Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες!!!

λευκή μου δεν το κατάλαβα αυτό που ρωτάς.... γιατί να ανεβαίνει η θερμοκρασία τους όταν τα κάνουμε μπάνιο?

Καλημέρα Ειρήνη,

εννοεί όταν έχει ήδη πυρετό το παιδί.. μόνο χλιαρό μπανάκι..:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι, εννοώ όταν δεν έχει πυρετό, αν την κάνω μπάνιο με νερό χλιαρό προς ζεστό, η θερμοκρασία πάει γύρω στο 37,6 και μετά από κανένα μισάωρο πέφτει. είναι νορμάλ αυτό?

Καλημερουδες! Σε οσες κοιμηθηκαν δλδ, γιατι εγω...δεν! Ειχα το τρακτερ διπλα μου που ροχαλιζε λες και οργωνε ολη νυχτα τα χωραφια! Γκρρρρ!

Αμάν... κουράγιο, υπομονή και περαστικά...

ΙΔΕΑ... Πούλα το σπίτι σου και αγόρασε διαμέρισμα έξω από το ΠΑΙΔΩΝ.. Να είσαι και κοντά!

εμ τι νομιζεις? γιατι το εφτιαξα το σπιτι εδω που το εφτιαξα? διπλα στο παιδων ειμαι :)

Καλημερούδια και από'μένα!

Πέρασε ολόκληρη η μέρα χτες και σήμερα το πρωί χωρίς καθόλου πυρετό. Να τολμήσω να χαρώ????:roll::roll::roll:

Ερώτηση: όταν κάνουμε στα μωρά μπάνιο με ζεστούτσικο νερό τότε ανεβαίνει η θερμοκρασία τους? Κι αν ναι πόσο? Κι αν ναι αυτό γίνεται κάθε φορά??

ναι ανεβαινει...και πυρετο να μην εχει...μπορει να ανεβει λιγο...αν εχει πυρετο θελει χλιαρο νερακι και πεφτει αμεσως....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες

Και τα συλληπητήρια σε όσες παντρευτήκανε για πρακτικούς λόγους π.χ. να πάρουν στεγαστικό

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1910024#post1910024

Έχουν αρχίσει και βγαίνουν μαχαίρια!!!:rolleyes:

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να συμφωνούμε με όλους αυτούς που παραθέτουν επιστ. έρευνες κλπ κλπ. και γενικώς να προσπαθεί κάποιος να σε πείσει για κάτι. Και το λέω με αφορμή τα σχόλια που έγιναν μετά το ποστ μου όπου λέω -και το πιστεύω- ότι δεν έχω πρόβλημα με τους lg απλά το "κόλλημα" μου είναι πως θα μεγαλώσει ένα παιδί φυσιολογικά Ο μόνος μου ενδοιασμός/ανησυχία είναι η σύγχυση των ρόλων μέσα σε μία οικογένεια με ομοφυλόφιλους γονείς και πως μπορεί το παιδί να δεχτεί τη διαφοροποίηση...χωρίς αυτό να σημαίνει, επαναλαμβάνω, ότι δεν είναι καλοί γονείς...

Είμαι ανίδεη, έτσι? και με βάση το ερώτημα μου ζώ στο 1800πχ:confused:

Νιτσα κι εγώ τους ίδιους προβληματισμούς με σένα έχω για την σύγχιση του γονεϊκού ρόλου από άτομα του ίδιου φύλου.....και το είπα.

Το θέμα δεν είναι τι λες...........αλλά πως το λες.

Νιτσα κι εγώ τους ίδιους προβληματισμούς με σένα έχω για την σύγχιση του γονεϊκού ρόλου από άτομα του ίδιου φύλου.....και το είπα.

Κατάλαβα...

Απλά στο γραπτό λόγο, δη διαδικτυακά, πολλά παρεξηγούνται. Είναι το ύφος, το λεξιλόγιο, η σύνταξη..όλα!

Ε, εγώ έχω θέμα... Βάλε με να σου γράψω επίσημη επιστολή να την κάνω τέλεια... Στα εύκολα δεν μπορώ να λειτουργήσω οπότε ίσως μόνη μου προκάλεσα τη θύελλα αντιδράσεων:roll:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χθες ξενύχτησε ο μπαμπάς και έτσι κοιμήθηκα λίγο.Τι κάνετε?

