Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα Αγγελίνα μου... κι εγώ θα την κάνω σιγά σιγά... διάβασα και το θέμα που μετέφεραν το άρθρο του Ψυχολόγου εθελοντή και έχω καταπέσει ψυχολογικά γμτ!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40199

ναι τόσο απύρετη... που το απόγευμα είχε και υποθερμία :lol: ευτυχώς μετά έστρωσε... γι'αυτο και δεν την πήγα τελικά παιδική χαρά...

Διαφημίσεις

Μπορεί και χειρότερα ;) Σκέψου ότι εγώ δεν ένιωσα αυτό που λένε "έρωτας με την πρώτη ματιά" :D Ήμουν από τις περιπτώσεις που ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ ότι δεν θα μου την πάρουν και να γνωριστούμε για να την ερωτευτώ παράφορα :D Άλλωστε έτσι ερωτεύτηκα και τον πατέρα της :lol:

Αερικουλι τετοια λεγε μου να με τρελανεις...

και εγω τον μπαμπα ετσι τον ερωτευτηκα, λες να γινει το ιδιο με την κορη;

ο μπαμπας παντως μας εφερε λουλουδια προχτες στην γιορτη του ακαταναμαστου αλλα μου ειπε οτι ειναι για την κορη του με την οποια ειναι ερωτευμενος!!:roll::roll:

maria-elpida από την καλαμάτα είσαι????

και εγώ καταγωγή της μαμάς ;)

ναι καλαματιανη με καταγωγη απο την Μανη.

ερχεσαι ποτε εδω;

Μόλις ξετρύπωσα το νέο θέμα-υποψήφιο για την επόμενη σφαγή στο φόρουμ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1909730#post1909730

αυτο διαβαζα τωρα.. οντως βαρετο..

Με το δεύτερο όμως δεν ήταν έτσι. Σας ορκίζομαι κορίτσια, με το που βγήκε από την κοιλιά και μου τον φέρανε να τον δω, μου χαμογέλασε! Είχανε μείνει η αναισθησιολόγος και η μαία που ήταν δίπλα μου με ανοιχτό το στόμα! Και κάτι μάτια, θάλασσα...(ακόμα έτσι τα 'χει το γιαβρί μου, κουκουβά!) Ε δεν την κόβεις τη φλέβα επιτόπου?

βρε κοριτσια τι ωραια που τα λετε αποψε... θελω και εγω να νιωσω ετσι.....

Harlow, η δική σου 5 χρονών δεν είναι? Γιατί τη σηκώνεις ακόμα?

5 και είναι............γιατί θέλει αγκαλίτσες και χαδάκια κλπ κλπ. και δεν μπορώ να πω όχι.

Έχω και τα Norgesic καβάτζα πάντα....χρειάζονται από καιρό σε καιρό...συχνά πυκνά δηλαδή.

Ρε συ Κέι... σε πιάνουν τα norgesic? Εμένα ρε γμτ γιατί δεν με πιάνει τίποτα; Πίνεις μόνο όταν πονάς ή κανονική αγωγή;

μαρία ελπίδα (θα κρατήσω το ελπίδα στο δηλώνω!) αυτά να μας τα πει ο μπαμπάς πες του όταν θα πάει να την αλλάξει και θα τον χέσει την ώρα που βάζει καθαρή πάνα ή ακόμα καλύτερα την ώρα που την έχει αγκαλιά καθοδόν για το μπάνιο... :lol:

Ο δικός μου το πέρασε το τεστ και συνεχίζει να είναι ερωτευμένος μαζί της :lol: Λουλούδια όμως δεν έφερε γιατί ήξερε τι θα του απαντήσω:

Λέλουδα τρώνε οι κατσίκες... εμείς θέλουμε σουβλάκια!

Μόνο όταν πονάω πολύ...........με πιάνουν από την δεύτερη μέρα και μετά. Αν τα έπινα συνέχεια δεν θα έβλεπε γιατρειά (πιστεύω).

