Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κική εγώ για το ακατάστατο σπίτι επειδή κι εγώ δεν την πάλευα ποτέ στη ζωή μου να το κρατήσω τακτοποιημένο λέω το εξής:

Το σπίτι υπάρχει για να μας εξυπηρετεί όχι για να το εξυπηρετούμε ;) Και έτσι έχω συμβιβαστεί και με τη δικη μου ακαταστασία και με του Λ. και τώρα και με της Κ. :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι'αυτό κι εγώ δράττομαι της ευκαιρίας να μην αφήσω αναπάντητα κάποια προσβλητικά σχόλια.

Μπας και ξεθαρέψει κα'νας άνθρωπος gay εδώ μέσα και πει καμιά κουβέντα.

Αλλά τι λέω.......θα τον φάνε ζωντανό.

Όχι μωρέ Κέι.... εντάξει είπαμε, είμαστε ανώριμοι αλλά όλοι ή σχεδόν όλοι σεβόμαστε τις προτιμήσεις του καθενός.

Και στην τελική, εγώ μπορεί να γουστάρω τις παρτούζες κάθε βράδυ -τουρλουμπούκι άντρες γυναίκες. Τι σημαίνει αυτό? ότι είμαι καλύτερη από έναν gay? το θέμα είναι ο γονεϊκός ρόλος. Κάποιος που το έχει ζήσει έχει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Ράννια στείλε μου ενα πμ για το ποιαν εννοούσες χθες βράδυ...

Νομίζω ότι εννοούσε το θέμα με τις αντιβιώσεις...έχει δώσει λινκ κάποιες σελίδε πίσω.

καλημέρα!

δεν γίνονται αυτά, δεν γίνονται λέμε!:lol:

Ακούμε!!!!!!!!Πως πέρασες καλό μου?Καλημέρααααααα

Κορίτσια μια φίλη μου, μου έλεγε ότι σε λίγο καιρό πιστεύει ότι θα πληρωνόμαστε με κουπόνια!Κατάντια λέμε!

Σέβη, για τη Λάρισα περιμένω να μου πει ο καλός μου πότε θα έρθουμε.

Περιττό να πω, πως αν γίνει με το καλό μόνιμος, πολύ πιθανό να κάνουμε παρέα πιο συχνά στη Λάρισα με αυτά που ακούω.:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική εγώ για το ακατάστατο σπίτι επειδή κι εγώ δεν την πάλευα ποτέ στη ζωή μου να το κρατήσω τακτοποιημένο λέω το εξής:

Το σπίτι υπάρχει για να μας εξυπηρετεί όχι για να το εξυπηρετούμε ;) Και έτσι έχω συμβιβαστεί και με τη δικη μου ακαταστασία και με του Λ. και τώρα και με της Κ. :lol:

:mrgreen::mrgreen:

Αλλά καπου-κάπου παίρνε και καμία γυναίκα!;)

Harlow χαρά στο κουράγιο σου. Μπράβο που φροντίζεις και τα παππούδια.

ρε παιδιά χτες μάτωσε η ψυχή μου μιλάμε.

κατέωηκα στον πατέρα μου κατά τις 10 και η γριούλα μας είχε πέσει για ύπνο.

Μόλις με είδε με φώναξε και μου λέει "Ελα να με βοηθήσεις παιδί μου να αλλάξω βρακί και σερβιέτα γιατί κατουρήθηκα".

Από τον πολύ βήχα που είχε , κατουρήθηκε πάνω της και είχε ξαπλώσει με την κατουρημένη σερβιέτα γιατί δεν το έλεγε στον πατέρα μου.

Της λέω "γιατί δεν λες στο μπαμπα να με πάρει τηλέφωνο να κατέβω?"

και μου λέει "άσε παιδί μου έχεις το σπίτι σου, το παιδί σου , εμένα θα κοιτάς?"

Σημείωση : Οι γονείς μου έχουν χωρίσει έδω και 30 χρόνια, αλλά ή μάνα μου μαγειρεύει και για τον πατέρα μου, τρέχει για όλες τις δουλειές του, και τώρα που έχει καταπέσει λίγο, τον πήραμε μαζί μας κάτω στο χωριό πέρισυ το καλοκαίρι στο δικό της σπίτι.

Αυτά για κάποιες έξυπνες και το θεσμό του γάμου και τη οικογένειας στην Ελλάδα.........και γιατί απαντάω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια φίλη μου, μου έλεγε ότι σε λίγο καιρό πιστεύει ότι θα πληρωνόμαστε με κουπόνια!Κατάντια λέμε!

Κι άμα θέλω να πάω να πάρω καπότες θα παίρνω καποτοκούπονο? ήηηηηηη

συνολικό κουπόνι για ψώνια?

Κι αν θέλω να πάω να πάρω μαστίγιο (έχει φθαρεί τελευταία και θέλει αλλαγή!;) γμτ) πως θα το πάρω?

