Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

σύμφωνα με τον αδελφό μου, δεν έπρεπε να κάνω καθόλου ακτινογραφίες, κ.λ.π. τέλος πάντων, έχει διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων...! δεν με νοιάζουν οι διαφορετικές απόψεις αλλά μ' αυτό που είπε με πάτησε στον κάλο...!

αλλά ξέχασα... εσένα κυρία σκάρλετ σου κάνω μούτρα γιατί με είπες το πυρ το εξώτερον! δεν σου μιλάω, δεν σου μιλάω, δεν σου μιλάω!:tongue:

κι απόψε στον κραουνάκη, καθόλου δεν θα σε θυμηθώ...!:cool::rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζούπυ μην αισθάνεσαι τύψεις...για καλό του παιδιού το έκανες! Την επόμενη θα ξέρεις...Για το ιγμόριο πως θα το αντιμετωπίσεις? παίρνει χειρουργείο?

Κατάθλιψη....

Έχουν συμβεί τόσα πολλά τελευταία και με παίρνει από κάτω... Θέλω να βάλω τα κλάμματα, να μείνω ξαπλωμένη στο κρεβάτι για μέρες, να μην με παίρνει κανείς τηλέφωνο και να μην κάνω τίποτα.... να μην πηγαίνω για δουλειά και να μην μαγειρεύω...

Να φύγει ο Γ. από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και να με αφήσουν μόνη μου να ηρεμήσω...

Γίνεται?

σ' ευχαριστώ πολύ μπέμπα μου!

όταν το παιδί μου ήταν στην ηλικία του δικού σου (κι αρκετά μετά...) ήμουν η απόλυτη έγκλειστη! και τώρα ακόμη, σπάνια βγαίνουμε... απλά, αυτό το μήνα πέσανε πολλά (ευχάριστα) μαζί... μετά, κανονικά... νηστεία...

σύμφωνα με τον αδελφό μου, δεν έπρεπε να κάνω καθόλου ακτινογραφίες, κ.λ.π. τέλος πάντων, έχει διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων...! δεν με νοιάζουν οι διαφορετικές απόψεις αλλά μ' αυτό που είπε με πάτησε στον κάλο...!

Υπέρηχους δεν έκανες στην εγκυμοσύνη?

αλλά ξέχασα... εσένα κυρία σκάρλετ σου κάνω μούτρα γιατί με είπες το πυρ το εξώτερον! δεν σου μιλάω, δεν σου μιλάω, δεν σου μιλάω!:tongue:

κι απόψε στον κραουνάκη, καθόλου δεν θα σε θυμηθώ...!:cool::rolleyes::cool:

Καλά να περάσεις βρε...:tongue:

Πιες κάτι και για μας...

Διαφημίσεις

νίτσα μου, ένα έχω να σου πω...

παρ' ότι εδώ μέσα μιλάμε τόσες γυναίκες και φαίνεται να είμαστε διαφορετικές, εγώ νομίζω πως κάτι μας ενώνει...

δεν σμίγουν τυχαία οι άνθρωποι... ούτε καν διαδυκτιακά...

πρέπει ν' αποχωρήσω τώρα!

σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά και σε φιλώ...!

νίτσα μου, ένα έχω να σου πω...

παρ' ότι εδώ μέσα μιλάμε τόσες γυναίκες και φαίνεται να είμαστε διαφορετικές, εγώ νομίζω πως κάτι μας ενώνει...

δεν σμίγουν τυχαία οι άνθρωποι... ούτε καν διαδυκτιακά...

πρέπει ν' αποχωρήσω τώρα!

σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά και σε φιλώ...!

Κι εγώ σε φιλώ γλυκά...

Συμφωνώ... the destiny...

τρελλοκομείο, για ακτινογραφίες μιλούσα, όχι για υπέρηχους!

γεια γεια γεια γεια, φεύγω!!

Το κατάλαβα ρεεε...

Αλλά και οι υπέρηχοι υποτίθεται ότι έχουν ακτίνες και βλάπτουν το έμβρυο. Μ αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να κάνεις.

Θέλω να καταλήξω λοιπόν στο ότι δεν χρειάζεται να τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα...:tongue::tongue::tongue: (πρέπει να αρχίζω να το εφαρμόζω στον εαυτό μου αυτό)

Διαφημίσεις

ξεπεταγμένες πλην τίμιες!!!:tongue::tongue::tongue: εκαθόμασταν μόνο στα πολύ μανούλια:mrgreen:

Λευκή έκανες το χειλάκι μου και γέλασε μετά από 2 μέρες μουντρουχισμού!!!

Τι μακακίες τραγούδια βάζεις? Άκου εκεί Χαρούλα... Βάλε ΣΤΕΛΛΑΡΑ!~!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...