Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι σκέφτομαι πως δεν είμαι η μοναδική. Και άλλες δουλεύουν και μάλιστα σε χειρότερες συνθηκες, άλλες έχουν περισσότερα παιδιά ή πιο απαιτητικούς συζυγους...

Όπως τα φέρνουν βόλτα οι άλλες έτσι θα τα φέρω και εγώ

Όντως... ευτυχώς ανήκουμε στη νεότερη γενιά που βοηθούν οι σύζυγοι. Ο πατέρας μου πχ δεν έχει βοηθήσει ποτέ τη μητέρα μου σε δουλειές του σπιτιού ή με εμάς ενώ εργάζονταν και οι 2. Και ήθελε σε καθημερινή βάση ζεστό φαγητό στο τραπέζι...

Φωτεινούλα, καλά κάνεις... σε πειράζω... :tongue:

Κι όταν με το καλό κάνεις και 2ο εκεί να δεις πόσο φλου θα είσαι... με την έννοια ότι θα γνωρίζεις πολλά πράγματα και δεν θα αγχώνεσαι τόσο!

Καληνύχτα και Καλή Ξεκούραση...

Φωτεινή τι ώρα είναι?

τώρα είναι 15.15, περιμένω κι εγώ το φοιτητή να του βάλω τις ζεστές φακές στο τραπέζι ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

τώρα είναι 15.15, περιμένω κι εγώ το φοιτητή να του βάλω τις ζεστές φακές στο τραπέζι ;)

Πωπω διαφορά ώρας όμως... εδώ είναι 22.20!

Νοικοκυρούλα:tongue:... έφτιαξες ελληνικότατες φακές.

Να σε πω... :cool:

έρχονται φίλοι στο σπίτι και τους μαγειρεύεις ελληνική κουζίνα?

Κάναμε μπάνιο, κόψαμε νύχια (επιτέλους γιατί σε λίγο θα της τα λίμαρα και θα της τα έβαφα :lol:), ήπιαμε τις σταγόνες μας, κάναμε το μασάζ μας, παίξαμε ανελέητα με τον μπαμπά ήπιαμε 250 ml γάλα (όλε όλε) και ξεραθήκαμε!

Εμένα μη με ρωτήσετε... κράταγα το μπουκάλι και μου φαινόταν ασήκωτο!!! Ευτυχώς που η μικρή έχει μάθει στο ριλάξ... αν έπρεπε να την κρατάω στα χέρια θα είχα πάρει τα βουνά!!!

Για τις τύψεις που λέτε... ήμουν γεμάτη από δαύτες μέχρι τους 7 μήνες... βοήθησαν ο πεθερος μου και το σπάσιμο του χεριού να έχω άπειρες... μετά συνήλθα... μαζί και οι ορμόνες μου... ή μήπως το αντίθετο; ;)

Κάναμε μπάνιο, κόψαμε νύχια (επιτέλους γιατί σε λίγο θα της τα λίμαρα και θα της τα έβαφα :lol:), ήπιαμε τις σταγόνες μας, κάναμε το μασάζ μας, παίξαμε ανελέητα με τον μπαμπά ήπιαμε 250 ml γάλα (όλε όλε) και ξεραθήκαμε!

Το ήπιε και το γαλατάκι της, μια χαρά είναι το παιδί...

Εμένα μη με ρωτήσετε... κράταγα το μπουκάλι και μου φαινόταν ασήκωτο!!! Ευτυχώς που η μικρή έχει μάθει στο ριλάξ... αν έπρεπε να την κρατάω στα χέρια θα είχα πάρει τα βουνά!!!

Αν την βάλεις στην κούνια και της δώσεις το μπουκάλι ΔΕΝ...?

Για τις τύψεις που λέτε... ήμουν γεμάτη από δαύτες μέχρι τους 7 μήνες... βοήθησαν ο πεθερος μου και το σπάσιμο του χεριού να έχω άπειρες... μετά συνήλθα... μαζί και οι ορμόνες μου... ή μήπως το αντίθετο; ;)

Δεν υπάρχει μάνα, πιστεύω, που να μην έχει αισθανθεί τύψεις..

