Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πότε θα μου δημιουργεί πρόβλημα, αφού σου λέω ότι κοιμόμαστε πολύ γλυκά.

μόνο όταν μείνω ξανά έγκυος. τότε θα φοβάμαι, γιατί απλώνεται περίεργα το καμάρι μου.:lol:

δεν θα περιμένω μαρή να γεννηθεί το 2ο για να κάνω αλλαγές.

θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο το αγαπάκι μου ήδη.

από τις αντιδράσεις του Στεφ, μάλλον έχουμε χρόνο ...:mrgreen::rolleyes::tongue:;)

Προφανώς επηρεάζεται απο τις καταστάσεις της αγοράς εργασίας και αγχώνεται... είναι και μικρή η Χρυσπούλα και ίσως σκέφτεται ότι θα ζοριστείτε!

Ο Π. και η Ο. έχουν 3,5έτη διαφορά.. δε φαντάζεσαι πόσο ωραία είναι! Εκτός του ότι αντιλαμβανόταν περισσότερα πράγματα λόγω ηλικίας, τώρα ο Π. είναι εντελώς ανεξάρτητος και η Ο. κάνει πολλά πράγματα μόνη της πλέον. Ανάσα μεγάλη...

Και μη μου πεις είμαι 3.. χρονών και πότε!!!!

Χριστίνα η Κων/να είναι τέλεια... μοντέλα παιδί μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νίτσα μου, και μένα μου έλειψες...!

δουλειές, τρεχάματα, έχω μπλέξει...

με το δίπλα, έχω ξενερώσει...

αυτά!

α... έχω έξοδο το βράδυ - ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ!

νίτσα μου, και μένα μου έλειψες...!

δουλειές, τρεχάματα, έχω μπλέξει...

με το δίπλα, έχω ξενερώσει...

αυτά!

α... έχω έξοδο το βράδυ - ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ!

Ζηλεύω...Κραουνάκης μόνος?

Κι εγώ ξενέρωσα... διαβάζω για το vbac και σκέφτομαι διάφορα τώρα...:roll:

Διαφημίσεις

που είσαι βρε αγγελίνα μου?!

για τις εξετάσεις τα έχω πει αλλά αλλού τυρβάζατε...

λοιπόν - χρόνια ιγμορίτιδα, δικαιολογεί όλες τις απανωτές ιώσεις, πολυπαραγοντική ασθένεια κι άρα σχετικά δύσκολα αντιμετωπίσημη! είδωμεν...

σε λίγο θα σας αφήσω κι άμα γυρίσω νωρίς το βράδυ θα μπω για μια καλησπέρα!

Νίτσα, την ίδια διαφορά έχουν και τα δικά μου περίπου και συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Θέλει πολλά κότσια να κάνεις δεύτερο στο καπάκι. Εγώ τουλάχιστον δεν θα άντεχα.

Γιατί να πάθεις κατάθλιψη, καλέ? Τι σε μέλει εσένανε για το vback?

Και δεν ήμασταν γκαρσόνες, μανδαμ! Πίσω από τη μπάρα χύναμε τον τίμιο ιδρώτα μας! :lol: Όχι ότι έχω κάτι με τις γκαρσόνες δηλαδή, αλλά τα δικά μου τα χέρια είναι δυσανάλογα μικρά- με τίποτα δεν μπορώ να σηκώσω δίσκο.

Πού είσαι Λευκή...κι εγώ δούλευα με έναν παίδαρο, αλλά τα είχε με ένα ξεκ*λι, μισή από μενα! Δεν τον γούσταρα όμως, ήταν τεφατζής, από αυτούς τους φουσκωτούς...μπλιαξ.

Διαφημίσεις

που είσαι βρε αγγελίνα μου?!

για τις εξετάσεις τα έχω πει αλλά αλλού τυρβάζατε...

λοιπόν - χρόνια ιγμορίτιδα, δικαιολογεί όλες τις απανωτές ιώσεις, πολυπαραγοντική ασθένεια κι άρα σχετικά δύσκολα αντιμετωπίσημη! είδωμεν...

σε λίγο θα σας αφήσω κι άμα γυρίσω νωρίς το βράδυ θα μπω για μια καλησπέρα!

Πωπω...

Τουλάχιστον βρήκατε μια απάντηση, βρε παιδί μου. Κάτι είναι κι αυτό. Επιτρέπεται καυτηριασμός στα ιγμόρια, σε αυτή την ηλικία? Μια φίλη μου το είχε κάνει στην εγκυμοσύνη, λόγω απαγορευτικού φαρμάκων.

βέβαια... εκ των υστέρων έχω φάει μεγάλη φρίκη με τις ακτινογραφίες που κάναμε στο παιδί... δύο στους πνεύμονες και δύο στα ιγμόρια...

ο αδελφός μου με κατσάδιασε αφού μου είπε πως στους ενήλικες επιτρέπονται δύο το χρόνο... "κι εσύ σε μικρό παιδί, έκανες τέσσερις?"...

έχασα - τουλάχιστον - δέκα χρόνια από τη ζωή μου μ' αυτό που μου είπε... είχα που είχα τις ανησυχίες - αμφιβολίες μου..., με απόκανε...

για καυτηριασμό, δεν θυμάμαι να μου είπε η ωρλ... μου μίλησε όμως για ένα χειρουργείο με ολική νάρκωση στο παίδων, το οποίο και όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να κάνουμε...!

τέλος πάντων, θα επισκεφούμε κι άλλο γιατρό!

νίτσα, γιατί έχεις κατάθλιψη??

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνεις σύμφωνα με τον αδερφό σου; Αξονική; Θα σου έβρισκε άκρη να την κάνει; :P Άσε μας μωλέ... σημασία έχει ότι έγινε διάγνωση ΣΩΣΤΑ στο παιδί!

Όσο για τους ενήλικες... σε διάστημα 12 μηνών έχω κάνει 10! Δηλαδή τι θα έκανα; Θα ζωγράφιζα το πως κόλλησε το χέρι μου ή μήπως δεν θα κοίταγα τους πνεύμονες για πνευμονία;

Καλοί οι κανόνες αλλά στα έκτακτα δεν μπορείς να τους τηρείς ;)

Η μικρή μου ξανατρώει επιτέλους όπως πριν! καλά έκανα και την έστειλα παιδικό σήμερα :D

Και δεν ήμασταν γκαρσόνες, μανδαμ! Πίσω από τη μπάρα χύναμε τον τίμιο ιδρώτα μας! :lol: Όχι ότι έχω κάτι με τις γκαρσόνες δηλαδή, αλλά τα δικά μου τα χέρια είναι δυσανάλογα μικρά- με τίποτα δεν μπορώ να σηκώσω δίσκο.

Πού είσαι Λευκή...κι εγώ δούλευα με έναν παίδαρο, αλλά τα είχε με ένα ξεκ*λι, μισή από μενα! Δεν τον γούσταρα όμως, ήταν τεφατζής, από αυτούς τους φουσκωτούς...μπλιαξ.

ΚΑλέ τι κακό έχουν οι γκαρσόνες??? Εγώ τέτοια ήμανε όταν γλυκοκοιτούσα το μανούλι( επίσης τεφάς) και μια χαρά πέρναγα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...