Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευτέρη ακούς??????????????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ ξενέρωτη. Είμαι όμως πολύ εξαρτημένη από το τσιγάρο και τον καφέ.:(

Γεια σου Αγγελίνα!!!

Μπα, εγώ ετοίμαζα τα ποτά στο μπαρ και τα θυμόμουν από μνήμης ποιο είναι ποιο. Δεν τα ξεχώριζα από τη μυρωδιά:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μαλεκόν όλες το ίδιο πάθαμε :lol: Για ρώτα το κιουλτάκι πως γίνεται το Αερικό με ένα ποτήρι κρασί και ένα ούζο (άντε ενάμιση) :lol:

Κική εκεί ακριβώς έχω το πρόβλημα. Οκ γίνονται έρευνες και καλώς γίνονται. Αλλά δεν μπορούμε να μιμούμαστε κάθε θηλαστικό που υπάρχει στη γη καθώς ακόμα και μεταξύ τους τα θηλαστικά έχουν διαφορές και φυσικά η μέγιστη διαφορά που έχουμε όχι μόνο με τα θηλαστικά αλλά με ΟΛΑ τα άλλα ζώα είναι "κανόνες" που προέρχονται από τον εξελιγμένο εγκέφαλο (μη χέσω) και που έχουν δημιουργηθεί για να συνυπάρξουμε και να λειτουργούμε ως κοινωνία! Αφού όμως πρέπει να μιμηθώ ένα θηλαστικό και δη τα πιθήκια τότε:

1. Να κυκλοφορώ αξύριστη και γυμνή παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

2. Να κρέμομαι από τα φανάρια παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

3. Να αφοδεύω όπου θέλω παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

4. Να κάνω σεξ όποτε το χρειάζομαι και με όποιον πίθηκο μου αρέσει παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

5. Να ξύνω τον κώλο μου και το αιδοίο μου παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

6. Να ξεψειρίζω το πιθηκάκι όπου γουστάρω ή όπου κρίνω ότι είναι ώρα να το κάνω.

να συνεχίσω; :roll:

Μαλεκόν όλες το ίδιο πάθαμε :lol: Για ρώτα το κιουλτάκι πως γίνεται το Αερικό με ένα ποτήρι κρασί και ένα ούζο (άντε ενάμιση) :lol:

Κική εκεί ακριβώς έχω το πρόβλημα. Οκ γίνονται έρευνες και καλώς γίνονται. Αλλά δεν μπορούμε να μιμούμαστε κάθε θηλαστικό που υπάρχει στη γη καθώς ακόμα και μεταξύ τους τα θηλαστικά έχουν διαφορές και φυσικά η μέγιστη διαφορά που έχουμε όχι μόνο με τα θηλαστικά αλλά με ΟΛΑ τα άλλα ζώα είναι "κανόνες" που προέρχονται από τον εξελιγμένο εγκέφαλο (μη χέσω) και που έχουν δημιουργηθεί για να συνυπάρξουμε και να λειτουργούμε ως κοινωνία! Αφού όμως πρέπει να μιμηθώ ένα θηλαστικό και δη τα πιθήκια τότε:

1. Να κυκλοφορώ αξύριστη και γυμνή παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

2. Να κρέμομαι από τα φανάρια παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

3. Να αφοδεύω όπου θέλω παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

4. Να κάνω σεξ όποτε το χρειάζομαι και με όποιον πίθηκο μου αρέσει παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

5. Να ξύνω τον κώλο μου και το αιδοίο μου παρέα με το πιθηκάκι αγκαλιά

6. Να ξεψειρίζω το πιθηκάκι όπου γουστάρω ή όπου κρίνω ότι είναι ώρα να το κάνω.

να συνεχίσω; :roll:

Τι λες μαρή, πρωινιάτικα? Τι στ' ανάθεμα έλεγε πια αυτό το θέμα και μπαρουτιάσατε όλες? Μη χειρότερα!

Διαφημίσεις

εγώ δεν είμαι του ποτού.

μόνο κρασί, πόρτο παλιά. και μπύρα.

μία φορά είχα μεθύσει ως φοιτήτρια... με 2 ποτήρια ουίσκυ. ντίμπλ. ήμουν θεονήστικη.

μετά άρχισα να κλαίω και να ζητάω τη μάνα μου.

μέχρι που η αδερφή μου μου έριξε το ξε... του αιώνα μου έδωσε καφέ να πιω και ταβλιάστηκα. είχα πολύ γκρίνια και στο μεθύσι μου. χοχοχο!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ ξενέρωτη. Είμαι όμως πολύ εξαρτημένη από το τσιγάρο και τον καφέ.:(

Δεν καπνίζω αλλά πίνω πολύ καφέ...Τον λατρεύω!!! Εξήγησέ μου όμως πώς όταν έμεινα έγκυος ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο μου κόπηκε η όρεξη...:confused::confused::confused:

Τώρα το πήρε το μήνυμα :lol: Ωραία :lol:

Κιουλτάκι μην τολμήσεις να του πεις ότι η ούρσους είναι γυναικείο ποτό :lol: θα αρχίσει πάλι τις σαμπούκες και θα πίνω κι εγώ :lol:

H μικρή είναι απύρετη ευτυχώς αλλά χωρίς πολύ διάθεση :(

Διαφημίσεις

Τώρα το πήρε το μήνυμα :lol: Ωραία :lol:

Κιουλτάκι μην τολμήσεις να του πεις ότι η ούρσους είναι γυναικείο ποτό :lol:θα αρχίσει πάλι τις σαμπούκες και θα πίνω κι εγώ :lol:

H μικρή είναι απύρετη ευτυχώς αλλά χωρίς πολύ διάθεση :(

δεν λέω τίποτα, ζηλεύω θέλω σαμπούκα τώρα!!!!!!!

τον καφέ δεν τον γουστάρω μία.

τσιγάρο όμως... 12 τσιγάρα ημερησίως.

εγώ τα βράδια διάβαζα τα τελευταία χρόνια πριν τον Στέφανο.

πολλά χρόνια διάβασμα. και ως φοιτήτρια διάβαζα το βράδυ. το πρωί κοιμόμουν, αφού πήγαινα στο φούρνο για πρωινό-έχετε ακουστά για τον κόκκινο φούρνο; τί έτρωγα ρε παιδάκι μου.

μερικές βράδια έβγαινα στα μπουζούκια. τα υπόλοιπα μαζευόμασταν σε σπίτια για μπιρίμπα, σαχλαμάρες.

Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο με το παιδί είναι να μαζευτούμε στο σπίτι αρκετά άτομα για ποτό, τσιγάρο και επιτραπέζια!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=863594#post863594

Λοιπόν, είχα μια ξαφνική έμπνευση με αυτά που λέγατε. Ρίξτε ένα βλέφαρο και τα ξαναλέμε το μεσημέρι.;):lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...