Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και όταν δούλευα, ως φοιτήτρια κατέβαζα κατά μέσο όρο 4 Famous και ένα πακέτο-για να μην ξεχνιόμαστε. :cool: 55 κιλά ήμουνα τότε (ααααχχχχ)-πού τα 'βαζα η ρουφιάνα? :confused: Μεθούσα μόνο άμα ανακατευα διαφορετικά ποτά.

Διαφημίσεις

Μαλεκόν όλες το ίδιο πάθαμε :lol: Για ρώτα το κιουλτάκι πως γίνεται το Αερικό με ένα ποτήρι κρασί και ένα ούζο (άντε ενάμιση) :lol:

Κική εκεί ακριβώς έχω το πρόβλημα. Οκ γίνονται έρευνες και καλώς γίνονται. Αλλά δεν μπορούμε να μιμούμαστε κάθε θηλαστικό που υπάρχει στη γη καθώς ακόμα και μεταξύ τους τα θηλαστικά έχουν διαφορές και φυσικά η μέγιστη διαφορά που έχουμε όχι μόνο με τα θηλαστικά αλλά με ΟΛΑ τα άλλα ζώα είναι "κανόνες" που προέρχονται από τον εξελιγμένο εγκέφαλο (μη χέσω) και που έχουν δημιουργηθεί για να συνυπάρξουμε και να λειτουργούμε ως κοινωνία! Αφού όμως πρέπει να μιμηθώ ένα θηλαστικό και δη τα πιθήκια τότε:

1. Να κυκλοφορώ αξύριστη και γυμνή παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

2. Να κρέμομαι από τα φανάρια παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

3. Να αφοδεύω όπου θέλω παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

4. Να κάνω σεξ όποτε το χρειάζομαι και με όποιον πίθηκο μου αρέσει παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

5. Να ξύνω τον κώλο μου και το αιδοίο μου παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

6. Να ξεψειρίζω το πιθηκάκι όπου γουστάρω ή όπου κρίνω ότι είναι ώρα να το κάνω.

να συνεχίσω; :roll:

Αυτό ακριβώς. Είναι θεμιτό μια μανούλα να θεωρεί ότι με τη συνεχή αγκαλιά ή χωρίς αυτή διαπαιδαγωγεί σωστά το παιδί της.

Είναι όμως άστοχο να το κάνει, επιβεβαιώνοντας τον εαυτό της για το πόσο σωστά το κάνει (και άρα τι καλή μάνα είναι) μέσα από έρευνες και δη σε θηλαστικά.

Έχω και τα νεύρα μου σήμερα...δε με βλέπω καλά.

Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο με το παιδί είναι να μαζευτούμε στο σπίτι αρκετά άτομα για ποτό, τσιγάρο και επιτραπέζια!

Και μπιρίμπα!!!!Αχ πόσο μου έλειψε.

Εγώ όχι απλά δούλευα νύχτα, ήθελα και να κάνω καριέρα!Τρομάρα μου. Γενικώς μου άρεζαν οι δουλειές που είχαν να κάνουν με κόσμο.

Ανήκω στη γενιά που δούλεψε νύχτα από μαγκιά, γιατί ήταν in. Εγώ δούλευα παράλληλα με μέρα. Πολύ χρήμα έφαγα λέμε.

Ανήκω στη γενιά που εξαιτίας του παραπάνω, έπεσαν τα νυχτοκάματα, γιατί πλέον δε δυσκολευόντουσαν να βρουν υπάλληλο:wink:

Αλλά, πέρασα σούπερ!!!!!!!!Απίστευτα χρόνια. Μπορεί να μην έπινα, αλλά δεν το χρειαζόμουν.Ήμουν πυροβολημένο. Τι ωραία περνούσα.

Αγγελίνα καλό;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σαν καλή φοιτήτρια κι εγώ δούλευα σερβιτόρα σε ένα μπαράκι πίσω από τη ροτόντα. χαχχαα τι θυμήθηκα τώρααα?!!!!?!?!?!? Καπουτσίνο Μπλουζ το έλεγαν:tongue::tongue::tongue:

αχ ο μπάρμαν ο Γιώργος! μανούλι!

Σαν καλή φοιτήτρια κι εγώ δούλευα σερβιτόρα σε ένα μπαράκι πίσω από τη ροτόντα. χαχχαα τι θυμήθηκα τώρααα?!!!!?!?!?!? Καπουτσίνο Μπλουζ το έλεγαν:tongue::tongue::tongue:

Στην καμάρα έπαιζε μουσική ο ξάδερφός μου σε ένα μαγαζί. Ωκεανό το έλεγαν...είχα γκόμενο ένα φίλο του, μεγάλη καψούρα και πήγαινα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

μαρή κοντά ήμασταν. εγώ έμενα Γούναρη, σχεδόν απέναντι από τα γκούντιζ.

το μαγαζί που λες γωνιακό; τον θυμασαι τον κόκκινο φούρνο;

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, μπορεί κάποια να μου δώσει ένα λινκ, κάτι που να γράφει αναλυτικά για τη μέθοδο no-crying solution?

Θέλω να τη διαβάσω μήπως την εφαρμόσω στο βλαστάρι μου και κλείψω κανένα μάτι τη νύχτα. Στο μεγάλο εννοώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

όλες θυμάστε έναν γκόμενο, εμένα μου έμεινε ο φούρνος.

τυχαίο δεν νομίζω...

χαχαχαχαχαχαχα

Σεβούλα Θεσσαλονίκη σπούδασες?

Εσύ mybeba μένεις ακόμη Σαλόνικα?

Wktmp2.png

qIogp3.png

μαρή κοντά ήμασταν. εγώ έμενα Γούναρη, σχεδόν απέναντι από τα γκούντιζ.

το μαγαζί που λες γωνιακό; τον θυμασαι τον κόκκινο φούρνο;

παιδάκι μου κάθε μέρα περίμενα να πάει 5:30 το πρωί για να βγάλει τα κουλούρια, πώς να μη θυμάμαι το φούρνο αυτό????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...