Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μμμμ γλέντια! :P έλεος πια, εκατομμύρια παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, ΕΓΩ θα διεκδικήσω τα εύσημα της καλύτερης μάνας; Και στην τελική, με το άγχος για το αν είμαι καλή καταλήγω να μην είμαι...

Η εγκυμοσύνη κι εμένα μου έλειψε, οι πρώτοι μήνες του μωρού όχι, τους πέρασα με πολλή πίεση και μάλλον καραμπινάτη επιλόχεια, μπορώ να πω ότι πολύ πρόσφατα άρχισα να το χαίρομαι πραγματικά το παιδάκι μου... σε βαθμό που έχω αρχίσει να βάλω μπρος για δεύτερο (να βάλω, μόνη μου, σαν αμοιβάδα :P)!

πάντως εγώ στον πραγματικό κόσμο δεν έχω συναντησει κατι αντιστοιχο...και μου έκανε εντύπωση όταν διάβαζα το φόρουμ και χαίρομαι που έχουν και άλλες τις ίδιες απόψεις γιατί ένιωθα λίγο ούφο...

Ποιούς πρώτους μήνες του μωρού λέτε?...εγώ τους εχω ξεχάσει :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάντως εγώ στον πραγματικό κόσμο δεν έχω συναντησει κατι αντιστοιχο...και μου έκανε εντύπωση όταν διάβαζα το φόρουμ και χαίρομαι που έχουν και άλλες τις ίδιες απόψεις γιατί ένιωθα λίγο ούφο...

Ποιούς πρώτους μήνες του μωρού λέτε?...εγώ τους εχω ξεχάσει :roll::roll::roll:

Δεν έχετε πιάσει τους ευατούς σου να νιώθετε τύψεις για κάτι που κάνατε ή είπατε στα παιδιά σας?

Το τι βγάζουμε προς τα έξω όσον αφορά τα παιδιά, γίνεται από εγωισμό... επειδή δεν θέλουμε να προβάλουμε τις ανασφάλειες μας στους άλλους..

Καλα δεν κοιμηθηκε μεσημερι και επεσε νωρις τωρα το βραδυ. Εγω ψωφια...εντελως....δεν διαβαζω μονο πλεον, γραφω κιολας και εχω κολλησει. Πρεπει να κοιμηθω....καποια στιγμη. Εσυ τι κανεις? Οι αρρωστοι πως ειστε?

Να πας να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Έγω έλουσα/έβαλα για ύπνο και τους 2 κ περιμένω σύζυξ...

Κατά τ'άλλα προσπαθώ όπως όλοι!

Δεν έχετε πιάσει τους ευατούς σου να νιώθετε τύψεις για κάτι που κάνατε ή είπατε στα παιδιά σας?

Μια και δυο φορές...????

Το τι βγάζουμε προς τα έξω όσον αφορά τα παιδιά, γίνεται από εγωισμό... επειδή δεν θέλουμε να προβάλουμε τις ανασφάλειες μας στους άλλους..

Μπορεί και από ζήλεια μερικές φορές...αλλά και η ζήλεια ανασφάλεια είναι :rolleyes:

Μία περίοδο (με 2παιδιά) ζήλευα τις γυναίκες στον κύκλο μας που δεν εργάζονταν και μεγάλωναν τα παιδιά τους (κι αυτές εμένα, για ευνόητους λόγους) και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά χρειάζονται ποιοτικό χρόνο κι όχι ποσοτικό.

Τώρα ζηλεύω τις μανούλες που θηλάζουν και βρίζω τον εαυτό μου... και μουτζώνω μαζί..

τεσπα πάντα θα έχουμε λόγους να μας κατηγορούμε...

Μάλεκον εργάζεσαι?

Διαφημίσεις

Μία περίοδο (με 2παιδιά) ζήλευα τις γυναίκες στον κύκλο μας που δεν εργάζονταν και μεγάλωναν τα παιδιά τους (κι αυτές εμένα, για ευνόητους λόγους) και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά χρειάζονται ποιοτικό χρόνο κι όχι ποσοτικό.

Μια χαρα είσαι, εγώ δεν τα βρίσκω ούτε με τον εαυτό μου :P. Καθησα 4 μήνες σπίτι με το μωρό και ανυπομονούσα να γυρίσω στη δουλεια. Όταν γύρισα έψαχνα αφορμη να μεινω καμια μερα σπίτι με το παιδάκι μου....

Τώρα ζηλεύω τις μανούλες που θηλάζουν και βρίζω τον εαυτό μου... και μουτζώνω μαζί..

τεσπα πάντα θα έχουμε λόγους να μας κατηγορούμε...

Μη μου μιλας για αυτό το θέμα :D Εκτός του ότι μπορεί να έκανες άθελά σου κάτι λάθος και δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις, πιστεύω (και δεν μου το βγάζει κανένας από το μυαλό) ότι δεν είμαστε όλοι οι οργανισμοί ίδιοι. Εχουμε όλες την ίδια περιοδο? Ή την ίδια εγκυμοσύνη?

Μάλεκον εργάζεσαι?

Σε μια τεχνικη ετιρεία, ειμαι μηχανικος. Εσύ?

