Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Φιλιά σε όλες όσες μεινανε... Ράννια μην τσακωθείς πολύ!

μπα...δε θα τσακωθω καθολου...δεν αξιζει να φαω καρτα...εκανα αναφορα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και από τον αυχένα σε χτυπάει στα δάχτυλα; Μπορεί δηλαδή αυτό που έχουν διαγνώσει ως "tennis elbow" σε μένα που δεν παίζω τέννις (αλλά ποντικολογώ λόγω δουλειάς πολύ και κουράζονται οι ίδιες ομάδες τενόντων) να είναι από αυχένα;

Να δω ορθοπεδικό ή αθλίατρο; Αυτό είναι το μεγάλο μου δίλημμα.

Ξεκίνα από ορθοπεδικό και μετά βλέπεις.

Το δάχτυλο τώρα τελευταία παρουσιάστηκε και επειδή μεγαλώνω και σε ηλικία υποθέτω ότι θα αρχίσουν και τα αρθροιτικά σε λίγο.

Η μάνα μου έχει , ο παππούς μου είχε ένα είδος αθροιτικών που τον έκανε να είναι μισο-ανάπηρος στο κρεβάτι (με το μπαστουνάκι στο μπάνιο και πίσω στο κρεβάτι)................ωραία κληρονομικότητα.

Και ο ορθοπεδικός μου έχει πει ότι ο ευθειασμός που έχω επηρεάζει την δεξιά πλευρά του σώματος.

Βασικά έχω πάθει και κάτι ξεγυρισμένες ψύξεις στον αυχένα, και κάποια στιγμή από την πολύ καυσαλγεία (ολόκληρα βράδυα άυπνη) με έστειλε για ακτινογραφία στον αυχένα κι έτσι βρέθηκε και ο ευθειασμός.

είναι αυτό που λέμε "Όλα τα'χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε"

ελπίδα thanks

Ράννια τι έγινε κι έκανες αναφορά?.....πάω να δω

Μπήκα και εγώ για μια καληνύχτα.

Μιλούσα 2 ώρες με μια παιδική μου φίλη στο τηλ. Ο άντρας μου φρίκαρε λέμε.

κραουνάκης με σπείρα σπείρα!

λατρεύω κραουνάκη, λατρεύω!!!!!!!!!

Ζηλεύω λέμε πολύ:P Αν και να σου πω την αμαρτία μου, τα παλιά του μου αρέσουν, τα καινούρια δε με τρελαίνουν.

Περιμένω εντυπώσεις.

Το παιδί πως είναι?

Ε ξέρεις, και τίποτα και όλα. Μέσα, μέσα, μέσα. Το μωρό αρρωστούλι, ανησυχώ και γι'αυτήν, άντε να τελειώσει επιτέλους η κωλο-ίωση. Θέλω να βγω έξω, ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Να μαλακιστώ σε μια καφετέρια, ήρεμα χωρίς γκρίνια και χωρίς νεροχύτες γεμάτους κουταλάκια και πιατάκια παιδικά.

Σειρά σου.

Σα να ακούω εμένα!Έτσι ακριβώς θέλω να κάνω. Είμαι 2 χρόνια μέσα.Έγκυος-παιδί-έγκυος-παιδί.Έχω φρικάρει λέμε.

Τέλειος ο οβολός της Φωτεινής :lol:

Κρίμα που κλειδώθηκε γμτ!

Πραγματικά τέλειος!Έγραψε!

Πιο πολύ στενοχωριέμαι με τα προβλήματα των γύρω μου παρά με τα δικά μου!!!

Και μου γίνονται έμμονη ιδέα, το πιστεύεις?

Κακώς. Το κάνω και εγώ αλλά πολύ σπάνια πλέον. Η μάνα μου συνέχεια και δεν της κάνει καλό.Κάνει τα προβλήματα των άλλων δικά της.

Καλα δεν κοιμηθηκε μεσημερι και επεσε νωρις τωρα το βραδυ. Εγω ψωφια...εντελως....δεν διαβαζω μονο πλεον, γραφω κιολας και εχω κολλησει. Πρεπει να κοιμηθω....καποια στιγμη. Εσυ τι κανεις? Οι αρρωστοι πως ειστε?

Τι γράφεις Ελλ αν επιτρέπετε? Μου έλειψε το διάβασμα, έχω καιρό να διαβάσω κανένα μυθιστόρημα.

Τελευταία μόνο παιδαγωγικά διαβάζω.

Ναι μωρέ, αν δεν πανικοβάλλεσαι και δεν τα θες όλα τελεια τα καταφέρνεις...κουτσα στραβά. Αλλιώς τρελλαίνεσαι

Αυτό;)

5 και είναι............γιατί θέλει αγκαλίτσες και χαδάκια κλπ κλπ. και δεν μπορώ να πω όχι.

Έχω και τα Norgesic καβάτζα πάντα....χρειάζονται από καιρό σε καιρό...συχνά πυκνά δηλαδή.

Τα νορτζέσικ είναι βαριά καλό μου, το ξέρεις?Εγώ μια φορά πήρα και κοιμήθηκα σχεδόν.Η πεθερά μου τα παίρνει για το πάρκινσον.

μπα...δε θα τσακωθω καθολου...δεν αξιζει να φαω καρτα...εκανα αναφορα...

