Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν...

μπήκα στη παράσταση λίγο καθυστερημένη (ως συνήθως) αλλά κανένα πρόβλημα - βρήκα αμέσως τη θέση μου και κάθησα!

την ώρα που έμπαινα, τραγουδούσε (άκου να δεις) το "πάτωμα" και καθόλου δεν σκέφθηκα την κυρία σκάρλετ... και την σύμπτωση...!

πάνω στο μισάωρο κι ενώ είχα απλωθεί στη πολυθρόνα μου και το απολάμβανα, κατεβαίνει ο κραουνάκης από τη σκηνή, περνάει από δίπλα μου και βγαίνει από την αίθουσα!

όλοι νόμιζαν ότι ήταν σκηνοθετικό τερτίπι, εγώ όμως επειδή τον είδα από πολύ κοντά, κατάλαβα...

κορίτσια, ο άνθρωπος πετάχτηκε έξω γιατί ένοιωσε μεγάλη αδιαθεσία, πήγε στο καμαρίνι, φώναξαν γιατρό και η παράσταση διεκόπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω... τι να πω... δεν γίνονται αυτά! ποιός με μάτιασε?

εντάξει, το κυριότερο είναι ο κραουνάκης να είναι καλά - η αδιαθεσία ήταν μεγάλη, έγινε σούσουρο στο θέατρο!

Τουλάχιστον πρόλαβες και άκουσες την αφιέρωση :lol::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να όμως που δεν μπορεί να την πει! Εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ!

Ούτε εγώ... όντως... δημοκρατία έχουμε άλλωστε!

Βγαίνει ο καθένας και λέει το κοντό του και το μακρύ του... Απλά δεν το λένε λόγω κατακραυγής...

Κική, δεν ξέρω ειλικρινά αν θα το αντέξω, από όλες τις απόψεις (ψυχικά κυρίως). Ότι θα το δεχτώ, ναι θα το δεχτώ και θα σεβαστώ τις επιλογές των παιδιών μου όποιες κι αν είναι αυτές (εξαίρεση τα ναρκωτικά!)

Και δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον, είναι θέμα γενετικό, πιστεύω.

δεν ξέρω... παραιτούμαι από το θέμα...

Σημείωση : Οι γονείς μου έχουν χωρίσει έδω και 30 χρόνια, αλλά ή μάνα μου μαγειρεύει και για τον πατέρα μου, τρέχει για όλες τις δουλειές του, και τώρα που έχει καταπέσει λίγο, τον πήραμε μαζί μας κάτω στο χωριό πέρισυ το καλοκαίρι στο δικό της σπίτι.

Αυτά για κάποιες έξυπνες και το θεσμό του γάμου και τη οικογένειας στην Ελλάδα.........και γιατί απαντάω.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει, δεν ξέρω όλη την ιστορία μόνο από αυτό που διαβάζω, θα ήθελα να πω ότι η μαμά σου έχει μεγαλείο ψυχής. Συγχαρητήρια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω εγώ.

Κι άμα θέλω να πάω να πάρω καπότες θα παίρνω καποτοκούπονο? ήηηηηηη

συνολικό κουπόνι για ψώνια?

Κι αν θέλω να πάω να πάρω μαστίγιο (έχει φθαρεί τελευταία και θέλει αλλαγή!;) γμτ) πως θα το πάρω?

:lol::lol::lol::lol:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι πάντα γενετικό... υπάρχουν περιπτώσεις που είναι επιλογή για διάφορους λόγους. Όταν όμως είναι και γενετικό εκεί είναι ακόμα μεγαλύτερο το δράμα... Σαν την Τζένη που συζητούσαμε προχθές!

Διαφημίσεις

Δεν είναι πάντα γενετικό... υπάρχουν περιπτώσεις που είναι επιλογή για διάφορους λόγους. Όταν όμως είναι και γενετικό εκεί είναι ακόμα μεγαλύτερο το δράμα... Σαν την Τζένη που συζητούσαμε προχθές!

Τη Χειλουδάκη?

Αυτήν την παραδέχομαι και τη γουστάρω με 1000!!! είναι γυναικάρα!!! γεννήθηκε γυναικάρα!

Τουλάχιστον πρόλαβες και άκουσες την αφιέρωση :lol::mrgreen::mrgreen:

Ρε συ Αερικό, υπάρχει όντως άτομο εδώ που έχει μεγαλώσει σε ομοφυλοφιλικό περιβάλλον?

Σε ακούω που το λες και μου φαντάζε ξένο. Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι συνήθες φαινόμενο, ω΄στε να μπορείς τόσο εύκολα να βρεις κάποιον.

Ούτε εγώ... όντως... δημοκρατία έχουμε άλλωστε!

Βγαίνει ο καθένας και λέει το κοντό του και το μακρύ του... Απλά δεν το λένε λόγω κατακραυγής...

Κική, δεν ξέρω ειλικρινά αν θα το αντέξω, από όλες τις απόψεις (ψυχικά κυρίως). Ότι θα το δεχτώ, ναι θα το δεχτώ και θα σεβαστώ τις επιλογές των παιδιών μου όποιες κι αν είναι αυτές (εξαίρεση τα ναρκωτικά!)

δεν ξέρω... παραιτούμαι από το θέμα...

Κακώς!Να μην παραιτείσαι:tongue:.Αυτή είναι η δύναμη του νετ. Η ανταλλαγή απόψεων και η πληροφόρηση.

Φυσικά θα το δεχτώ, μην παρεξηγηθώ. Θα στενοχωρηθώ όμως για τους λόγους που προανέφερα.

Δεν είναι γενετικό.Είναι επιλογή. Συνειδητή, ασυνείδητη...μεγάλη κουβέντα.

Πάντως όλες οι έρευνες έχουν δείξει, και όλοι οι επιστήμονες δέχονται ότι δε γεννιέσαι, γίνεσαι.

Τελευταία κάνουν πάλι προσπάθειες μήπως βρουν κάτι στο DNA αλλά ακόμη δεν υπάρχουν αποτελέσματα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

και τελικά φύγατε ξενερωμένοι ε?

ναι, ψιλο... αλλά μετά πήγαμε για καφέ, χαζογελάσαμε λίγο και γύρισα σπίτι όπου με περίμενε ο γιος μου ξύπνιος - με σφικτές αγκαλιές και δάκρυα γιατί λέει... του έλειψα...!!!!:rolleyes::roll::cool:

Χριστίνα μου, να ξέρεις η επιστημονική κοινότητα δέχεται ως επιλογή την ομοφυλοφιλία σεξουαλική.

Την αλλαγή φύλου, τη χαρακτηρίζουν διαταραχή.

Σωστό λάθος ο χρόνος θα δείξει κατά τη γνώμη μου ποια είναι η σωστή τοποθέτηση...είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...