Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ έχω ένα καρότσι "εσωτερικής χρήσεως" και το βράδυ το πίνει εκεί. Το πρωί θέλει αγκαλίτσα, κι έχει ξεπεράσει τα 12 κιλά!

Έχετε μέλλον ακόμα όλες σας................εγώ αισίως είμαι στην κατηγορία βαρέων βαρών...........20+κάτι κιλά και σηκώνω ακόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μωρο...οκ! του χει μεινει ο βηχας αλλα δεν ελπιζω να του περασει συντομα...παντως εχει γειανει!

τωρα επεσε ο αντρας μου...μαλλον γουρουνογριπη...πυρετος και πονος στα κοκκαλα....

εγω καλα....στα ορια νευρικου κλωνισμου...καλα που ειναι και η μανα μου ....

Μαρία-Ελπίδα με το καλό βρε να ρθει το μωράκι σου!!!

Αχ πόσο μου έλειψε...τι όμορφη περίοδος!!!

Νιτσα μου ευχαριστω... αν σου ελειψε η εγκυμοσυνη... τοτε να ευχηθω κατι συντομα;;;;

αχ αχ... ναι! έβλεπα τις φωτό του ταλιμπανακίου μου χθες... με αφορμή την ακμή... πόσο μου 'χει λείψει η εγκυμοσύνη και οι 2 πρώτοι μήνες με το μωρό! Eντάξει είχε και τις μαύρες μέρες με τις μαμακίες του πεθερού μου που ήθελα να τον σκοτώσω... αλλά ρε παιδί μου είναι ωραίο συναίσθημα να το κοιτάς και να λες...

ώστε εσύ δεν με άφηνες να ανασάνω και να κοιμηθώ τη νύχτα ε;

με εκανες να συγκινηθω βραδιατικα, ετσι θα κανω και εγω;;;

αχ! τι μου κανετε....

Διαφημίσεις

Να προσέχεις Ράννια... η σειρά λέει ότι με μαθηματική ακρίβεια είσαι η επόμενη! Και δεν σε παίρνει :P

με εκανες να συγκινηθω βραδιατικα, ετσι θα κανω και εγω;;;

αχ! τι μου κανετε....

Μπορεί και χειρότερα ;) Σκέψου ότι εγώ δεν ένιωσα αυτό που λένε "έρωτας με την πρώτη ματιά" :D Ήμουν από τις περιπτώσεις που ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ ότι δεν θα μου την πάρουν και να γνωριστούμε για να την ερωτευτώ παράφορα :D Άλλωστε έτσι ερωτεύτηκα και τον πατέρα της :lol:

Διαφημίσεις

Να προσέχεις Ράννια... η σειρά λέει ότι με μαθηματική ακρίβεια είσαι η επόμενη! Και δεν σε παίρνει :P

Η πρωτη ημουν ρε....οποτε, θελω να ελπιζω οτι αυτη θα ειναι η τελευταια εβδομαδα....

ααααααα......περαστικά βρε!

για το μωρό εννοείται, οι άντρες καλά όλο κάτι έχουν.....τους τρώει ο ποπός μου φαίνεται ;)

καλα οι αντρες δε παλευονται!

"πεθαινω αγαπη μου...ψηνομαι στον πυρετο"....αυτο για το 37,4 ετσι....

Μπορεί και χειρότερα ;) Σκέψου ότι εγώ δεν ένιωσα αυτό που λένε "έρωτας με την πρώτη ματιά" :D Ήμουν από τις περιπτώσεις που ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ ότι δεν θα μου την πάρουν και να γνωριστούμε για να την ερωτευτώ παράφορα :D Άλλωστε έτσι ερωτεύτηκα και τον πατέρα της :lol:

Αααα και σ' αυτό μοιάζουμε, Αερικούλι. ;)

Με το δεύτερο όμως δεν ήταν έτσι. Σας ορκίζομαι κορίτσια, με το που βγήκε από την κοιλιά και μου τον φέρανε να τον δω, μου χαμογέλασε! Είχανε μείνει η αναισθησιολόγος και η μαία που ήταν δίπλα μου με ανοιχτό το στόμα! Και κάτι μάτια, θάλασσα...(ακόμα έτσι τα 'χει το γιαβρί μου, κουκουβά!) Ε δεν την κόβεις τη φλέβα επιτόπου?

ωχ βρε αγγελινα τα βαρέθηκα αυτά........

Έχεις δίκιο, Ειρήνη μου. Κι ακόμη πιο πολύ τα "να χωρίσω ή όχι?"

Πάω πάνω και θα σας παρακολουθώ σιωπηλά. :lol:

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...