Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι ρε Σέβη! Άμα το γουστάρεις και δεν έχετε θέμα άστο όπως έχει :) Σου ξαναλέω... μόνο όταν θα αρχίσει να σου δημιουργεί πρόβλημα και να μην το απολαμβάνεις και το θες πραγματικά θα το κάνεις. Εγώ ας πούμε δεν κοιμάμαι όταν είναι η Κωτίτα στο κρεβάτι... αγχώνομαι στριφογυρνάει ξυπνάω... χειρότερα είναι από το να ξυπνησω δυο τρεις φορές τη νύχτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε Σέβη! Άμα το γουστάρεις και δεν έχετε θέμα άστο όπως έχει :) Σου ξαναλέω... μόνο όταν θα αρχίσει να σου δημιουργεί πρόβλημα και να μην το απολαμβάνεις και το θες πραγματικά θα το κάνεις. Εγώ ας πούμε δεν κοιμάμαι όταν είναι η Κωτίτα στο κρεβάτι... αγχώνομαι στριφογυρνάει ξυπνάω... χειρότερα είναι από το να ξυπνησω δυο τρεις φορές τη νύχτα!

Εμείς την αφήνουμε να αποκοιμηθεί μαζί μας και μετα στην κουνια. Όμως ρε γμτ μέχρι να αποκοιμηθεί πρέπει να είμαστε και οι 2 εκεί μην πέσει...και επειδή μας θελει για παιχνιδακια κλπ...οποτε δεν μπορώ να κάνω καμια ρημαδοδουλειά :( Τι ωραία που θα ήταν να την εβαζα στην κουνια της και να κοιμοταν μόνη της

Ναι ρε Σέβη! Άμα το γουστάρεις και δεν έχετε θέμα άστο όπως έχει :)

το καραγουστάρω σου λέω.

φυσικα δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Σου ξαναλέω... μόνο όταν θα αρχίσει να σου δημιουργεί πρόβλημα και να μην το απολαμβάνεις και το θες πραγματικά θα το κάνεις. Εγώ ας πούμε δεν κοιμάμαι όταν είναι η Κωτίτα στο κρεβάτι... αγχώνομαι στριφογυρνάει ξυπνάω... χειρότερα είναι από το να ξυπνησω δυο τρεις φορές τη νύχτα!

πότε θα μου δημιουργεί πρόβλημα, αφού σου λέω ότι κοιμόμαστε πολύ γλυκά.

μόνο όταν μείνω ξανά έγκυος. τότε θα φοβάμαι, γιατί απλώνεται περίεργα το καμάρι μου.:lol:

δεν θα περιμένω μαρή να γεννηθεί το 2ο για να κάνω αλλαγές.

θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο το αγαπάκι μου ήδη.

από τις αντιδράσεις του Στεφ, μάλλον έχουμε χρόνο ...:mrgreen::rolleyes::tongue:;)

Αυτό μου βγάζει :

Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα.

Και το διόρθωσα (ευχαριστώ αερικό;)) και σε έκανα και φίλη:tongue:

κικίτσα ευχαριστώ πολύ. θα βάλω τον Στεφ να το διαβάσει που το αγγλικό το κατέχει.

εγώ...καλά κρασιά.

μια απορία. όλες μπαργούμαν ή σερβιτόρες δουλεύατε ως φοιτήτριες;

νυχτοπούλια μου.

Εγώ μπαργούμαν άνευ φοιτήτριας. Λύκειο έβγαλα με 14!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Μαρή τρελλαμένη θα αναγκαστείς όταν μείνεις έγκυος... θα τρως κλωτσιές... θες δεν θες θα την βάλεις στο κρεβάτι της :lol: Το ίδιο και ο Στέφανος εκτός αν εξοριστούν οι δυο τους σε άλλο κρεβάτι και κάτσεις εσύ να κλωσσάς :lol:

Μαρή τρελλαμένη θα αναγκαστείς όταν μείνεις έγκυος... θα τρως κλωτσιές... θες δεν θες θα την βάλεις στο κρεβάτι της :lol: Το ίδιο και ο Στέφανος εκτός αν εξοριστούν οι δυο τους σε άλλο κρεβάτι και κάτσεις εσύ να κλωσσάς :lol:

μπα, δεν παίζει.

ο ύπνος είναι αρμοδιότητα της μανούλας, όπως και το ξύπνημα.;):tongue:

αφού δεν ψήνεται ρε ακόμα ούτε να μιλήσει για 2ο. πώς θα το κάνω με την φωτογραφία του;:lol:

Αερικό, έχω μπει σε ένα μλογκ με προϊόντα σπιτικά, κρέμες πήλινγκ κτλ. Συνταγές δλδ και βλέπω σχόλια από αερικό. Εσύ είσαι?

είναι το www.beautyelixiris.blogspot.com

Wktmp2.png

qIogp3.png

μπα, δεν παίζει.

