Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κική μου επειδή την Τζένη και κάποιες άλλες περιπτώσεις σαν της Τζένης της έζησα από κοντά... υπάρχουν και γενετικές επιλογές. Η Τζένη ήταν σαφώς λάθος της φύσης που γεννήθηκε Γιάννης! Και σου θυμίζω ότι τον ήξερα στην πρώτη γυμνασίου! Πιο θηλυπρεπές άτομο δεν είχα γνωρίσει ούτε ανάμεσα στις φίλες μου!

Επειδή κι εγώ έχω μια Τζένη, πρώην Βάσια, και πολύ κόσμο που επεδίωκε την αλλαγή φύλου και έζησα μαζί του αυτή τη διαδρομή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η θηλυπρέπεια έχει να κάνει με πολλά άλλα πράγματα (περιβάλλον με γυναίκες, περισσότερα οιστρογόνα), οι οποίες αν δεν αντιμετωπιστούν ως αξιοπερίεργες δε θα λειτουργήσουν ποτέ ως ομόφυλόφιλοι αυτοί που τις έχουν. Επίσης δεν ενοχοποιούνται σε καμμία περίπτωση οι ορμόνες για την ομοφυλοφιλία. Αυτό το θέμα έχει λήξει για την επιστήμη. Γι αυτό και το ψάχνουν γονιδιακά.Έχω πολύ δικό μου άνθρωπο που θηλυπρεπίζει αλλά είναι μια χαρά άντρας. Είχα και γκόμενο που όταν μιλούσε μπερδευόσουν, αν μιλούσα εγώ ή εκείνος, αλλά σε βεβαιώ ότι μια χαρά αγοράκι είναι.:mrgreen:

Πολλές φορές επειδή αυτοί οι άνθρωποι θέλουν πολύ να κάνουν αλλαγή φύλου, αυτοπαρουσιάζονται ως λάθος της φύσης.

Μην ξεχνάς ότι παλιότερα και τον καιρό που έκανε αλλαγή φύλου η δική σου Τζένη, με την αλλαγή φύλου ευνουχιζόντουσαν ουσιαστικά. Δεν είχαν εκεί κάτω νευρικές αποπλήξεις και δε μπορούσαν να νιώσουν οργασμό, να ευχαριστηθούν τη σεξουαλικότητα, το σεξ. Γι αυτό και πλήθος γιατρών την αλλαγή φύλλου τη χαρακτηρίζουν διαταραχή.

Φοβάμαι ότι πολλές φορές από την ανάγκη μας (το έχω κάνει κι εγώ παλιότερα με μεγάλη επιτυχία:mrgreen: κι μέχρι τώρα πολλές φορές) να είμαστε δίκαιοι, να μην περιθωροιοποιούμαι κανέναν, να έχουμε ανοχιτά μυαλά, φτάνουμε στο άλλο άκρο. Δε βλέπουμε την πραγματικότητα, αλλά όπως θα θέλαμε να είναι τα πράγματα.

Εγώ από την ανάγκη μου να είμαι το πλέον ανοιχτόμυαλο και απελευθερωμένο άτομο πολλές φορές είχα και έχω ακραίες απόψεις. Πχ με μεγάλη ευκολία έλεγα ναι στο να είναι γονείς οι ομοφυλόφιλοι.Τώρα προβληματίζομαι.Να είναι?

Στα 20 μου πίστευα ότι η ομοφυλοφιλία είναι απλά μια σεξουαλική διαφοροποίηση. 10 χρόνια μετά, και έχοντας ζήσει πολύ εκ των έσω την υπόθεση, ξέρω ότι δεν είναι τόσο απλό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σε πω...

Στο κρεββάτι (με τη γυναίκα του) τα έδινε όλα? ή τα έδινε όλα με τον γκόμενο? είναι κι αυτό ένα θέμα...

Γιατί αν είναι να σε πιάνει και να σου αλλάζει τα ηλεκτρολογικά! noooo problem...:lol:

Το θέμα μας δεν είναι αν είναι καλός ηλεκτρολόγος:lol::lol::lol:, αλλα σε ποινού το σπίτι φχαριστιέται να αλλάζει πρίζα:lol::lol:

Μπορεί να έχεις δίκιο Κική δεν ξέρω να πω με σιγουριά... ξέρω πως στην περίπτωση της Τζένης η μαμά είχε συνδράμει πολύ στο να το καλλιεργήσει... ξέρω επίσης ότι ο κοινωνικός "ανδρικος" περίγυρος την απομόνωσε οπότε ουσιαστικά μόνο τα κορίτσια είχε ως επιλογή παρέας. Εμάς πάντως δεν μας φαινόταν περίεργο που μας ζητούσε να την βάψουμε... ούτε εκπλαγήκαμε όταν σταμάτησε και εξαφανίστηκε για να βρει τα χρήματα να κάνει την αλλαγή φύλλου. Αυτό όμως που θυμάμαι και με πληγώνει ακόμα είναι ο χλευασμός που είχε φάει πριν φτάσει να πάρει την απόφαση να τα παρατήσει όλα και όλους και να εγχειριστεί... και ο δρόμος προς την εγχείριση δεν ήταν εύκολος...