ουυυυυυυυυ και είναι ΑΚΟΜΑ 8 μηνών! :tongue:

Μετανιώνω όταν ξέρω ότι δεν φέρθηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, π.χ. να φωνάξω από νεύρα και τέτοια. Από την άλλη με δικαιολογώ, γιατί καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτό που έγινε.

Έχεις όντως δίκιο ότι όλο αυτό γίνεται από ανασφάλεια, κι επειδή αμφιβολίες το μυαλό της εγκύου και μάνας βασανίζουνε πολλές, βγαίνει έτσι μια κόντρα ότι η δικιά μας η κοσμοθεωρία περί ανατροφής παιδιού είναι η καλύτερη και όλοι οι άλλοι είναι απλά ανεύθυνοι. Ίσως θυμάστε και το θέμα Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΜΑ στο δίπλα... εγώ μάλλον είμαι η μαμά Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Μια χαρα είσαι, εγώ δεν τα βρίσκω ούτε με τον εαυτό μου :P. Καθησα 4 μήνες σπίτι με το μωρό και ανυπομονούσα να γυρίσω στη δουλεια. Όταν γύρισα έψαχνα αφορμη να μεινω καμια μερα σπίτι με το παιδάκι μου....

Μη μου μιλας για αυτό το θέμα :D Εκτός του ότι μπορεί να έκανες άθελά σου κάτι λάθος και δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις, πιστεύω (και δεν μου το βγάζει κανένας από το μυαλό) ότι δεν είμαστε όλοι οι οργανισμοί ίδιοι. Εχουμε όλες την ίδια περιοδο? Ή την ίδια εγκυμοσύνη?

Σε μια τεχνικη ετιρεία, ειμαι μηχανικος. Εσύ?

Ακριβώς το ίδιο. Έμεινα σπίτι 6μήνες με τη μικρή και φαντάσου σταμάτησα ακριβώς 5μέρες πριν γεννήσω.. Κι όταν γέννησα κι έκατσα σπίτι, τον πρώτο καιρό, έφριξα αλλά μετά μου άρεσε. Είχα χρόνο για όλα, σπίτι-παιδιά-φαγητό-βόλτες... Όταν επέστρεψα φοβόμουν ότι δεν θα τα έβγαζα πέρα με 2παιδιά αλλά τελικά είμαστε ΗΡΩΕΣ. Τα συνδυάζουμε όλα και προλαβαίνουμε τα πάντα.

Σε εταιρεία οργ. εκθέσεων.

Ακριβώς το ίδιο. Έμεινα σπίτι 6μήνες με τη μικρή και φαντάσου σταμάτησα ακριβώς 5μέρες πριν γεννήσω.. Κι όταν γέννησα κι έκατσα σπίτι, τον πρώτο καιρό, έφριξα αλλά μετά μου άρεσε. Είχα χρόνο για όλα, σπίτι-παιδιά-φαγητό-βόλτες... Όταν επέστρεψα φοβόμουν ότι δεν θα τα έβγαζα πέρα με 2παιδιά αλλά τελικά είμαστε ΗΡΩΕΣ. Τα συνδυάζουμε όλα και προλαβαίνουμε τα πάντα.

Σε εταιρεία οργ. εκθέσεων.

Ναι μωρέ, αν δεν πανικοβάλλεσαι και δεν τα θες όλα τελεια τα καταφέρνεις...κουτσα στραβά. Αλλιώς τρελλαίνεσαι

Ίσως θυμάστε και το θέμα Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΜΑ στο δίπλα... εγώ μάλλον είμαι η μαμά Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΛΟΥ :D

Μια χαρά είναι ο Μπάμπης ο φλου :D

Διαφημίσεις

Φωτεινή είσαι ο Μπάμπης ο φλου μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο..

Ας πούμε όταν αρρωσταίνει το παιδί δεν είσαι και πολύ φλου....ε?

Μεγάλη κουβέντα δεν λέω, γιατί μέχρι στιγμής δεν είχαμε αρρώστια με πυρετούς και τέτοια, αλλά σε μικροθεματάκια υγείας που είχε ήμουν πιο ψύχραιμη από τον καλό μου ;)

για το θηλασμό π.χ. κι εγώ σκέφτομαι ότι αν πίεζα κι άλλο τον εαυτό μου θα μπορούσα να συνεχίσω με αντλήσεις μόνο και να παίρνει όσο περισσότερο δικό μου γάλα γίνεται, αλλά πλέον δεν την παλεύω άλλο, οπότε μάλλον κάπου εδώ μας τελειώνει... συνεχίζω βέβαια και την ψευτοθηλάζω, αλλά ελάχιστα μέσα στη μέρα...

καλός ο Μπάμπης, αλλά όταν καμιά φορά συνειδητοποιώ ότι ξέχασα να της δώσω τις σταγόνες με το σίδηρο, εκεί θέλω να με κλωτσήσω :oops:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Α και εννοείται ότι οι εργαζόμενες μαμάδες είναι όχι απλά ηρωίδες, αλλά από άλλο πλανήτη!

Εγώ πάλι σκέφτομαι πως δεν είμαι η μοναδική. Και άλλες δουλεύουν και μάλιστα σε χειρότερες συνθηκες, άλλες έχουν περισσότερα παιδιά ή πιο απαιτητικούς συζυγους...

Όπως τα φέρνουν βόλτα οι άλλες έτσι θα τα φέρω και εγώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...