Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν διαφωνώ καθόλου.

Αλλά κι αυτή δεν περίμενε ότι θα το πάθει αυτό.

Γι'αυτό και το λεω να μην αισθάνεται και τόσο ασφλής η Κική στο νετ.

(οκ είμαι κι εγώ υπερβολική, αλλά κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε).

Κακώς δεν το περίμενε... πρέπει να ξέρεις 2-3 πράγματα για το μέσον που χρησιμοποιείς...

Αν δε βαριέσαι διάβασε τι έπαθε η κοπέλα με το μεγάλο της παιδί

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77400&highlight=%F0%E9%E3%EA%EF%F5%E9%ED%E1%EA%E9

Το είχα διαβάσει παλιότερα.

Προσπαθώ οι πληροφορίες που δίνω να είναι τέτοιες που να μη με νοιάζει αν μαθευτούν.

Βέβαια, εγώ δεν έχω θέματα με τον άντρα μου.

Βέβαια την έχω πατήσει στη δουλειά μου 1 φορά με συνάδελφο (ο Θεός να την κάνει) όπου άφησα το πισι ανοιχτό...και είδε τα μέηλ που αντάλλαζα με τα κορίτσια που θα βγω αύριο από άλλο κατάστημα και μ'εσα σε όλα που λέγαμε, σχολιάζαμε και τη συγκεκριμένη.Και όλα τα στελέχη!Εγώ ευτυχώς έλεγα τα λιγότερα.

Και επειδή αυτή η κοπέλα σε προκαλούσε να τη σχολιάσεις, έν έχω να σας πω:

Θεολόγος που ερχόταν στη δουλειά όπως δε ντυνόμουν εγώ ούτε όταν δούλευα νύχτα. Ντεκολτέ χωρίς σουτιέν, εξώπλατο μέχρι τον πωπό, σούπερ μίνη ξανθό μαλλί τζασμένο, λουλούδι στα μαλλιά και βάψιμο υπερπαραγωγή. Θεωρούσε εαυτόν ανώτερο εξαιτίας του πανεπιστημίου. Έκανε ααγγελίες ποιημάτων του Παλαμά πχ ανάμεσα σε τραγούδι του Μακρόπουλου και του Βέρτη...τεσπα...

Εκείνο το πρωί, έρχεται ο γεινικός (50 χρονών παντρεμένος με 3 παιδιά) και της λέει: Κατερίνα πχ (αυτή 23 χρονών) μου φέρνεις σε παρακαλώ ένα ντεπόν γιατί έχω πονοκέφαλο?

Απάντηση:Αχ κύριε Γιώργο μου σας είδαν έτσι όμορφο και σας ματιάσανε. Δε μου είπατε περαστικά κύριε Γιώργο μουπου ήμουν αρρωστούλα.

Ε, το τραβούσε ο οργανισμός της το κουσκους.

Και, άφησα το πισι ανοιχτό κι έγινε το έλα να δεις στην εταιρία.

Ε, μετά έβαλα λίγο μυαλό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κακώς δεν το περίμενε... πρέπει να ξέρεις 2-3 πράγματα για το μέσον που χρησιμοποιείς...

Δυστυχώς να την πατήσεις μετά μαθαίνεις.

Κι εγώ την έχω πατήσει........σε άλλα θέματα βέβαια όχι προσωπικά μου.

Αλλά τον μπελά μου τον βρήκα, ασχέτως αν το τακτοποίησα αλλιώς το θεμα.

Το είχα διαβάσει παλιότερα.

Προσπαθώ οι πληροφορίες που δίνω να είναι τέτοιες που να μη με νοιάζει αν μαθευτούν.

Βέβαια, εγώ δεν έχω θέματα με τον άντρα μου.

Βέβαια την έχω πατήσει στη δουλειά μου 1 φορά με συνάδελφο (ο Θεός να την κάνει) όπου άφησα το πισι ανοιχτό...και είδε τα μέηλ που αντάλλαζα με τα κορίτσια που θα βγω αύριο από άλλο κατάστημα και μ'εσα σε όλα που λέγαμε, σχολιάζαμε και τη συγκεκριμένη.Και όλα τα στελέχη!Εγώ ευτυχώς έλεγα τα λιγότερα.

Και επειδή αυτή η κοπέλα σε προκαλούσε να τη σχολιάσεις, έν έχω να σας πω:

Θεολόγος που ερχόταν στη δουλειά όπως δε ντυνόμουν εγώ ούτε όταν δούλευα νύχτα. Ντεκολτέ χωρίς σουτιέν, εξώπλατο μέχρι τον πωπό, σούπερ μίνη ξανθό μαλλί τζασμένο, λουλούδι στα μαλλιά και βάψιμο υπερπαραγωγή. Θεωρούσε εαυτόν ανώτερο εξαιτίας του πανεπιστημίου. Έκανε ααγγελίες ποιημάτων του Παλαμά πχ ανάμεσα σε τραγούδι του Μακρόπουλου και του Βέρτη...τεσπα...

