Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε κορίτσια, μπορεί κάποια να μου δώσει ένα λινκ, κάτι που να γράφει αναλυτικά για τη μέθοδο no-crying solution?

Θέλω να τη διαβάσω μήπως την εφαρμόσω στο βλαστάρι μου και κλείψω κανένα μάτι τη νύχτα. Στο μεγάλο εννοώ.

άμα μάθεις κάτι, στείλε μήνυμα.

χαχαχαχαχαχαχα

Σεβούλα Θεσσαλονίκη σπούδασες?

Εσύ mybeba μένεις ακόμη Σαλόνικα?

Σαλονίκη σπούδασα, Σαλονίκη έμενα όσο έκανα μεταπτυχιακό στην Κομοτηνή, Σαλονίκη, ΣΑΛΛΛΛΟΝΙΚΗ.

παιδάκι μου κάθε μέρα περίμενα να πάει 5:30 το πρωί για να βγάλει τα κουλούρια, πώς να μη θυμάμαι το φούρνο αυτό????????

καλά κουλούρια έτρωγες;:o:confused:

εγώ έτρωγα κρεμόπιτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααχ, πίτσες ααααααααααχχχχχχχχχ, κρουασάν, τυρόπιτες,...

όλα εις διπλούν με γάλα κακάο.

μόλις έβγαιναν ζεστά ζεστά...

ή εγώ πήγαινα η ο τώρα γαμπρός μου ή μαζί.

κουβαλούσαμε τσάντες.:mrgreen:

την τελευταία φορά που πήγα Σαλονίκη, πέρασα και χτύπησα μια κρεμόπιτα. σαν να μην πέρασε μια μέρα.:wink::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια, μπορεί κάποια να μου δώσει ένα λινκ, κάτι που να γράφει αναλυτικά για τη μέθοδο no-crying solution?

Θέλω να τη διαβάσω μήπως την εφαρμόσω στο βλαστάρι μου και κλείψω κανένα μάτι τη νύχτα. Στο μεγάλο εννοώ.

Το βρήκα κορίτσια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

άμα μάθεις κάτι, στείλε μήνυμα.

Σέβη το βρήκα. Θέλεις να στο στείλω στο mail σου? Είναι ολόκληρο βιβλίο. Μου το είχε στείλει μια κοπέλα από το πάρεντς και το έψαχνα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ότι αφήνεις το παιδί ελεγχόμενα στο κρεβάτι του το σηκώνεις και το ξαναφήνεις (όταν γκρινιάζει) επαναλαμβάνοντάς συγκεκριμένα πράγματα μέχρι να το πείσεις... κουραστική μεν αλλά πιάνει. Βασίζεται στη σταθερότητα και στο ότι δεν αφήνεις το παιδί να εννοήσει ότι το εγκαταλειπεις γι' αυτό και δεν κλαίει.

Πολύ περιληπτικά :lol:

Διαφημίσεις

Ότι αφήνεις το παιδί ελεγχόμενα στο κρεβάτι του το σηκώνεις και το ξαναφήνεις (όταν γκρινιάζει) επαναλαμβάνοντάς συγκεκριμένα πράγματα μέχρι να το πείσεις... κουραστική μεν αλλά πιάνει. Βασίζεται στη σταθερότητα και στο ότι δεν αφήνεις το παιδί να εννοήσει ότι το εγκαταλειπεις γι' αυτό και δεν κλαίει.

Εγώ εφάρμοσα την άλλη με το κλάμα, σε δική μου παραλλαγή :D Αλλά ο καλός μου μου τα έκανε μανταρα :roll::roll::roll:

κι εγώ είμαι σίγουρη ότι θα πιάσει, γιατί κι εγώ αυτό κάνω, αλλά μετά τις 12.12.30 εγώ είμαι πτώμα, οπότε την παίρνω στο κρεβάτι μας.

πόσο να ξενυχτίσω η εργαζόμενη μάνα;

θα με πεις 2-3 βράδια είναι θα περάσουν.

πώς περνούν όμως; με καφέ; και θα είναι 3 ή θα είναι 2-3 εβδομάδες;

έχω απορίες.

από την άλλη, μια χαρά κοιμάται-κοιμόμαστε κι έτσι.

απλά αργότερα, όταν έρθει και το 2ο, θέλω να ελπίζω η χαζή, θα είναι δύσκολο και πιεστικό να γίνουν αλλαγές.