Τι σημαίνει αυτό? ότι είμαι καλύτερη από έναν gay? το θέμα είναι ο γονεϊκός ρόλος. Κάποιος που το έχει ζήσει έχει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Αν τολμήσει κάποιος που το έχει ζήσει και εμφανιστεί εδώ μέσα τι λες ότι θα γίνει? Της κολάσεως.

Αντικειμενικά, τώρα, αν ερχόταν η κόρη μου ή ο γιος μου αντίστοιχα και μου έλεγε ή καταλάβαινα πως είναι ομοφυλόφιλος/η δεν ξέρω τι θα έκανα. Λέω ότι ΔΕΝ θα έχω πρόβλημα αλλά δεν ξέρω...Σίγουρα δε μπορείς να κάνεις πολλά αλλά νομίζω ότι θα με πείραζε. Καλά, ο σύζυξ απανωτά τα εγκεφαλικά, δεν το συζητώ...:mrgreen:

Εγώ θα είχα. Όχι όμως από ταμπού.

Επειδή τους έχω γνωρίσει από πάρα πολύ κοντά, έχω δει πως λειτουργούν, πως αισθάνονται, τα πάντα. Κι έχω δει πολύ δυστυχία. Και δε θα ήθελα το παιδί μου να δυστυχήσει.

Επιπλέον,και μη βαρέσετε, θα έψαχνα τα λάθη μου ως γονιός. Γιατί από ότι έχω διαβάσει και από ότι έχω δει, η ομοφυλοφιλία έχει να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουμε.

Δίκιο έχεις, αλλά με κουράζει η ακαταστασία μου:|. Και επιπλέον ντρέπομαι να είμαι η πιο ακατάστατη του κύκλου μου:oops:. Άσε τι κράξιμο τρώω από τη μάνα μου γι αυτό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κάποιος που το έχει ζήσει έχει σίγουρα πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Να όμως που δεν μπορεί να την πει! Εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ!

Διαφημίσεις

Λοιπόν...

μπήκα στη παράσταση λίγο καθυστερημένη (ως συνήθως) αλλά κανένα πρόβλημα - βρήκα αμέσως τη θέση μου και κάθησα!

την ώρα που έμπαινα, τραγουδούσε (άκου να δεις) το "πάτωμα" και καθόλου δεν σκέφθηκα την κυρία σκάρλετ... και την σύμπτωση...!

πάνω στο μισάωρο κι ενώ είχα απλωθεί στη πολυθρόνα μου και το απολάμβανα, κατεβαίνει ο κραουνάκης από τη σκηνή, περνάει από δίπλα μου και βγαίνει από την αίθουσα!

όλοι νόμιζαν ότι ήταν σκηνοθετικό τερτίπι, εγώ όμως επειδή τον είδα από πολύ κοντά, κατάλαβα...

κορίτσια, ο άνθρωπος πετάχτηκε έξω γιατί ένοιωσε μεγάλη αδιαθεσία, πήγε στο καμαρίνι, φώναξαν γιατρό και η παράσταση διεκόπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω... τι να πω... δεν γίνονται αυτά! ποιός με μάτιασε?

εντάξει, το κυριότερο είναι ο κραουνάκης να είναι καλά - η αδιαθεσία ήταν μεγάλη, έγινε σούσουρο στο θέατρο!

Λοιπόν...

μπήκα στη παράσταση λίγο καθυστερημένη (ως συνήθως) αλλά κανένα πρόβλημα - βρήκα αμέσως τη θέση μου και κάθησα!

την ώρα που έμπαινα, τραγουδούσε (άκου να δεις) το "πάτωμα" και καθόλου δεν σκέφθηκα την κυρία σκάρλετ... και την σύμπτωση...!

πάνω στο μισάωρο κι ενώ είχα απλωθεί στη πολυθρόνα μου και το απολάμβανα, κατεβαίνει ο κραουνάκης από τη σκηνή, περνάει από δίπλα μου και βγαίνει από την αίθουσα!

όλοι νόμιζαν ότι ήταν σκηνοθετικό τερτίπι, εγώ όμως επειδή τον είδα από πολύ κοντά, κατάλαβα...

κορίτσια, ο άνθρωπος πετάχτηκε έξω γιατί ένοιωσε μεγάλη αδιαθεσία, πήγε στο καμαρίνι, φώναξαν γιατρό και η παράσταση διεκόπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω... τι να πω... δεν γίνονται αυτά! ποιός με μάτιασε?

εντάξει, το κυριότερο είναι ο κραουνάκης να είναι καλά - η αδιαθεσία ήταν μεγάλη, έγινε σούσουρο στο θέατρο!

ε εντάξει πρέπει να χάσει κανά κιλό επειγόντως ...

εμφανιστηκε καλέ δεν εμφανιστηκε???

και πήγαν να την φάνε την κοπέλα......

κάνοντας καινούργιο νικ; Αυτό δεν σου λέει κάτι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...