα! Χαιρετίσματα στον μπέμπο :D

Κική μου την αντιβίωση θα την πάρουμε για 10 μέρες... Ξεκινήσαμε την Τρίτη άρα θα φάμε και την άλλη εβδομάδα σχεδόν ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...