Κική το θέλω εγώ, πολύ θα ήθελα να το διαβάσω. Προσπάθησα να σου στείλω το mail μου με πμ αλλά λέει δεν δέχεσαι μηνύματα. Τι κάνω? καλά είμαι?

Γιατί? Η Σέβη μου έστειλε κανονικά.Αριστερό κλικ στο όνομα και αποστολή προσωπικού μηνύματος.

Εγώ εφάρμοσα την άλλη με το κλάμα, σε δική μου παραλλαγή :D Αλλά ο καλός μου μου τα έκανε μανταρα :roll::roll::roll:

Κι εγώ αυτήν εφάρμοσα ακριβώς όπως το λες εσύ, με παραλλαγή, και είχα επιτυχία.

Αλλά αν υπάρχει πιο αναίμακτη μέθοδος θα την προτιμούσα.

Χριστίνα είδατε αποτέλεσμα δλδ ε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτήν εφάρμοσα ακριβώς όπως το λες εσύ, με παραλλαγή, και είχα επιτυχία.

Αλλά αν υπάρχει πιο αναίμακτη μέθοδος θα την προτιμούσα.

Βασικά δεν έφευγα, καθόμουν δίπλα στην κούνια της και της τραγουδούσα την χάϊδευα κλπ. Έκλαιγε ελάχιστα...νύσταζε κιολας οπότε κοιμόταν μετά από πολύ λιγη ώρα

Βασικά δεν έφευγα, καθόμουν δίπλα στην κούνια της και της τραγουδούσα την χάϊδευα κλπ. Έκλαιγε ελάχιστα...νύσταζε κιολας οπότε κοιμόταν μετά από πολύ λιγη ώρα

Εγώ γενικώς δεν τον μαλώνω. Λέω με μεγάλη ηρεμία αυτό που θα γίνει και γίνεται όσο και να χτυπιέται. Μετά τον αγνοώ, όταν αρχίζει τα υστερικά. Τα σταματάει σχετικά γρήγορα.

Όμως για τον ύπνο...ίσως τελικά δεν ήταν σωστή η μέθοδος.

Βέβαια υπάρχουν και μέρες σαν η χθεσινή που τα νεύρα μου έγιναν κρόσια και τον μάλωσα και μετά από την υπερένταση δε μπορούσα να κοιμηθώ.

Στείλε μου το μέηλ σου να σου το στείλω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ την εφάρμοσα όπως την κατάλαβα και με προσαρμογές στο δικό μου παιδί. Απλώς όλες οι μέθοδοι βασίζονται στη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Δηλαδή όταν λές ή κάνεις κάτι επιμένεις μέχρι τελικής πτώσης...

Και το λέω για σένα Σέβη :P Το να την παίρνεις τελικά στο κρεβάτι σου είναι ανασταλτικός παράγοντας. Το παιδί ξέρει ότι τελικά θα κοιμηθεί μαζί σου πάει και τελείωσε. Εμείς τραβήξαμε λούκι μια εβδομάδα (θυμάστε κάποιες). Τώρα πια μου ζητάει μόνη της νάνι στο κρεβάτι της (το δείχνει), την φιλάω της λέω "σ' αγαπάω" απαντάει νυσταγμένα "απάω" την ακουμπάω, σκεπάζω και φεύγω από το δωμάτιο ησύχως! :D

Αν ξυπνήσει το βράδυ την παίρνω αγκαλίτσα και καθόμαστε στο απέναντι κρεβατάκι αγκαλίτσα... και την ξαναβάζω στο κρεβάτι της μόλις ηρεμήσει.

Α και Σέβη... δεν λέω πως είναι απαραίτητα κακό που κοιμάστε μαζί :) Απλως αν και εφόσον εσύ θέλεις να μην γίνεται από σένα εξαρτάται ;)

Εγώ γενικώς δεν τον μαλώνω. Λέω με μεγάλη ηρεμία αυτό που θα γίνει και γίνεται όσο και να χτυπιέται. Μετά τον αγνοώ, όταν αρχίζει τα υστερικά. Τα σταματάει σχετικά γρήγορα.

Όμως για τον ύπνο...ίσως τελικά δεν ήταν σωστή η μέθοδος.

Βέβαια υπάρχουν και μέρες σαν η χθεσινή που τα νεύρα μου έγιναν κρόσια και τον μάλωσα και μετά από την υπερένταση δε μπορούσα να κοιμηθώ.

Στείλε μου το μέηλ σου να σου το στείλω.

Δεν με αφήνει να σου στειλω πμ :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...