Λέω κάτι τελευταίο και καληνυχτίζω...

Με το σπασμένο σου χέρι, τι μου θύμησες...

Όταν γέννησα τον Π., έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη -ξεκινώντας από το 2ο 24ωρο. Για να μου δώσει λοιπόν κουράγιο η μάνα μου, μου έφερε μία κοπέλα που γέννησε την ίδια μέρα με μένα, ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ, και γύψο έως επάνω καιφυσιολογικά (!). Άξια θαυμασμού η συγκεκριμένη. Κι από διάθεση μια χαρά...

Καληνύχτα κοριτσλαρες

Ρε Αγγελίνα έλεος με τον κουμπάρο, πότε θα σου το φτιάξει το εργαλείο σου? Τι κάνει πια?

Και τι εννοείς λόγω μεγέθους παιδάκι μου? Ντεν καταλαβαίνει:roll:

Ξέρω και γω? Να σας δώσω το mail του, να του του την πέσετε κι εσείς, μπας και βγει καμια άκρη? :(

Το είπα και πιο πριν, έχω μικρές παλάμες και δυσκολεύομαι να κρατήσω τον δίσκο. Και μικρά πόδια επίσης, φαντάσου με 1,73 ύψος φοράω 36,5-37 νούμερο παπούτσι.

Διαφημίσεις

ΤΥΧΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ....

ΤΣ ΤΣ ΤΣ Οι δικοί μου είναι άχρηστοι....

Ναι, δεν είδες Νίτσα μου, 2 μήνες τώρα σκοτώθηκε...άσε με με τον βαριεστημένο...μέχρι να σαλέψει το ένα πόδι βρωμάει το άλλο! Αύριοθα του πω ή φτιάξτο το ρημάδι ή φέρτο!

Ουτε μια καλησπέρα δεν είπα...καλησπέρα!

Φωτεινή, όλα τα λεφτά ο οβολός σου στο θέμα μου, αλλά όπως θα είδες, ήταν και η χαριστική βολή του. :lol: Τι να γίνει...ήταν καλό το 8ωρο που κράτησε.

Άσε Νίτσα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα σπάσει το ριλάξ... γιατί κάποια στιγμήθα σπάσει! Σηκώνει μέχρι 9 κιλά και είναι 10500 και ξαπλώνουμε για το γάλα πάνω! Φυσικά με το πόδι μου από πίσω αλλά έναν φόβο τον έχω... Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα θα είναι μέχρι να μάθει να πίνει από ποτήρι... και αργούμε ακόμα γι' αυτό γιατί όποτε το δοκιμάσαμε... γίναμε μούσκεμα :lol: Άσε που ειδικά στο βραδινό νανουρίζεται με το μπιμπερό... Στην κούνια δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω να πιει γάλα... στο κρεβάτι ΔΕΝ τρώμε τελεία και παύλα... δεν θα έχω άλλο ένα γουρουνάκι στο σπίτι!

Άσε Νίτσα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω όταν θα σπάσει το ριλάξ... γιατί κάποια στιγμήθα σπάσει! Σηκώνει μέχρι 9 κιλά και είναι 10500 και ξαπλώνουμε για το γάλα πάνω! Φυσικά με το πόδι μου από πίσω αλλά έναν φόβο τον έχω... Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα θα είναι μέχρι να μάθει να πίνει από ποτήρι... και αργούμε ακόμα γι' αυτό γιατί όποτε το δοκιμάσαμε... γίναμε μούσκεμα :lol: Άσε που ειδικά στο βραδινό νανουρίζεται με το μπιμπερό... Στην κούνια δεν υπάρχει περίπτωση να την βάλω να πιει γάλα... στο κρεβάτι ΔΕΝ τρώμε τελεία και παύλα... δεν θα έχω άλλο ένα γουρουνάκι στο σπίτι!

Εγώ έχω ένα καρότσι "εσωτερικής χρήσεως" και το βράδυ το πίνει εκεί. Το πρωί θέλει αγκαλίτσα, κι έχει ξεπεράσει τα 12 κιλά!

Καληνύχτα Νίτσα.

Γεια σου Ράννια! Τι κάνει το μωρό?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...