Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα κι εγω 4ο λυκειο πηγαινα

ποια χρονια εισαι ρε?

Γηροκομειο

Ειμαι μεγάλη ρε συ...το 92 τέλειωσα

(Γηροκομείο εσύ, σύνορα εγώ...πού πάμε να τα βάλουμε με την θεοδώρα τρομάρα μας????:D:D:D)

Καλά χρειαζόταν ψυχίατρος??? τέλος πάντων...Μεγαλόπολη πού δουλεύει ο αδερφός σου? είχα κάνει την πρακτική μου εκει...τότε που ζούσαν ακομα οι δεινόσαυροι μιλάμε :D

Σε ένα σχολείο διδάσκει. Έχει παιδάκια με μαθησιακές δυσκολίες. Αναπληρωτής είναι.

Εν τω μεταξύ το πρόβλημά του δεν είναι ψυχολογικό, ανήκει στα προβλήματα λόγου. Επειδή τον τρέξαμε τότε παντού, οι παιδοψυχίατροι που τον είδαν μας έλεγαν ότι είναι για λογοθεραπεία, δεν έχει κανένα ψυχολογικό το παιδί.

Προφανώς αυτά είναι διαδικαστικά μεταξύ τους, το χαρτί ψυχιάτρου δλδ. Αλλά ψυχίατρος μιλάς έτσι σε ένα παιδί 22 χρονών? Που ξέρεις τι προβλήματα έχει? Μπορεί να βγει από το γραφείο σου και να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα με αυτό που του είπες!

Και, μεταξύ μας, ούτε για Ι4 είναι. Ή είναι αλλά όχι έτσι όπως το έχουν στο στρατό. Φοβούνται και τους έχουν πολύ πουδραίισον τους Ι4.

Wktmp2.png

qIogp3.png

(Γηροκομείο εσύ, σύνορα εγώ...πού πάμε να τα βάλουμε με την θεοδώρα τρομάρα μας????:D:D:D)

το 92 τελειωσες το λυκειο? α δε σε ξερω τοτε..... εγω τελειωσα το 98 (νομιζω!χαχαχαχααχ)

Διαφημίσεις

Σε ένα σχολείο διδάσκει. Έχει παιδάκια με μαθησιακές δυσκολίες. Αναπληρωτής είναι.

Ναι μωρέ το είπες...αλλά είμαι χρυσόψαρο

Εν τω μεταξύ το πρόβλημά του δεν είναι ψυχολογικό, ανήκει στα προβλήματα λόγου. Επειδή τον τρέξαμε τότε παντού, οι παιδοψυχίατροι που τον είδαν μας έλεγαν ότι είναι για λογοθεραπεία, δεν έχει κανένα ψυχολογικό το παιδί.

Προφανώς αυτά είναι διαδικαστικά μεταξύ τους, το χαρτί ψυχιάτρου δλδ. Αλλά ψυχίατρος μιλάς έτσι σε ένα παιδί 22 χρονών? Που ξέρεις τι προβλήματα έχει? Μπορεί να βγει από το γραφείο σου και να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα με αυτό που του είπες!

Έλα ντε :twisted::twisted::twisted:

Πες μου ότι είχες Δημόπουλο, Καρατζά, Ανδρικογιαννόπουλο, Μπαρούτα :D:D:D

χαχαχαχαχα και δημοπουλο ειχα, και καρατζα ειχα (και ιδιαιτερο για δεσμη) και ανδρικοτζωνη ειχα, και μπαρουτα ειχα! και πολλους πολλους αλλους!

Επ! Συνορα εμενε ο αντρας μου!! Τωρα εχουν σπιτι τα πεθερικα μου στην Εγλυκαδα! Και επισης να σου πω πως ηταν συμμαθητης με τη Ραννια μας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα και δημοπουλο ειχα, και καρατζα ειχα (και ιδιαιτερο για δεσμη) και ανδρικοτζωνη ειχα, και μπαρουτα ειχα! και πολλους πολλους αλλους!
Επ! Συνορα εμενε ο αντρας μου!! Τωρα εχουν σπιτι τα πεθερικα μου στην Εγλυκαδα! Και επισης να σου πω πως ηταν συμμαθητης με τη Ραννια μας!! :D

Το 4ο έχει βγάλει τα καλύτερα παιδιά!!!!!! Φεβρουαριε μπορεί φατσικά να τον ξερω τον άντρα σου (ναι πώς, σιγά που θα τον θυμαμαι :D:D:D)

Σας αφήνω τώρα πάω στο παιδάκι μου. Θέλω να της πάρω και στολή για το ΣΚ.Καλό απόγευμα!!!!

Να σου πω πως ανακουφιστηκα που δεν τον θυμασαι?? Θα στο πω!! :lol:

Καλο απογευμα malecon..

(Εχετε καταλαβει τι δουλεμα θα μου ριξει το Αερικο μολις δει καινουρια συμμαθητρια του Μπιλη ε? :lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...