Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα αλλοπροσαλιτσες!! Ολο το πρωι το βγαλαμε εξω!! Σε λιγο θα την κοιμισω και.... ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ!! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοιμάται μόνη της στο κρεβάτι της. πολλές φορές ξεραίνεται.

μερικές ξυπνάει στα 40 λεπτά και χαζοκλαίει. εκεί την παίρνω αγκαλιά, την χαιδεύω και την κοοιμίζω στο κρεβάτι της πάλι. αυτό όμως μέχρι τις 12. βαριά 12.30.

μετά δεν προσπάθησα. είχα την ευκολία του δικού μας κρεβατιού.

άσε που μερικές φορές πιο παλιά κοιμόταν μόνο στο δικό μας κατευθείαν.

πόσο σας πήρε Χριστίνα;

Μια εβδομάδα κορίτσι ;) Και όταν μου ζηταγε να πάμε στο κρεβάτι μου της έλεγα πως η Κωνσταντίνα κοιμάται στο κρεβάτι της και ο μπαμπάς και η μαμά στο δικό τους. Την πήρα μόνο μια δυο φορές ξάπλα αγκαλιά στο απέναντι κρεβάτι... στο δικό μας δεν έχει ξανακοιμηθεί πλην ενός βραδιού που ξύπνησε στις 4.00 και δεν άντεχα ούτε δευτερόλεπτο όρθια... αλλά δεν είχε καλοξυπνήσει... την πήρα κοιμήθηκε και γύρω στις 5.30 την ξαναπήγα κοιμισμένη στο κρεβάτι της.

Διαφημίσεις

Κική μήπως έχεις ρυθμίσει να δέχεσαι πμ μόνο από φίλους;

Λες?Θα το δω τώρα!Και θα το αλλάξω!Και θα κάνω και γίλη τη malecon:tongue:

Εγώ την εφάρμοσα όπως την κατάλαβα και με προσαρμογές στο δικό μου παιδί. Απλώς όλες οι μέθοδοι βασίζονται στη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Δηλαδή όταν λές ή κάνεις κάτι επιμένεις μέχρι τελικής πτώσης...

Και το λέω για σένα Σέβη :P Το να την παίρνεις τελικά στο κρεβάτι σου είναι ανασταλτικός παράγοντας. Το παιδί ξέρει ότι τελικά θα κοιμηθεί μαζί σου πάει και τελείωσε. Εμείς τραβήξαμε λούκι μια εβδομάδα (θυμάστε κάποιες). Τώρα πια μου ζητάει μόνη της νάνι στο κρεβάτι της (το δείχνει), την φιλάω της λέω "σ' αγαπάω" απαντάει νυσταγμένα "απάω" την ακουμπάω, σκεπάζω και φεύγω από το δωμάτιο ησύχως! :D

Αν ξυπνήσει το βράδυ την παίρνω αγκαλίτσα και καθόμαστε στο απέναντι κρεβατάκι αγκαλίτσα... και την ξαναβάζω στο κρεβάτι της μόλις ηρεμήσει.

Συμφωνώ απόλυτα για τη σταθερότητα. Εμάς κοιάται κατευθείαν στο κρεββάτι του, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έχω πρόβλημα που ξυπνάει μέσα στη νύχτα.

Άντε, ξυπνούσε γιατί πεινούσε,οκ. Ξυπνούσε από κακό όνειρο, οκ. Τις τελευταίες μέρες όμς ξυπνάει με γκρίνια, και ζητάει γάλα. Πίνει 2 γουλιές και ξανακοιμάται. Σα να έχει πρόβλημα να ξανακοιμηθεί?Τι να πω ρε κορίτσια, δεν ξέρω.

Τι μονδέλο η κόρη σου ρε παιδί μου! Όλο πόζα και καό!Άπαιχτη!

Αλλό Φαίη!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γιατί? Η Σέβη μου έστειλε κανονικά.Αριστερό κλικ στο όνομα και αποστολή προσωπικού μηνύματος.

Αυτό μου βγάζει :

Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα.

Διαφημίσεις

Αυτό μου βγάζει :

Ο χρήστης $user[username] έχει επιλέξει να μη λαμβάνει προσωπικά μηνύματα ή δεν του επιτρέπεται να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα. Για αυτό δε μπορείτε να του/της αποστείλετε μήνυμα.

Και εμενα το ίδιο

βρε κι εμένα κοιμάται στο κρεβάτι της. απλά κατά τις 12 ξυπνάει και δεν έχω κουράγιο να ξεροσταλιάζω να κοιμηθεί, να την ησυχάσω.

όσες φορές την έχω ξανακοιμήσει στο κρεβάτι της, επειδή μάλλον φεύγω γρήγορα για ύπνο, ξανασηκώνεται με νιάου νιάου και υποχωρώ παίρνοντάς την μαζί μου.

ομολογώ ότι κάνω τον πιο γλυκό ύπνο της ζωής μου ολόκληρης.

τέτοια χάδια, αγκαλιές, κανείς δεν μου έχει κάνει.

κικίτσα ευχαριστώ πολύ. θα βάλω τον Στεφ να το διαβάσει που το αγγλικό το κατέχει.

εγώ...καλά κρασιά.

μια απορία. όλες μπαργούμαν ή σερβιτόρες δουλεύατε ως φοιτήτριες;

νυχτοπούλια μου.

βρε κι εμένα κοιμάται στο κρεβάτι της. απλά κατά τις 12 ξυπνάει και δεν έχω κουράγιο να ξεροσταλιάζω να κοιμηθεί, να την ησυχάσω.

όσες φορές την έχω ξανακοιμήσει στο κρεβάτι της, επειδή μάλλον φεύγω γρήγορα για ύπνο, ξανασηκώνεται με νιάου νιάου και υποχωρώ παίρνοντάς την μαζί μου.

ομολογώ ότι κάνω τον πιο γλυκό ύπνο της ζωής μου ολόκληρης.

τέτοια χάδια, αγκαλιές, κανείς δεν μου έχει κάνει.

ρε σέβη αφού γουστάρεις κι εσύ και το παιδί (υποθέτω και ο ντάντης) τότε γιατί να ταλαιπωρηθείτε? κράτα την λίγο ακόμα ρε συ, μεγαλώνουν γρήγορα τα σκατούλια. Να δεις που αργότερα θα την παρακαλάς και δεν θα'ρχεται;)

το μόνο που με προβληματίζει ειλικρινά σου μιλάω είναι όταν με το καλό έρθει το 2ο παιδί. μετά θα είναι σαν να το διώχνω το αγαπάκι μου για το αδερφάκι του.

δεν θέλω να ζοριστεί, πιεστεί, ...

τί λέω τώρα η τρελαμένη... εδώ ακόμα δεν έψησα τον άντρα μου για το 2ο.

αλλά προβληματίζομαι η μάνα.

μήπως με το να το αναβάλω της κάνω κακό;

εγώ νιώθω καλά, η μικρή κοιμάται, ο πατήρ καραβολεύεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...