ε δεν μπήκα στο κρεβάτι τους :P

όσο για την ερώτηση για τους συμμαθητές... μεταξεταστέα... με τον κηδεμόνα σου!

Έλα ρεεεεε...

Αφού δεν το παρακολούθησα!!!

Κυρία, κυρία λίγη επιείκεια!!!:tongue:

Το θέμα μας δεν είναι αν είναι καλός ηλεκτρολόγος:lol::lol::lol:, αλλα σε ποινού το σπίτι φχαριστιέται να αλλάζει πρίζα:lol::lol:

Αααααααα δεν ξέρω...

Κάποιους Σαλονικείς που έχω γνωρίσει (δεν πρόλαβα να δοκιμάσω βέβαια:cool:) φαίνονταν άντρακλες...

Τώρα για το κρεβάτι... υποθετικά μιλάμε!!!

Διαφημίσεις

Αυτά τα ζευγάρια που κάνανε πολιτικό γάμο στην Τήλο?

Πως ζουν? Τι βιώνουν?

Τον απόλυτο ρατσισμό. Γιατί δεν κοιτάμε την καμπούρα μας, μόνο του διπλανού μας.

Δε μιλάω για γάμο. Ο γάμος κατά τη γνώμη μου επιβάλλεται στα ομόφυλα ζευγάρια ώστε να είναι κατοχυρωμένοι νομικά. Δεν το συζητώ.

Εννοώ καθαρά τι βιώνουν ως οικογένεια. Ως ομοφυλόφιλοι απλά ή τρανς ξέρω πολύ καλά τι ρατσισμό βιώνουν δυστυχώς.

Tί εννοείς παντρεμένα???

καμμιά βόλτα από το Γκάζι έχεις κάνει τώρα τελευταία κικίτσα?

Σαλόνικα μένω καλό μου!Έχω γυρίσει όμως όλα τα γκέι μπαρ της πόλης!

Να κατάλαβες τώρα; Με βάζεις σε τριπάκι να σου τρυπήσω το συννεφάκι!

Υπάρχει αρρενωπός άντρας με δύο παιδιά και σύζυγο... τις νύχτες έκανε μπαρότσαρκες με φίλους του... ξέρεις γιατί; Όχι για τις γκόμενες! Για τους γκόμενους! Και ήταν ο εαυτός του ΜΟΝΟ τα βράδια! Την ημέρα ήταν ένας βαρύμαγκας με δύο παιδιά και τη γυναίκα στο σπίτι!

Εντάξει, εγώ δε μιλάω γι αυτό, για διπλή ζωή εξαιτίας της κοινωνίας. Μιλάω για ζευγάρια που ζουν μαζί κανονικά ομόφυλα με παιδιά.

Αυτό όμως που θυμάμαι και με πληγώνει ακόμα είναι ο χλευασμός που είχε φάει πριν φτάσει να πάρει την απόφαση να τα παρατήσει όλα και όλους και να εγχειριστεί... και ο δρόμος προς την εγχείριση δεν ήταν εύκολος...

Με πληγώνει αφάνταστα ο χλευασμός οποιασδήποτε διαφορετικότητας. Έχω έρθει πολλές φορές σε ρήξη με κόσμο γι αυτό.

Όσο για το δύσκολο δρόμο...το ξέρω...

Α, και εγώ ξέρω κάτι πολλά βαρύς και όχι που τα βράδια ξεπερνούν κι εμένα σε θυληκότητα.

Και γενικώς, αυτούς τους πολλά βαρύ και όχι, τους ματσό που αφορίζουν την ομοφυλοφιλία με ευκολία, θεωρώ ότι κάπου ίσως υποβόσκει μέσα τους η ομοφυλοφιλία. Α, και τους σιχαίνομαι αυτούς τους τύπους.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κέι να γιατί δεν πρέπει να μπαίνεις σε διάλογο... υποκρισία; ανοησία; μικρό της ηλικίας; όπως και να 'χει... ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!

Κέι να γιατί δεν πρέπει να μπαίνεις σε διάλογο... υποκρισία; ανοησία; μικρό της ηλικίας; όπως και να 'χει... ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!

Τι εννοείς ρε συ Χριστινούλα?

Την άποψη της είπε η κοπέλα..:roll:

Εννοώ Νίτσα μου πως αν ο άλλος είναι ομο δεν έχει δικαίωμα στην γονεϊκότητα γιατί το παιδί χρειάζεται και τα δύο πρότυπα.... αν όμως είναι ετερο και δη γυναίκα... το έχει... εκεί το παιδί δεν χρειάζεται και τα δύο πρότυπα και το πρότυπο οικογενείας! Κατάλαβες;

Διαφημίσεις

που δεν μας λέει κιόλας πουθενά η κοπέλα ποιες ειναι οι σεξουαλικές της προτμήσεις έτσι; :lol:

Τι εννοείς ρε συ Χριστινούλα?

Την άποψη της είπε η κοπέλα..:roll:

έλεος βρε νίτσα ποια είναι αυτή που θα την κρίνει γιατί περάσαν τα χρόνια της ζωής της έτσι?

όλες οι τελειες μανάδες νοικοκυρες σύζυγοι εδώ μαζεύτηκαν.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...