Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αυτοεπιβεβαίωση μέσω του παιδιού. Δλδ όταν βλέπω τίκερ "θηλάζω 7 μήνες και 10 μέρες", εκτός από κάποιες νορμάλ κοπέλες που απλώς χαίρονται που τα κατάφεραν, οι περισσότερες είναι σαν να λένε "κοιτάτε τι κατόρθωμα έκανα και φάτε τη σκόνη μου". Δλδ αυτό είναι το σημαντικότερο ως προς το παιδί σου; Να προσδιορίζεσαι ως πετυχημένη μάνα γιατί το θηλάζεις;;;; (κι αυτό βέβαια επεκτείνεται και στην καισαρική, και στην ανατροφή και σε όλα). Σιγά πια, άλλη καμιά δεν γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη! :P

Α καλάααα... έτσι έτσι! Αυτές που εργάζονται είναι άχρηστες και λουσούδες που δουλεύουν από χόμπυ και λείπουν από τα παιδιά τους, αν δεν έχεις θηλάσει πολύ είσαι επίσης άχρηστη μάνα κι ένας ατελείωτος κατάλογος με πράγματα που μας κάνουν ανίκανες μανάδες...

Πάντως πιστεύω ότι το αν είμαστε καλοί γονείς κι έχουμε δώσει σωστή ανατροφή στα παιδιά μας, φαίνεται μετά από χρόνια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αυτοεπιβεβαίωση μέσω του παιδιού. Δλδ όταν βλέπω τίκερ "θηλάζω 7 μήνες και 10 μέρες", εκτός από κάποιες νορμάλ κοπέλες που απλώς χαίρονται που τα κατάφεραν, οι περισσότερες είναι σαν να λένε "κοιτάτε τι κατόρθωμα έκανα και φάτε τη σκόνη μου". Δλδ αυτό είναι το σημαντικότερο ως προς το παιδί σου; Να προσδιορίζεσαι ως πετυχημένη μάνα γιατί το θηλάζεις;;;; (κι αυτό βέβαια επεκτείνεται και στην καισαρική, και στην ανατροφή και σε όλα). Σιγά πια, άλλη καμιά δεν γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη! :P

καλησπερα, κλειδωθηκε το θεμα και ηθελα απλα να σου πω οτι εγραψες με το μυνημα σου... και φυσικα συμφωνω περα για περα..

φιλια στην αλλη ακρη της γης!

καλησπερα, κλειδωθηκε το θεμα και ηθελα απλα να σου πω οτι εγραψες με το μυνημα σου... και φυσικα συμφωνω περα για περα..

φιλια στην αλλη ακρη της γης!

Μαρία-Ελπίδα με το καλό βρε να ρθει το μωράκι σου!!!

Αχ πόσο μου έλειψε...τι όμορφη περίοδος!!!

αχ αχ... ναι! έβλεπα τις φωτό του ταλιμπανακίου μου χθες... με αφορμή την ακμή... πόσο μου 'χει λείψει η εγκυμοσύνη και οι 2 πρώτοι μήνες με το μωρό! Eντάξει είχε και τις μαύρες μέρες με τις μαμακίες του πεθερού μου που ήθελα να τον σκοτώσω... αλλά ρε παιδί μου είναι ωραίο συναίσθημα να το κοιτάς και να λες...

ώστε εσύ δεν με άφηνες να ανασάνω και να κοιμηθώ τη νύχτα ε;

αχ αχ... ναι! έβλεπα τις φωτό του ταλιμπανακίου μου χθες... με αφορμή την ακμή... πόσο μου 'χει λείψει η εγκυμοσύνη και οι 2 πρώτοι μήνες με το μωρό! Eντάξει είχε και τις μαύρες μέρες με τις μαμακίες του πεθερού μου που ήθελα να τον σκοτώσω... αλλά ρε παιδί μου είναι ωραίο συναίσθημα να το κοιτάς και να λες...