Εκείνο το πρωί, έρχεται ο γεινικός (50 χρονών παντρεμένος με 3 παιδιά) και της λέει: Κατερίνα πχ (αυτή 23 χρονών) μου φέρνεις σε παρακαλώ ένα ντεπόν γιατί έχω πονοκέφαλο?

Απάντηση:Αχ κύριε Γιώργο μου σας είδαν έτσι όμορφο και σας ματιάσανε. Δε μου είπατε περαστικά κύριε Γιώργο μουπου ήμουν αρρωστούλα.

Ε, το τραβούσε ο οργανισμός της το κουσκους.

Και, άφησα το πισι ανοιχτό κι έγινε το έλα να δεις στην εταιρία.

Ε, μετά έβαλα λίγο μυαλό.

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Άσε! 12 χρόνια δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα, από 18 χρονών. Και την πάτησα σα μ@λ@κ@ς στα 28!!! Και ήμουν και έγκυος στο γιο μου!Κεραμίδα!

Και περνιόμουν και για ξύπνια. Πάντα τυπική στη δουλειά μου, όλοι να λένε τα καλύτερα, ποτέ δεν ήρθα σε ρήξη με συνάδελφο.

Αλλά, με τα κορίτσια από το άλλο μαγαζί είχαμε και έχουμε αναπτύξει δεσμούς που ξεπερνούν τη συναδελφικότητα. Και σχολιάζαμε, ξέρεις σαν παρέα. Και σαν μ@λ@κες στο πισι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

α. τρυπάς το προφ. με καρφίτσα

όσο το φοράει;:mrgreen:

β. σκουπίζεσαι με την πετσέτα που έχει σκουπιστεί κι αυτός

να είναι μονόχρωμη ή δεν παίζει ρόλο;:roll::tongue:

γ. κολυμπάς στην ίδια θάλασσα (αφού έχετε κάνει σεχ κτλ κτλ)

μήπως να κάναμε και σεξ στη θάλασσα; και μάλιστα Φεβρουάριο μήνα; ε; ε;:wink:

δ. βγαίνεις μόνη σε μπαράκι με τον κουμπάρο

άστο. αυτό δεν παίζει με τίποτα. είναι ο αφεντικός μου. θα πιάσω τετράδυμα και μόνο που το σκέφτηκα.:lol:

και πολλά άλλα άμα θες να κάτσω να γράψω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θέλω. αφού με βλέπεις. είμαι μαθήτρια.:cool:

Συμπεθέρα, μη μου αγχώνεσαι... μείνε εσύ έγκυος (βίασε το συμπέθερο κοινώς, κάντου κεφαλοκλείδωμα βρε αδελφέ που είπε και η άλλη η @#$%^ δίπλα) και θα έχουμε να λέμε μετάαα ουουουου...

Τα πάντα...από το πως θα το πεις στη Χρύσπα μέχρι και το πως θα της φερθείς όταν βγείτε από το μαιευτήριο, πως θα βυζάξεις (μουουουουου), πότε θα κάνεις σεχ...

πολλά-πολλά....

Και βάλε καμία φωτο στο άλμπουμ.Μόνο τις δικές μας θα χαζεύεις...

να βιάσω εγώ; μόνο χαλαρά μου βγαίνει αυτές τις μέρες.

φωτό δεν μπορώ εδώ ρε. μόνο από τα δείγματα της βάφτισης μπορώ να βάλω:(

είναι πολύ μεγάλες οι φωτό που έχω στον υπολογιστή.

στείλτε μου π.μ. πώς να τις μικρύνω. μη με πείτε όμως κινέζικα, με προγράμματα ζωγραφικής, χειροτεχνίες... βαριέμαι...

Προφανώς επηρεάζεται απο τις καταστάσεις της αγοράς εργασίας και αγχώνεται... είναι και μικρή η Χρυσπούλα και ίσως σκέφτεται ότι θα ζοριστείτε!

στο μυαλό του είσαι; έτσι σκέφτεται. όλα με τη λογική.:(

Ο Π. και η Ο. έχουν 3,5έτη διαφορά.. δε φαντάζεσαι πόσο ωραία είναι! Εκτός του ότι αντιλαμβανόταν περισσότερα πράγματα λόγω ηλικίας, τώρα ο Π. είναι εντελώς ανεξάρτητος και η Ο. κάνει πολλά πράγματα μόνη της πλέον. Ανάσα μεγάλη...

Και μη μου πεις είμαι 3.. χρονών και πότε!!!!

είμαι 34 στα 35. και αγχώνομαι.

είδες; το είπα.