Ράνια περαστικά σας. Υπομονή με τον άντρα!Ντάντεμα παιδί μου θέλουν!Άνε καλό ξημέρωμα.Πάω να ξεραθώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

δε θα βρεις τιποτα...γιατι δεν εγραψα καν...με τρωει το χερι μου βεβαια...

αλλα ειναι μια απο κει...που νομιζει οτι ειμαστε ζωα! κανει εμποριο κανονικο ....

κοιταξα το αρχειο με τις αγγελιες και μεχρι τον οκτωβριο που εριξα μια ματια, εχει πουλησει 7 καροτσια.

οχι τιποτα αλλο, μια φορα που ειχα βαλει μια αγγελια να πουλησω ενα θηλαστρο, μου χε στειλει πμ να ριξω την τιμη, της ειπα δε γινεται γιατι ηδη επι της ουσιας το χαριζω και βγηκε η μ@λ@κισμενη και μου μπουρδελεψε την αγγελια. Γι' αυτο εχει τυχει και πεφτει το ματι μου πανω της ....

Τα νορτζέσικ είναι βαριά καλό μου, το ξέρεις?Εγώ μια φορά πήρα και κοιμήθηκα σχεδόν.Η πεθερά μου τα παίρνει για το πάρκινσον.

Μιλάς σε άτομο που έπαιρνε τριπλή δοσολογία gonal σε εξωσωματική και οι δείκτες πέφτανε αντί να ανεβαίνουν.

Με έστειλε σε 3 διαφορετικά μικροβιολογικά ο γιατρός μου για να δει ότι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια του.

Στην περίοδο παίρνω feldene (φάρμακο για οστεοαρθροίτιδα) γιατί το ponstan είναι απλά ανύπακτο για τον οργανισμό μου!!!!!!

Τα norgesic είναι κατά βάση μυοχαλαρωτικά. Γιατί τα παίρνει η πεθερά σου για τον πάρκινσον?

Διαφημίσεις

Νιτσα μου ευχαριστω... αν σου ελειψε η εγκυμοσυνη... τοτε να ευχηθω κατι συντομα;;;;

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

Έχω 2 τερατάκια...δεν αντέχω άλλα...

με εκανες να συγκινηθω βραδιατικα, ετσι θα κανω και εγω;;;

αχ! τι μου κανετε....

Με το καλό να κάνεις και το 2ο κι έλα πες μου μετά αν θα συνεχίσεις:mrgreen:

Άσε Νίτσα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα σπάσει το ριλάξ... γιατί κάποια στιγμήθα σπάσει! Σηκώνει μέχρι 9 κιλά και είναι 10500 και ξαπλώνουμε για το γάλα πάνω! Φυσικά με το πόδι μου από πίσω αλλά έναν φόβο τον έχω... Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα θα είναι μέχρι να μάθει να πίνει από ποτήρι... και αργούμε ακόμα γι' αυτό γιατί όποτε το δοκιμάσαμε... γίναμε μούσκεμα :lol: Άσε που ειδικά στο βραδινό νανουρίζεται με το μπιμπερό... Στην κούνια δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω να πιει γάλα... στο κρεβάτι ΔΕΝ τρώμε τελεία και παύλα... δεν θα έχω άλλο ένα γουρουνάκι στο σπίτι!

Χριστίνα, καλημέρα...

Μην κόψεις το μπιμπερό, δεν είναι κακό να πίνει ακόμη έτσι. Έχω ακούσει περιπτώσεις που κόβανε το μπιμπερό κι επειδή πιέζονταν τα παιδάκια δεν έπιναν γάλα! Ο Π. έπινε γάλα στο μπιμπερό μέχρι 3ετ. και μετά ποτήρι-καλαμάκι.

Στην κούνια γιατί όχι? α, μπορείς να την έχεις στο σαλόνι και να τη χαϊδεύεις μέχρι να αποκοιμηθεί. Το έκανα στον Παναγιώτη:wink:

Διαφημίσεις

τιποτα μωρε...αλλα μπαινουμε στην 3η εβδομαδα ασθενειων (με ο,τι αυτο συνεπαγεται....) και τα χω ψιλοπαιξει ....

Αμάν... κουράγιο, υπομονή και περαστικά...

ΙΔΕΑ... Πούλα το σπίτι σου και αγόρασε διαμέρισμα έξω από το ΠΑΙΔΩΝ.. Να είσαι και κοντά!

Καλημερούδια και από'μένα!

Πέρασε ολόκληρη η μέρα χτες και σήμερα το πρωί χωρίς καθόλου πυρετό. Να τολμήσω να χαρώ????:roll::roll::roll:

Ερώτηση: όταν κάνουμε στα μωρά μπάνιο με ζεστούτσικο νερό τότε ανεβαίνει η θερμοκρασία τους? Κι αν ναι πόσο? Κι αν ναι αυτό γίνεται κάθε φορά??

Καλημέρα Λευκούλα..

Όταν τα παιδιά έχουν πυρετό λόγω ίωσης (κι όχι ωτίτιδα ή τίποτα άλλο που δεν πέφτει χωρίς αντιβίωση), τα κάνω χλιαρό μπάνιο και πέφτει απ'ευθείας. Όταν κάνει φλέμματα η μικρή και πάει για ακροαστικά επιστρατεύω τη μάνα μου, την κάνουμε καυτό μπάνιο με υδρατμούς κλπ κλπ και γίνεται περδίκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...