ώστε εσύ δεν με άφηνες να ανασάνω και να κοιμηθώ τη νύχτα ε;

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι όταν πλησιάζουν οι μέρες και αφού γεννήσεις το βλέπεις και λες "Παναγία μου, μέχρι χθες ολόκληρο μωρό υπήρχε στην κοιλίτσα μου". Το θαύμα της ζωής...

Χριστίνα, χθες το απόγευμα κοιτούσα κι εγώ τα 1α αλμπουμ των παιδιών με την ξαδέλφη μου και παρατηρούσα πόσο άλλαξαν!

Διαφημίσεις

Ζώπυρον, λογικά αγχώνεσαι για τις ακτινογραφίες, αλλά από την άλλη το να έπαιρνε το παιδάκι σωρηδόν αντιβιώσεις και τελικά το πρόβλημα να μην λύνεται πάλι άσχημο δεν θα ήταν; τώρα ξέρεις τι συμβαίνει και πώς θα αντιμετωπιστεί σωστά, είναι κι αυτό πολύ σημαντικό!

τι το ήθελες αυτό βρε ζουζού και με ζώσανε πάλι τα φίδια????????

ετοιμάζομαι να βγω...

ετοιμάζομαι να βγω...

αλλά από την άλλη το να έπαιρνε το παιδάκι σωρηδόν αντιβιώσεις και τελικά το πρόβλημα να μην λύνεται πάλι άσχημο δεν θα ήταν;

Ναι ενώ με αυτό θα ήσουν καλύτερα?

Άι σέσε μας και πήγαινε βάψου να βγεις...:lol:

Διαφημίσεις

ετοιμάζομαι να βγω...

Μην τρελλενεσαι επρεπε να γινει. Και η κυστεογραφια που ακυρωθηκε αυτη την εβδομαδα που θα κανουμε εχει μεσα ραδιοισσοτοπα (χαμηλη ακτινοβολια θα φαει και η δικια μου). Δεν θελω αλλα πρεπει. Καλο ειναι να γνωριζετε ΟΛΕΣ για την αξονικη. ΜΗΝ κανετε αξονικη ο κοσμος να γυρισει αναποδα. Εχει 1 αξονικη την ακτινοβολια δεν ξερω απο ΠΟΣΕΣ ακτινογραφιες. Αν πρεπει να κανετε κατι διαλεξτε μαγνητικη.....ΠΟΛΥ πιο ακριβη, κατα κεφαλη πιο ασφαλης...καλη διασκεδαση

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ετοιμάζομαι να βγω...

AAAAAX Αυτός ο γραπτός λόγος!!! Με το λογικά δεν εννοούσα ότι υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, αλλά ότι εύλογα σαν μάνα σε προβληματίζει, όποια και να ήταν στη θέση σου το ίδιο θα ένιωθε! Ειλικρινά συγγνώμη!!!!! :(:(:(:(

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Μια χαρά Ελλ... τι κάνει η Στέφη?

Εσύ?

Καλα δεν κοιμηθηκε μεσημερι και επεσε νωρις τωρα το βραδυ. Εγω ψωφια...εντελως....δεν διαβαζω μονο πλεον, γραφω κιολας και εχω κολλησει. Πρεπει να κοιμηθω....καποια στιγμη. Εσυ τι κανεις? Οι αρρωστοι πως ειστε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλησπέρα :P

Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω μια τέτοια συμπεθέρα...:D

μμμμ γλέντια! :P έλεος πια, εκατομμύρια παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, ΕΓΩ θα διεκδικήσω τα εύσημα της καλύτερης μάνας; Και στην τελική, με το άγχος για το αν είμαι καλή καταλήγω να μην είμαι...

Η εγκυμοσύνη κι εμένα μου έλειψε, οι πρώτοι μήνες του μωρού όχι, τους πέρασα με πολλή πίεση και μάλλον καραμπινάτη επιλόχεια, μπορώ να πω ότι πολύ πρόσφατα άρχισα να το χαίρομαι πραγματικά το παιδάκι μου... σε βαθμό που έχω αρχίσει να βάλω μπρος για δεύτερο (να βάλω, μόνη μου, σαν αμοιβάδα :P)!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...