Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τέλειο τραγούδι Λευκή... ήθελα να το βάλω χθες βράδυ αλλά προτίμησα το άλλο στο facebook ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τρελοκομείο!

Εμπρός της γης οι μάνες οι κλεισμένες! Κι εγώ μια από τα ίδια, αλλά είπαμε, όχι, δεν θα κάτσω να πεθάνω από την καταθλιψάρα! Αφού ξαναγύρισα για λίγο στον παλιό, κακό μου εαυτό, είδα ότι δεν μου προσφέρει τίποτε και τώρα συνειδητά κάνω την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο!

Έχεις δίκιο μωρέ... όχι θα πάρω κι εγώ τα πάνω μου... κι όλες μας

Θα επιστρέψω στον παλιό καλό μου εαυτό

Αγγελίνα τέλειο το θέμα σου, κατέθεσα κι εγώ τον οβολό μου :tongue:

λιιιιινκ

Ζώπυρον, λογικά αγχώνεσαι για τις ακτινογραφίες, αλλά από την άλλη το να έπαιρνε το παιδάκι σωρηδόν αντιβιώσεις και τελικά το πρόβλημα να μην λύνεται πάλι άσχημο δεν θα ήταν; τώρα ξέρεις τι συμβαίνει και πώς θα αντιμετωπιστεί σωστά, είναι κι αυτό πολύ σημαντικό!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αερικό μου η μικρή σας με πεθαίνει, αυτό το ύφος των χιλίων καρδιναλίων δεν υπάρχει! Πρέπει να 'ναι μεγάλη μάρκα το μικρούλι!

Εμείς εδώ τα ίδια, ήρθαν και μας έκαναν έλεγχο για το αν έχουμε σημεία στους τοίχους που ξεφλουδίζει η μπογιά, γιατί στα παλιά κτίρια είναι επικίνδυνο για lead exposure και όπου μένουν παιδάκια κάτω των 6 ετών είναι υποχρεωτικό να γίνεται έλεγχος. Θα έρθουν επίσης να μας ελέγξουν τα προστατευτικά κάγκελα στα παράθυρα αν είναι σωστά τοποθετημένα στα παράθυρα. Η μικρή αλωνίζει παντού πλέον, εγώ την αφήνω να κυκλοφορεί ελεύθερα, και κάπως έτσι περνάνε οι μέρες :P

Σωστή... πως είναι ο καιρός εκεί?

Για το no-cry sleep solution που αναφέρατε, έχει κάποια καλά μέσα πιστεύω, εγώ δεν το εφάρμοσα όλο όπως τα έλεγε, αλλά κάποια μικροπράγματα που άλλαξα είδα ότι τη βοήθησαν, βασικά προσπάθησα να καταλάβω τους ρυθμούς της και το πρόγραμμά της, κι από εκεί που ήμασταν λίγο χύμα στο κύμα έχει βάλει μια σειρά η τσουτσού σε θέματα ύπνου αλλά και φαγητού κλπ

Τσουτσού????? αχ αυτή η μικρή τσουτσού....

Και δε χαίρεσαι? τέλειο είναι αυτό?

Ο φοιτητής τι κάνει?

Διαφημίσεις

Νίτσα... cheer up! Κι εσύ Λευκή! Κοιτάξτε γύρω σας πόσος πόνος και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δυστυχία υπάρχει και χαμογελάστε που είστε υγιείς!

Πιο πολύ στενοχωριέμαι με τα προβλήματα των γύρω μου παρά με τα δικά μου!!!

Και μου γίνονται έμμονη ιδέα, το πιστεύεις?

Το δεύτερο είναι το κακό... όχι το πρώτο! Οκ συμπονούμε και είμαστε άνθρωποι... αλλά αν αυτό στερεί ποιότητα από τους οικείους μας σε ό,τι μας αφορά... μας κάνει κακό! Και αυτό συμβαίνει όταν δεν είμαστε καλά και βαράμε ατέλειτωτες θλίψεις....

Χριστίνα.... τίποτα, αυτό :-)

τζουτζου μαρή το τελειότερο ποστ έβερ έγραψες

Σας φιλώ σταυρωτά σαν συμπεθέρα, ο σύζυγος διαμαρτύρεται πως δεν του δίνω σημασία. Bye!

Τσουτσού????? αχ αυτή η μικρή τσουτσού....

Και δε χαίρεσαι? τέλειο είναι αυτό?

Ο φοιτητής τι κάνει?

Από καιρό έχουμε πολύ καλό αυτές τις μέρες, ήλιο και καλές θερμοκρασίες, σαν να βγήκαμε λίγο από το ψυγείο! Το μικράκι μου κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο παιδάκι και πολύ το χαίρομαι, ο φοιτητής παρά τα ζόρια του έχει αναθαρρήσει κι αυτός λίγο, γενικά από όταν άλλαξα τη στάση μου άλλαξαν πολύ και τα πράγματα. Ευτυχώς ξύπνησα νωρίς γιατί δεν θα είχαμε καλά ξεμπερδέματα...

το θεματάκι είναι εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=864942#post864942

αλλά δυστυχώς το γράψανε κι αυτό στα αρχεία τους... :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Το δεύτερο είναι το κακό... όχι το πρώτο! Οκ συμπονούμε και είμαστε άνθρωποι... αλλά αν αυτό στερεί ποιότητα από τους οικείους μας σε ό,τι μας αφορά... μας κάνει κακό! Και αυτό συμβαίνει όταν δεν είμαστε καλά και βαράμε ατέλειτωτες θλίψεις....

Πληγώνομαι πολύ τελευταία γιατί βλέπω θλίψη και προβλήματα παντού ενώ εγώ είμαι καλά... δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Αλλά τελικά ίσως έτσι πρέπει για να μην πέφτω ψυχολογικά...

Καλά Φωτεινή έχω κατουρηθεί από τα γέλια......

ΕΊΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ...

Κι όχι τίποτα άλλο, κλειδώθηκε και δεν πρόλαβα καν να αφήσω το σημάδι μου γμτ.

το κάνουμε καινούριο θέμα άμα θέτε και γράφουμε τα δικά μας ;)

Το ρούφηξα και γέλασα πολύ...

Εγώ που έκανα 2 κ.τ. και κάπνιζα/οδηγούσα στις εγκυμοσύνες, με το που περνούσε το 2μηνο έβγαινα τρελά έξω με το σύζυξ για να μην πω τα ταξίδια που έχουμε κάνει χωρίς παιδιά... πρέπει να μου τα πάρει η Πρόνοια ε???:lol:

Για το άλλο, μου τη δίνουν τα fake θέματα και το vbac... Όλες νοιάζονται και όλες τα κάνουν όλα για βιτρίνα!!! Αχ αυτή η βιτρίνα...

προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αυτοεπιβεβαίωση μέσω του παιδιού. Δλδ όταν βλέπω τίκερ "θηλάζω 7 μήνες και 10 μέρες", εκτός από κάποιες νορμάλ κοπέλες που απλώς χαίρονται που τα κατάφεραν, οι περισσότερες είναι σαν να λένε "κοιτάτε τι κατόρθωμα έκανα και φάτε τη σκόνη μου". Δλδ αυτό είναι το σημαντικότερο ως προς το παιδί σου; Να προσδιορίζεσαι ως πετυχημένη μάνα γιατί το θηλάζεις;;;; (κι αυτό βέβαια επεκτείνεται και στην καισαρική, και στην ανατροφή και σε όλα). Σιγά πια, άλλη καμιά δεν γέννησε, μόνο η Μαριώ το Γιάννη! :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...