Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε συ Αερικό, υπάρχει όντως άτομο εδώ που έχει μεγαλώσει σε ομοφυλοφιλικό περιβάλλον?

Για να σου απαντήσω 100% ναι σε αυτό θα έπρεπε να συμβαίνουν δύο πράγματα:

1. Να είμαι εγώ το ένα

2. Να ξέρω ποιο είναι...

Ακόμα και αν συνέβαινε ένα από τα δύο... νομίζεις ότι με αυτά που διαβάζω μπορώ να εκθέσω πράγματα και καταστάσεις;

Ο λόγος που εγώ ασχολούμαι με το θέμα είναι ότι έχω ζήσει τέτοια ζευγάρια και έχω ζήσει τα παιδιά τους. Δεν ήταν περισσότερο ή λιγότερο ανίκανοι ως γονείς από πολλούς γονείς για τους οποίους έχω διαβάσει στο φόρουμ μας.

Αν με ρωτάς γενικά την άποψή μου ή το προαίσθημά μου... πιστεύω πως υπάρχουν πολύ περισσότερα από 1 παιδιά ομοφυλόφιλων στο φόρουμ. Όπως και μανούλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική μου επειδή την Τζένη και κάποιες άλλες περιπτώσεις σαν της Τζένης της έζησα από κοντά... υπάρχουν και γενετικές επιλογές. Η Τζένη ήταν σαφώς λάθος της φύσης που γεννήθηκε Γιάννης! Και σου θυμίζω ότι τον ήξερα στην πρώτη γυμνασίου! Πιο θηλυπρεπές άτομο δεν είχα γνωρίσει ούτε ανάμεσα στις φίλες μου!

Για να σου απαντήσω 100% ναι σε αυτό θα έπρεπε να συμβαίνουν δύο πράγματα:

1. Να είμαι εγώ το ένα

2. Να ξέρω ποιο είναι...

Ακόμα και αν συνέβαινε ένα από τα δύο... νομίζεις ότι με αυτά που διαβάζω μπορώ να εκθέσω πράγματα και καταστάσεις;

Ο λόγος που εγώ ασχολούμαι με το θέμα είναι ότι έχω ζήσει τέτοια ζευγάρια και έχω ζήσει τα παιδιά τους. Δεν ήταν περισσότερο ή λιγότερο ανίκανοι ως γονείς από πολλούς γονείς για τους οποίους έχω διαβάσει στο φόρουμ μας.

Αν με ρωτάς γενικά την άποψή μου ή το προαίσθημά μου... πιστεύω πως υπάρχουν πολύ περισσότερα από 1 παιδιά ομοφυλόφιλων στο φόρουμ. Όπως και μανούλες.

Ίσως δε σου έδωσα να καταλάβεις. Δε ρωτάω προσωποποιημένα, ούτε συγκεκριμένα για το φόρουμ. Πιο γενικά.

Θεωρώ ας πούμε, ίσως βλακωδώς, ότι είναι πολύ σπάνιο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα να υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, μη σου πω ότι νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα.

Και με αυτά που γράφεις, αντιλαμβάνομαι ότι ίσως ζω έξω από τον κόσμο και ότι υπάρχουν. Και απορώ πόσα υπάρχουν? Πως ζουν? Πως το βιώνουν? Πλήθος ερωτημάτων.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Θεωρώ ας πούμε, ίσως βλακωδώς, ότι είναι πολύ σπάνιο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα να υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, μη σου πω ότι νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα.

Και με αυτά που γράφεις, αντιλαμβάνομαι ότι ίσως ζω έξω από τον κόσμο και ότι υπάρχουν. Και απορώ πόσα υπάρχουν? Πως ζουν? Πως το βιώνουν? Πλήθος ερωτημάτων.

Αυτά τα ζευγάρια που κάνανε πολιτικό γάμο στην Τήλο?

Πως ζουν? Τι βιώνουν?

Τον απόλυτο ρατσισμό. Γιατί δεν κοιτάμε την καμπούρα μας, μόνο του διπλανού μας.

Χριστίνα,

κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλοί γονείς... Πολλές φορές μάλιστα αποδεικνύονται καλύτεροι από πολλούς άλλους που ονομάζονται φυσικοί γονείς!!!

