Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όλη μέρα... μύρισε άνοιξη σας λέω!

Ξέρω και γω? Να σας δώσω το mail του, να του του την πέσετε κι εσείς, μπας και βγει καμια άκρη? :(

Δώσε δώσε!

Χριστίνα, καλημέρα...

Μην κόψεις το μπιμπερό, δεν είναι κακό να πίνει ακόμη έτσι. Έχω ακούσει περιπτώσεις που κόβανε το μπιμπερό κι επειδή πιέζονταν τα παιδάκια δεν έπιναν γάλα! Ο Π. έπινε γάλα στο μπιμπερό μέχρι 3ετ. και μετά ποτήρι-καλαμάκι.

Στην κούνια γιατί όχι? α, μπορείς να την έχεις στο σαλόνι και να τη χαϊδεύεις μέχρι να αποκοιμηθεί. Το έκανα στον Παναγιώτη:wink:

Δεν θέλω να το κοψω το μπιμπερό... ξέρω πως αν το κόψω... τελειώσαμε με το γάλα! Στο κρεβάτι δεν θέλω να τρώει... Γενικά στην κούνια θελω να ξέρει ότι κοιμόμαστε... με όσα έχω τραβήξει με τον ύπνο της έχω καταλάβει ότι αυτό λειτουργεί με εκείνη ;) Αυτό με το σαλόνι το κρατάω για αργότερα... χθες είχαμε μια διαφωνία με τον Λ. για τα 2 βίντεο που βλέπει η μικρή: Τα παπάκια και του Μανώλη την ταβέρνα. Ήθελε η μικρή να τα δει και δεν την άφηνε με τίποτα ο άλλος... επειδή λέει δεν ανοιγοκλείνει τα μάτια της, τα κοιτάει και δεν δίνει σημασία τι γίνεται γύρω της... κολλάει! Θα έχουμε θέμα με την τηλεόραση το βλέπω το εργάκι!

Ο μόνος μου ενδοιασμός/ανησυχία είναι η σύγχυση των ρόλων μέσα σε μία οικογένεια με ομοφυλόφιλους γονείς και πως μπορεί το παιδί να δεχτεί τη διαφοροποίηση...χωρίς αυτό να σημαίνει, επαναλαμβάνω, ότι δεν είναι καλοί γονείς...

Ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια διαφορετική οικογένεια δεν χρειάζεται ρόλους όπως δεν χρειάζεται και σε μια "φυσιολογική" οικογένεια. Αυτά είναι δικές μας συμβάσεις... των ενηλίκων... για να ξέρουμε εμείς ποια είναι η θέση μας και όχι το παιδί. Δηλαδή ένα παιδί που το αλλάζει και το ταΐζει και ο μπαμπάς και η μαμά και δουλεύουν και οι δύο δεν ξέρει ποιος ειναι η μαμα και ποιος ο μπαμπάς;

Ρε συ Κέι... γιατί μπαίνεις σε διαδικασία διαλόγους σε τέτοιες μαμακίες;

Γιατί θεωρώ ότι κάποια πράγματα ΔΕΝ πρέπει να μένουν αναπάντητα σε κάποιες δεδομένες στιγμές.

Και συνήθως όταν φορτώνω (πράγμα σπάνιο) φροντίζω να το γνωστοποιώ στην διαχείρηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Διαφημίσεις

Εγώ πλέον όταν φορτώνω πραγματικά μόνο στη διαχείριση... και επειδή το συγκεκριμένο θέμα το έχουν εκφυλίσει και παλιότερα αρνούμαι να συμμετάσχω ειλικρινά... Το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για να πάει πάλι για κλείσιμο.

Θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα εν έτη 2011 να μην μπορεί να βγει με θάρρος μια μανούλα ομοφυλόφιλη που μεγαλώνει μόνη της ή με παρέα ένα παιδάκι και να θέσει τους προβληματισμούς της όπως όλοι οι υπόλοιποι!

Διαφημίσεις

Κοίτα, είμαι σιχασιάρα. Καθαρίζω. Την τουαλέτα ειδικά κάθε μέρα.Κι όχι τώρα, από πάντα.

Αλλά είμαι ακατάστατη. Μπορεί να καθαρίσω και μετά να τα αφήσω όπως τα βρήκα. Και ξέρεις, όταν ένα σπίτι είναι ακατάστατο φαίνεται βρώμικο. Όταν είναι τακτοποιημένο, και βρώμικο να είναι δε φαίνεται:wink:

Βέβαια, μετά που έκανα παιδιά διορθώθηκα αρκετά, αλλά όχι όσο πρέπει. Και αυτό γιατί αποφάσισα να γίνω νυκοκοιρά έχοντας και ένα παιδί. Και άντε να βάλω πρόγραμμα.

Άλλο πρόβλημα κι αυτό. Απρογραμμάτιστη εντελώς.

Harlow χαρά στο κουράγιο σου. Μπράβο που φροντίζεις και τα παππούδια.

Αερικό, Χριστίνα καλημέρα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα εν έτη 2011 να μην μπορεί να βγει με θάρρος μια μανούλα ομοφυλόφιλη που μεγαλώνει μόνη της ή με παρέα ένα παιδάκι και να θέσει τους προβληματισμούς της όπως όλοι οι υπόλοιποι!

Γι'αυτό κι εγώ δράττομαι της ευκαιρίας να μην αφήσω αναπάντητα κάποια προσβλητικά σχόλια.

Μπας και ξεθαρέψει κα'νας άνθρωπος gay εδώ μέσα και πει καμιά κουβέντα.

Αλλά τι λέω.......θα τον φάνε ζωντανό.

Είμαστε ανώριμη ως κοινωνία να δεχτούμε κάτι τέτοιο..Βάζουμε ταμπέλες παντού και φοράμε παρωπίδες (σαν τα άλογα) κοιτάμε μόνο προς μία κατεύθυνση...

Αντικειμενικά, τώρα, αν ερχόταν η κόρη μου ή ο γιος μου αντίστοιχα και μου έλεγε ή καταλάβαινα πως είναι ομοφυλόφιλος/η δεν ξέρω τι θα έκανα. Λέω ότι ΔΕΝ θα έχω πρόβλημα αλλά δεν ξέρω...Σίγουρα δε μπορείς να κάνεις πολλά αλλά νομίζω ότι θα με πείραζε. Καλά, ο σύζυξ απανωτά τα εγκεφαλικά, δεν το συζητώ...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...