Εγώ πάντως τα έκανα και τα δύο... και μπαργούμαν και γοέιτρες :D και είμαι περήφανη και για τα δύο :P Με αυτά έβγαλα τη σχολή που κατά τ' άλλα πλέρωσε η μάνα μου (την εγγραφή δηλαδή).

πλήρωσες για εγγραφή;

τί σχολή έβγαλες;

σήμερα έπηξα. πολλή δουλειά.

χαρλοου, τα σέβη μου στη μανούλα σου και σε σένα.

όσο για το θέμα με τους κρυφογκέη... αν ανακάλυπτα ότι ο άντρας μου είναι γκέη, θα τον αγαπούσα το ίδιο.

αν το παιδί μου ήταν γκέη, θα το αγαπούσα το ίδιο, αλλά θα ανησυχούσα κάθε στιγμή για το πώς θα τα καταφέρει να ευτυχήσει.

αν ήμουν γκέη, θα το είχα καταλάβει.

κατά τα άλλα, σήμερα σκεφτόμουν τί μπορω να κάνω για να αποφέύγω να κλείνομα ιτόσο στο σπίτι, αν και πολύ θα ήθελα να το κάνω λαμπίκο-χρειάζεται επειγόντως γενική και δεν περισσεύει φράγκο.

μου ήρθε η ιδέα για ποδήλατο. θα μου άρεσε να έκανα ποδήλατο, μόνη μου ή με τον αγαπούλη μου ή και με την κορούλα μου.

καλαθάκι για τα μικρά φάντάζομαι ότι υπάρχουν.

θα το επεξεργαστώ.

όσο για Σαλόνικα, κανονίζουμε κικίτσα; ή στην Λάρισα.

εγώ είμαι μέσα όποτε μου πείτε. όμως προτιμώ Σάββατο που είμαι φρη γουήλη από εργασία.

μάκια!

Εγώ ευτυχώς ανέφερα απλώς το γεγονός και χαρακτήρισα αναλόγως την κοπέλα. Οι υπόλοιπες...άνοιξαν ένα βόθρο...κι όποιον πήρε ο χάρος.

Βέβαια κι εγώ έβριζα άσχημαα τον προϊστάμενό τους, αλλά δε μου καιγόταν καρφί. Είναι ο πιο κακός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σκεφτείτε: όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος γελούσε κι έλεγε τι καλά να το μάθει η Μαρία πχ. Όπου Μαρία συνάδελφος 38 ετών που προσπαθούσε μετά κόπων και βασάνων να κάνει παιδάκι. Σκατόψυχος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Όταν είχε πρωτοέρθει η κοπέλα που προσεχει την μικρή ο άντρας μου είχε αφήσει την web camera ανοιχτή για να ακούει από την δουλειά του αν κλαίει το μωρό κλπ. Όταν γύρισα σπίτι, κάθησα στο pc και πήρα τηλ την κουμπάρα μου. Και ψιλοέθαβα τον πεθερό μου ξεχνώντας πως η κάμερα ήταν ανοιχτή :roll::roll::roll: Ευτυχώς ο άντρας μου δεν άκουσε....

όσο για Σαλόνικα, κανονίζουμε κικίτσα; ή στην Λάρισα.

εγώ είμαι μέσα όποτε μου πείτε. όμως προτιμώ Σάββατο που είμαι φρη γουήλη από εργασία.

μάκια!

Λάρισα εγώ ούτως ή άλλως θα έρθω!Δε γλυτώνεις από μένα:mrgreen:

Άλλος για συνάντηση βόρεια παρακαλώ?

malecon χοχοχοχο που λέει και η κιουλτ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

όσο για τη δημοσιότητα στο ίντερνετ, έχω την ίδια θεωρία με την Ειρήνη, αν κατάλαβα καλά.

ο σύζυγός μου γνωρίζει το νικ, τους κωδικούς, με διαβάζει πού και πού.

δεν λέω κάτι από αυτό που σκέφτομαι και δεν γράφω τίποτα διαφορετικό επίσης.

οπότε, είμαι η Σέβη και είμαι καλά.

μόνο ένα θέμα δεν δημοσιοποιώ για λόγους που έχουν να κάνουν με τη δουλειά.

ζούμε σε δύσκολους καιρούς κ δεν δουλεύω για λούσα. δουλεύω για να ζει η οικογένειά μου.

αλλιώς την είχα χεσμέ.. την καριέρα και τα πτυχία.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο??? Αυτή η θεοδώρα3 τι λεει? :confused::confused::confused::confused:

sevoula εγώ πχ δεν θα δημοσιοποιούσα τόσα πολλά. Πιστεύω πως αν έμενα Λάρισα και σε διάβαζα θα καταλάβαινα αμέσως ποιά είσαι. Αν εσενα δεν σε νοιάζει, δεν μου πέφτει λόγος....εγώ θα κόλλαγα να έλεγα τόσες πληροφορίες σε αγνώστους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...