Ίσα-ίσα είναι πολύ ευαίσθητοι και καλόψυχοι άνθρωποι οι περισσότεροι αφού συγχέονται θετικά-αρνητικά 2φύλων σε ένα άτομο..

Ζούπυ πάντως πέρασες καλά, αυτό μετράει!

Σεβούλα που είσαι?

Διαφημίσεις

Ίσως δε σου έδωσα να καταλάβεις. Δε ρωτάω προσωποποιημένα, ούτε συγκεκριμένα για το φόρουμ. Πιο γενικά.

Tί εννοείς παντρεμένα???

καμμιά βόλτα από το Γκάζι έχεις κάνει τώρα τελευταία κικίτσα?

Η Τζένη ήταν σαφώς λάθος της φύσης που γεννήθηκε Γιάννης! Και σου θυμίζω ότι τον ήξερα στην πρώτη γυμνασίου! Πιο θηλυπρεπές άτομο δεν είχα γνωρίσει ούτε ανάμεσα στις φίλες μου!

Α καλάααα! κι εγώ νόμιζα για τη Χειλουδάκη:roll:.... γειά σου...

Τελικά έκανε αλλαγή φύλου?

Μπορώ να σου μιλήσω μόνο από την πλευρά των παιδιών τους με τα οποία έχω μιλήσει πολύ... Στη θέση των ζευγαριών δεν μπορώ δυστυχώς να μπω απλά μπορώ να φανταστώ πλέον, έχοντας κάνει οικογένεια, πως νιώθουν αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω με σιγουριά...

Πάντως ναι... είναι αρκετά ;)

Α καλάααα! κι εγώ νόμιζα για τη Χειλουδάκη:roll:.... γειά σου...

Τελικά έκανε αλλαγή φύλου?

Ναι βρε γι' αυτήν λέω :P Για τον Γιάννη Χειλουδάκη που έγινε Τζένη Χειλουδάκη...

Στη φάτσα ας πούμε... δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει εγχείριση!

Η Κικίτσα ζει Σαλόνικα, Ειρήνη μου...

Που εκεί στο Σαλόνικα οι άντρες είναι πολύ άντρες (ααααααχ!) και οι γυναίκες δεν μπορούν ανάμεσα στους ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ (βαριοί και μάγκες) να είναι λιγότερο γυναίκες (και πάλι ααααχ!).

με πιάνεις?

Διαφημίσεις

Να κατάλαβες τώρα; Με βάζεις σε τριπάκι να σου τρυπήσω το συννεφάκι!

Υπάρχει αρρενωπός άντρας με δύο παιδιά και σύζυγο... τις νύχτες έκανε μπαρότσαρκες με φίλους του... ξέρεις γιατί; Όχι για τις γκόμενες! Για τους γκόμενους! Και ήταν ο εαυτός του ΜΟΝΟ τα βράδια! Την ημέρα ήταν ένας βαρύμαγκας με δύο παιδιά και τη γυναίκα στο σπίτι!

Ναι βρε γι' αυτήν λέω :P Για τον Γιάννη Χειλουδάκη που έγινε Τζένη Χειλουδάκη...

Στη φάτσα ας πούμε... δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει εγχείριση!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τώρα εγάνεψα...

Σα γυναίκα όμως...είδες? Και μανεκέν έκανε...

Θεά Θεά! Ήσασταν συμμαθητές?

Να κατάλαβες τώρα; Με βάζεις σε τριπάκι να σου τρυπήσω το συννεφάκι!

Υπάρχει αρρενωπός άντρας με δύο παιδιά και σύζυγο... τις νύχτες έκανε μπαρότσαρκες με φίλους του... ξέρεις γιατί; Όχι για τις γκόμενες! Για τους γκόμενους! Και ήταν ο εαυτός του ΜΟΝΟ τα βράδια! Την ημέρα ήταν ένας βαρύμαγκας με δύο παιδιά και τη γυναίκα στο σπίτι!

Να σε πω...

Στο κρεββάτι (με τη γυναίκα του) τα έδινε όλα? ή τα έδινε όλα με τον γκόμενο? είναι κι αυτό ένα θέμα...

Γιατί αν είναι να σε πιάνει και να σου αλλάζει τα ηλεκτρολογικά! noooo problem...:lol:

ε δεν μπήκα στο κρεβάτι τους :P

όσο για την ερώτηση για τους συμμαθητές... μεταξεταστέα... με τον κηδεμόνα σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...