ο ύπνος είναι αρμοδιότητα της μανούλας, όπως και το ξύπνημα.;):tongue:

αφού δεν ψήνεται ρε ακόμα ούτε να μιλήσει για 2ο. πώς θα το κάνω με την φωτογραφία του;:lol:

α. τρυπάς το προφ. με καρφίτσα

β. σκουπίζεσαι με την πετσέτα που έχει σκουπιστεί κι αυτός

γ. κολυμπάς στην ίδια θάλασσα (αφού έχετε κάνει σεχ κτλ κτλ)

δ. βγαίνεις μόνη σε μπαράκι με τον κουμπάρο

και πολλά άλλα άμα θες να κάτσω να γράψω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α. τρυπάς το προφ. με καρφίτσα

β. σκουπίζεσαι με την πετσέτα που έχει σκουπιστεί κι αυτός

γ. κολυμπάς στην ίδια θάλασσα (αφού έχετε κάνει σεχ κτλ κτλ)

δ. βγαίνεις μόνη σε μπαράκι με τον κουμπάρο

και πολλά άλλα άμα θες να κάτσω να γράψω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:D:D:D:D:D:D:D Το δ ήταν το καλύτερο :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Helloooooooo!!

My_beba,καλα η τυπισσα χτες εδωσε ρεστα...

εμενα παντως μου κακοφανηκε πολυ περισσοτερο απο τα ποστ της Δημητρας...ως αναγνωστης και μονο νευριασα με την εικονα του μνμ της...

Τεσπα...δεν μπορεις να πεις ομως...η συνεισφορα μου στο παρτυ σας...καλη,καλη???

Εγω ως φοιτητρια(και μετα...ως καθηγητρια:mrgreen:) μονο επινα και κυκλοφορουσα νυχτα...δεν δουλευα!!!

Ως μαθητρια.....δεν επαιζε...μονο αναψυκτικα εβαζα στο στομα...!!

Κικη...εγω τα πηρα τα βιβλια της Pantley,και για το nap και για το night sleep...Βασικα....λιγο που τα διαβασα....ετσι τα αφησα!!!

Η μικρη μου ειναι ξεροκεφαλο και δεν σε αφηνει να κανεις πολλα πολλα επανω της....Τα προγραμματα της τα κανει μονη της...κι ετσι κοιμαται καθε βραδυ γυρω στις 23.00...ξυπνα στις 10 το πρωι....και απαραιτητως εναν δυωρο υπνο το απογευμα!

Μονη της τα εκανε..δεν την πιεσαμε σε τιποτε!!

Κι εννοειται οτι κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο....η κουνια διπλα στο διπλο..και καποιες φορες οταν ποναει η μεση μου κοιμαται στο διπλο μαζι μου.

(ο μπαμπας ειναι εξορια στο αλλο δωματιο προσωρινα)

Επισης τις τελευταιες μερες....δεν τρωει αυτο το κοριτσι!!!

Θα με σκασει...μιλαμε για καλοφαγο παιδι...δεν ξερω τι να υποθεσω!!Τρωει ευχαριστα μονο το βραδυνο...εεεμ,βεβαια αμα σε εχει κοψει λορδα....

δόντια μαρσολάν... καλώς ήρθες στον κόσμο μας :lol:

εχει βγαλει ηδη δυο...

στο πρωτο εκανε ετσι...μετα απο λιγες μερες το ξεπερασε!!

Στο δευτερο δεν ειχαμε κανενα συμπτωμα,ουτε γκρινια,ουτε τιποτε!!!

Δεν με αφηνει και να τσεκαρω αν βγαινει κανενα αλλο...λιγο που κοιταξα με τον φακο το στομα της τωρα που κοιμαται δεν βλεπω κατι!!!

τι στο καλο???:confused::confused:οψιμα συμπτωματα???

και πως νευριαζω οταν δεν τρωει φαγητα που στα καλα της τα καταβροχθιζει....

απο διαθεση ομως και φασαρια....μια χαρα τα παει!!

Καλά ρε ξεδιάντροπες όλες barwoman κάνατε φοιτήτριες ε? Τι έεεεγινε Λευκούλα? Θυμάσαι και τα μανουλομάνουλα μη χέ...

Ένα περίεργο πράγμα πάντως ποτέ δε μου άρεσε η δουλειά της γκαρσόνας... Ίσως επειδή έχω θέμα με τους δίσκους αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να γίνω ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ σαν την Λάμπρου... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΜΟΥ!!!!

Συμπεθέρα, μη μου αγχώνεσαι... μείνε εσύ έγκυος (βίασε το συμπέθερο κοινώς, κάντου κεφαλοκλείδωμα βρε αδελφέ που είπε και η άλλη η @#$%^ δίπλα) και θα έχουμε να λέμε μετάαα ουουουου...

Τα πάντα...από το πως θα το πεις στη Χρύσπα μέχρι και το πως θα της φερθείς όταν βγείτε από το μαιευτήριο, πως θα βυζάξεις (μουουουουου), πότε θα κάνεις σεχ...

πολλά-πολλά....

Και βάλε καμία φωτο στο άλμπουμ.Μόνο τις δικές μας θα χαζεύεις...

Α, Αερικό... η εκδοχή με τους πιθήκους με ξετρέλανε... πολύ θα 'θελα..

(και να φανταστείς πριν 1ώρα νόμιζα πως παθαίνω κατάθλιψη. Ουφ, βρίσκω τον εαυτό μου σιγά-σιγά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...