Πάντως κορίτσια, μιας και λέγαμε για ανασφάλειες και τύχεις, κι εγώ έχω τύψεις για πολλά όσον αφορά τα παιδιά.

Κυρίως όμως έχω κόμπλεξ που εγώ και το νυκοκοιριό , δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, απλά, δε γνωριστήκαμε ποτέ:mrgreen:. Και ζηλεύω θανάτου τις καλές νοικοκυρές, και προσπαθώ απεγνωσμένα να κάνω κάτι γι αυτό για μένα, και ,ε τα κυτσοκαταφέρνω, πολύ κουτσό όμως.:oops:

Τα norgesic είναι κατά βάση μυοχαλαρωτικά. Γιατί τα παίρνει η πεθερά σου για τον πάρκινσον?

Το ξέρω. Γι αυτό τα έπαιρνε για να χαλαρώνει από τη νευρικότητα που προκαλεί το πάρικινσον στο κορμί.

Αυτό. Και εγώ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για το αν τελικά μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια.Έχω επιχειρήματα και για το ναι, και για το όχι.Δεν είμαι όμως σίγουρη τι με αντιπροσωπεύει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Νίτσα άστο........φαίνεται ποιός έχει όρεξη για τζέρτζελο και ποιός όχι.

Πράγματι...

Καλημέρα!

καλημέρα!

Χθες ξενύχτησε ο μπαμπάς και έτσι κοιμήθηκα λίγο.

Σωστόοοος:wink:

Τι κάνετε?

Ε, καλά...

Πάντως κορίτσια, μιας και λέγαμε για ανασφάλειες και τύχεις, κι εγώ έχω τύψεις για πολλά όσον αφορά τα παιδιά.

καλά κάνεις, έτσι πρέπει...ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΜΑΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΨΕΙΣ... ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ:tongue::D:mrgreen:

Κυρίως όμως έχω κόμπλεξ που εγώ και το νυκοκοιριό , δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, απλά, δε γνωριστήκαμε ποτέ:mrgreen:. Και ζηλεύω θανάτου τις καλές νοικοκυρές, και προσπαθώ απεγνωσμένα να κάνω κάτι γι αυτό για μένα, και ,ε τα κυτσοκαταφέρνω, πολύ κουτσό όμως.:oops:

What do u mean φιλενάδα? βρώμα, σκόνη και κακό ή γενικά

Το ξέρω. Γι αυτό τα έπαιρνε για να χαλαρώνει από τη νευρικότητα που προκαλεί το πάρικινσον στο κορμί.

Τα παίρνει και η δική μου πεθερά:roll:

Με ναρκωτικά τη βλέπω σε λίγο καιρό μ'αυτά που τραβάει η άμοιρη...

Αυτό. Και εγώ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για το αν τελικά μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια.Έχω επιχειρήματα και για το ναι, και για το όχι.Δεν είμαι όμως σίγουρη τι με αντιπροσωπεύει.

Μην τα πεις.... γιατί μετά θα μπλέξεις:mrgreen:

Και όπως καταλαβαίνετε σήμερα είμαι κεφάτη (και όχι δεν έκανα σεχ ακόμα μετά την περίοδο:tongue:)

Κικίτσα χωρίς πλάκα τώρα... Μην τρελαίνεσαι!

Και στο λέω εγώ, που είμαι ΤΡΕΛΗ με την καθαριότητα. Έγινα δλδ, γονίδια της μάνας μου...Αλλά όταν κόντευα να χωρίσω με τον john-john (λάληλε ο άνθρωπος, ήθελα να πετάνε μέσα στο σπίτι και να μην περπατάνε) έκοψα τις μακακίες. Απλά φροντίζω να είναι συμμαζευμένα, 1 φορά/εβδομάδα καθαρίζω (σκούπα, αφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, κρεβάτια, μπάνια, σκάλες) and that's it... Τα χοντρά κάθε 10μέρες γυναίκα...

Καλή ώρα όπως αύριο!!!!!!!!

χαχαχα Ράννια με το τρακτέρ...

Πλάκα κάνεις ότι έφτιαξες το σπίτι κοντά στο Παίδων.

Ε, είσαι πιο τρελλή από μένα..

oxi re....ετυχε :P

(στο παιδων στη πατρα παντα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...