Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εννοώ Νίτσα μου πως αν ο άλλος είναι ομο δεν έχει δικαίωμα στην γονεϊκότητα γιατί το παιδί χρειάζεται και τα δύο πρότυπα.... αν όμως είναι ετερο και δη γυναίκα... το έχει... εκεί το παιδί δεν χρειάζεται και τα δύο πρότυπα και το πρότυπο οικογενείας! Κατάλαβες;

Αυτό είναι ένα επιχείρημα που με κάνει να σκέφτομαι θετικά τη γονεϊκότητα των ομοφυλοφίλων.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=82341

Και μετά μου λες Κική ποιός θα πει αν είναι εγωίστρια η κάθε μια μας...κάποια της την είπε της κοπέλας αν και δεν ζήτησε την γνώμη μας. Αλλά αυτή ίσως ήταν τυχερή και βρήκε τον τέλειο άντρα...όσες γκαντέμες δεν τον βρήκαμε δεν πρέπει να κάνουμε παιδια

κορίτσια, τα θέματα που έχετε ανοίξει είναι πολύ σοβαρά - βαθιά - πολύπλευρα... και τώρα δεν έχω χρόνο ν' αναπτύξω τις απόψεις μου...

άσχετο... αλλά ήθελα να ρωτήσω... βλέπετε να βγαίνουμε οι αλλοπρόσαλλες?

κι αν ναι, που - πότε - πως? παίζει να βγούμε και χωρίς παιδιά για να γνωριστούμε?

Άσχετο...

Την Τρ. έχω rdv στη γυναικολόγο μου και δεν θυμάμαι πόσο καιρό πριν πρέπει να απέχω απο ηλεκτ/κές εργασίες!

για τεστ παπ, τρεις μέρες αποχή από τις καλωδιώσεις...:rolleyes:

κορίτσια, τα θέματα που έχετε ανοίξει είναι πολύ σοβαρά - βαθιά - πολύπλευρα... και τώρα δεν έχω χρόνο ν' αναπτύξω τις απόψεις μου...

κι αν ναι, που - πότε - πως? παίζει να βγούμε και χωρίς παιδιά για να γνωριστούμε?

εγώ χωρίς παιδί απογευματάκι παίζει!!!!!

Διαφημίσεις

Δύσκολο για καθημερινές γιατί ο σύζυγος σχολάει άτακτες ώρες και δεν έχω κανένα να μου την κρατήσει.

Για ΣΚ θα τον βισματώσω ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ

Και καθημερινή και σκ... αρκεί να μην είναι αυτή την Κυριακή ή το επόμενο Σάββατο :lol: είναι κλεισμένα...

Έχω ανακοίνωση: Ταρατα ταταρατα ταρατα ταμ!

Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Μετά από 3 μήνες ταλαιπωρίας για εκείνη και την μανούλα της φεύγουν αύριο για το δρόμο της επιστροφής στο σπιτάκι τους και στο όμορφο χώρο που έχουν δημιουργήσει για την πριγκήπισά τους :D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγώ χωρίς παιδί απογευματάκι παίζει!!!!!

Σας ενημερώνω ότι συντόμως θα σας κάνω αναφορά με σχόλιο:κανονίζουν έξοδο οι νότιες μπροστά στις βόρειες ευθαρσώς για να ζηλεύουν:twisted::twisted::twisted:

Τι θα γίνει? Οι βόρειες θα κανονίσουμε τίποτις?

Αερικό μπράβο!(δεν ξέρω βέβαια τι έχει γίνει, αλλά για να το λες έτσι καλό θα ναι!)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω τώρα που θα πάνε στο σπίτι τους να μπει κάποια στιγμή και να γράψει η ίδια η ξαδέρφη μου την περιπέτειά τους... μου έχει πει ότι θα το κάνει ;)

Εν συντομία όμως το παιδί από τους τρεις μήνες ζωής τους 2.5 τους έχει περάσει στη ΜΕΝΝ... με ένα διάλειμα 15 ημερών που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της... τελικά εγχειρίστηκε στο Μητέρα (ενώ στο Παίδων ακόμα διαφωνούν οι γιατροί μεταξύ τους!) και είναι πλέον μία χαρά :D

κορίτσια μην με παρεξηγήσετε, αλλά εγώ δεν πάω σε συναντήσεις που ανακοινώνονται δημόσια τοποθεσία και ώρα.

Γι' αυτό και λάκισα από όλες τι συναντησεις του παρεντσ

Eντάξει λοιπόν :P θα κανονίσουμε ώρα και τοποθεσία στα κρυφά :P

Εμ δεν φτιάχνετε και φέις να τα κανονισουμε εκεί με την ησυχία μας :P

Ελπίζω τώρα που θα πάνε στο σπίτι τους να μπει κάποια στιγμή και να γράψει η ίδια η ξαδέρφη μου την περιπέτειά τους... μου έχει πει ότι θα το κάνει ;)

Εν συντομία όμως το παιδί από τους τρεις μήνες ζωής τους 2.5 τους έχει περάσει στη ΜΕΝΝ... με ένα διάλειμα 15 ημερών που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της... τελικά εγχειρίστηκε στο Μητέρα (ενώ στο Παίδων ακόμα διαφωνούν οι γιατροί μεταξύ τους!) και είναι πλέον μία χαρά :D

Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά τα χαρούμενα νεα είναι πάντα καλά

Eντάξει λοιπόν :P θα κανονίσουμε ώρα και τοποθεσία στα κρυφά :P

Εμ δεν φτιάχνετε και φέις να τα κανονισουμε εκεί με την ησυχία μας :P

Τώρα μάλιστα τα πιασες τα λεφτά σου, άκου αφαλές το face:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...