τώρα τελευταία πρήστηκε το δεξί μεσαίο δάχτυλο (το κωλοδάχτυλο που λέμε)... αθροιτικά...... και δεν λύγιζε...........μετά άρχιζε να μουδιάζει το δεξί χέρι στον ύπνο μου και μετά όταν κοιμόμουν στην δεξιά μερια νόμιζα ότι θα ξεκολήσει ο ώμος μου.

Μην μιλήσω για την καυσαλγεία που έχω.........

δεν χρειάζεται να συνεχίσω κι άλλο.........

αλλά η αγκαλιά αγκαλιά.

Ιδίως το πρωί που σηκώνομαι κομμάτια από το κρεβάτι (άλλοι κοιμούνται για να ξεκουράζονται, εγώ ξυπνάω ράκος) και πρέπει να την σηκώσω εξ'αρχής ολόκληρη αγκαλιά να την πάω στο σαλόνι γιατί αλλιώς δεν ξυπνάει να πάει σχολείο..............στρατιωτικά γυμνάσια.

Διαφημίσεις

Τι έχεις είπαμε; Σα να περιγράφεις εμένα μόνο που εγώ εχω το πρόβλημα στους αγκώνες και στα δύο χέρια και τις μέρες που έχω δουλειά στο γραφείο και στα δάχτυλα... σήμερα με έπιασε απίστευτος πόνος και πάνω από τον καρπό... Πρέπει σύντομα να μαζέψω τα κουράγια μου και να δω κανά σοβαρό γιατρό για το θέμα...

Τι λέγαμε για ακτινογραφίες; Να λοιπόν οι 12η-14η που θα χρειαστώ σε διάστημα 12 μηνών!

Ευθειασμό στον αυχένα και μετατόπιση σποδύλου στη μέση.

Δεν ξέρω ποιός ακριβώς σπόδυλος είναι , δεν ενθυμούμαι.

Αλλά είναι σαν να με βαράνε ηλεκτρικές εκκενώσεις ορισμένες φορές στην βάση της σπονδυλικής στήλης κι εκεί που κάθομια όρθια, χάνω στο σημείο στήριξης και σωριάζομαι κάτω.... σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει.

Και από τον αυχένα σε χτυπάει στα δάχτυλα; Μπορεί δηλαδή αυτό που έχουν διαγνώσει ως "tennis elbow" σε μένα που δεν παίζω τέννις (αλλά ποντικολογώ λόγω δουλειάς πολύ και κουράζονται οι ίδιες ομάδες τενόντων) να είναι από αυχένα;

Να δω ορθοπεδικό ή αθλίατρο; Αυτό είναι το μεγάλο μου δίλημμα.

Θα δω την απάντησή σου το πρωί Κέι μου γιατί πρέπει να δώκω αντιβίωση και να ξεραθώ

Φιλιά σε όλες όσες μεινανε... Ράννια μην τσακωθείς πολύ!

μαρία ελπίδα (θα κρατήσω το ελπίδα στο δηλώνω!) αυτά να μας τα πει ο μπαμπάς πες του όταν θα πάει να την αλλάξει και θα τον χέσει την ώρα που βάζει καθαρή πάνα ή ακόμα καλύτερα την ώρα που την έχει αγκαλιά καθοδόν για το μπάνιο... :lol:

Ο δικός μου το πέρασε το τεστ και συνεχίζει να είναι ερωτευμένος μαζί της :lol: Λουλούδια όμως δεν έφερε γιατί ήξερε τι θα του απαντήσω:

Λέλουδα τρώνε οι κατσίκες... εμείς θέλουμε σουβλάκια!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

αι στο καλο σου βραδιατικα.. με εκανες να ξερκαδιστω!!!

Μαρια με λενε, αλλα μπορεις να με λες οπως σου αρεσει..

λοιπον σας καληνυχτιζω..

θα τα πουμε αυριο.

Harlow, περαστικουλια σου!

καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...