Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ελπίζω τώρα που θα πάνε στο σπίτι τους να μπει κάποια στιγμή και να γράψει η ίδια η ξαδέρφη μου την περιπέτειά τους... μου έχει πει ότι θα το κάνει ;)

Εν συντομία όμως το παιδί από τους τρεις μήνες ζωής τους 2.5 τους έχει περάσει στη ΜΕΝΝ... με ένα διάλειμα 15 ημερών που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της... τελικά εγχειρίστηκε στο Μητέρα (ενώ στο Παίδων ακόμα διαφωνούν οι γιατροί μεταξύ τους!) και είναι πλέον μία χαρά :D

Μπράβο το κορίτσι!

Βλέπω ότι περνάτε στο ντούκου την τάση μου να σας αναφέρω...καλά....

Harlow τι συναντήσεις κάνει το πάρεντς?

Μου θυμίζεις τον ξάδερφό μου. Ποτέ δε δίνει στοιχεία στο νετ. Φοβάται πάρα πολύ. Εγώ πάλι...ντιπ δε φοβάμαι...άλλο άκρο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μην με παρεξηγήσετε, αλλά εγώ δεν πάω σε συναντήσεις που ανακοινώνονται δημόσια τοποθεσία και ώρα.

Γι' αυτό και λάκισα από όλες τι συναντησεις του παρεντσ

κι εγώ έχω ένα κόλλημα με τη δημοσιοποίηση-δημοσιότητα...:rolleyes:

μπορούμε να κανονίσουμε μέσω π.μ. ώρα και τόπο, αρκεί να βρούμε τη μέρα (όπου μπορούμε νομίζω να διαπραγματευτούμε δημόσια):mrgreen:

σ/κ και μένα μου είναι πιο εύκολο αλλά αν πείτε και καθημερινή είμαι μέσα!

ποιά θ' αναλάβει να κάνει τα... πρακτικά και να συγκεντρώσει... συμμετοχές?

υ.γ. θα προτιμούσα χωρίς παιδιά σε πρώτη φάση για να είμαστε άνετες για... καλαμπούρι... μεταξύ μας αλλά και πάλι δεν έχω πρόβλημα αν κανονίσετε αλλοιώς!

Harlow τι συναντήσεις κάνει το πάρεντς?

Μου θυμίζεις τον ξάδερφό μου. Ποτέ δε δίνει στοιχεία στο νετ. Φοβάται πάρα πολύ. Εγώ πάλι...ντιπ δε φοβάμαι...άλλο άκρο.

Στο απο κει ανακοινώνονται κάποιες συνατήσεις όπως έγινε μια τα Χριστούγεννα.

Κική μην είσαι τόσο free στο νετ.........δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο φαντάζεσαι.

σ/κ και μένα μου είναι πιο εύκολο αλλά αν πείτε και καθημερινή είμαι μέσα!

ποιά θ' αναλάβει να κάνει τα... πρακτικά και να συγκεντρώσει... συμμετοχές?

Βάλτε μέρα και ώρα

zopiron

Harlow

Aeriko

culte

άλλος?

Διαφημίσεις

κικίτσα, αναφορά στις φίλες σου?:rolleyes:

ΚΑλάαααααααααααααααααααααααααααααααα θα σας κανονίσω:tongue:

Λοιπόν, που είναι οι βόρειες?Έλα να μαζευόμαστε κι εμείς για συνάντηση!

Στο απο κει ανακοινώνονται κάποιες συνατήσεις όπως έγινε μια τα Χριστούγεννα.

Κική μην είσαι τόσο free στο νετ.........δεν είναι τόσο ανώνυμο όσο φαντάζεσαι.

Θα το ψάξω.

Ε, εγώ μιλάμε ότι όταν άνοιξα το λογαριασμό στο πάρεντς, για νικνέημ είχα το ονοματεπώνυμό μου. Γιατί βαριόμουν να θυμάμαι νικ και τέτοια.

Το ξέρω ότι έχεις δίκιο...αλλά...έχω μια αίσθηση ότι τι μπορεί να μου συμβεί? Να πάρουν φώτο μου?Ας πάρουν. Να με ληστέψουν? Αν βρουν κάτι ας δώσουν και σ'εμένα:mrgreen:.Κάπως έτσι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το ξέρω ότι έχεις δίκιο...αλλά...έχω μια αίσθηση ότι τι μπορεί να μου συμβεί? Να πάρουν φώτο μου?Ας πάρουν. Να με ληστέψουν? Αν βρουν κάτι ας δώσουν και σ'εμένα:mrgreen:.Κάπως έτσι.

Αν δε βαριέσαι διάβασε τι έπαθε η κοπέλα με το μεγάλο της παιδί

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77400&highlight=%F0%E9%E3%EA%EF%F5%E9%ED%E1%EA%E9

Και επειδή αισθάνομαι η λυσσάρα της παρέας για έξοδο, ναι είμαι:tongue:

Αισθάνομαι πάρα πολύ κλεισμένη μέσα. Όποτε μπορώ να βρω ευκαιρία να βγω, την αρπάζω από τα μαλλιά:tongue:

Και τέλος μου αρέσει πάρα πολύ να γνωρίζω κόσμο (οι φίλες μου βέβαια είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι παρέες μου πολλές!).

Θεωρώ πως ότι περισσότερο έχω να πάρω σε γνώση, έχω να το πάρω γνωρίζοντας κόσμο, ακούγοντας μια άλλη άποψη και ανοίγοντας τα μυαλά μου.

Αύριο θα βγω με τις συναδέλφισσες μου που τόσο μου έχουν λείψει!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αυτή τα ήθελε και τα έπαθε... Μίλησε σε δημόσιο φορουμ για ένα θέμα που δεν ήθελε να το μάθει ο άντρας της...έτσι δεν είναι?

Ε η αλήθεια είναι πως αν ήθελα να γράψω για κάποιο πρόβλημα με τον άντρα μου... μάλλον θα έκανα διαφορετικό νικ και θα έγραφα μόνο από τη δουλειά :lol:

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77400&highlight=%F0%E9%E3%EA%EF%F5%E9%ED%E1%EA%E9

ναι βρε harlow όπως τα λέει η κική είναι...

εγώ ότι γράφω δεν με ενδιαφέρει κανένας ποιος θα τα δει..είτε φίλος ή συγγενής

Βάλτε μέρα και ώρα

zopiron

Harlow

Aeriko

culte

άλλος?

που είναι οι - νίτσα - ελλ?

υπάρχει κάποια άλλη εδώ στην Αθήνα?

από τα 2χρονα (που έχουν συμμετοχή εδώ) - φαίη - μαρκοπουλάκι (τι κάνει αλήθεια η κοπέλα με τις εξετάσεις?)

άλλος???????

Αυτή τα ήθελε και τα έπαθε... Μίλησε σε δημόσιο φορουμ για ένα θέμα που δεν ήθελε να το μάθει ο άντρας της...έτσι δεν είναι?

Δεν διαφωνώ καθόλου.

Αλλά κι αυτή δεν περίμενε ότι θα το πάθει αυτό.

Γι'αυτό και το λεω να μην αισθάνεται και τόσο ασφλής η Κική στο νετ.

(οκ είμαι κι εγώ υπερβολική, αλλά κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...