Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειδατε τι κανει ενας ρημαδοκαφες αν τον πιεις αργα???

Σε κανει βρυκολακα κι ανακαλυπτεις διαφορα.

My-Beba....επειδη σε κοβω να μπαινεις πουρνο πουρνο

κοιτα στα γιατροσοφια.....

ειναι μια τυπισσα που σουρνει τα εξ αμαξης....

αν ειναι δυνατον...

Εφαγε μια αναφορα το σουργελο...

και σκεψου οτι δεν εχω κανει καμια αλλη μεχρι τωρα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε marsolan την είδα πρωινιάτικα και έφριξα με τη βλαμένη!!!!!!!!! Έλεος, με βρίζει επειδή της την είπα που δίνει ούζο στο παιδί????????? και τα λέει και στα κυπριακά κιόλας και δεν τα πιάνω και όλα....

μαρή stin@ πού είσαι να κάνεις μετάφραση

Καλημερούδια σε όλες!!!!!!!:P:p:p:p:p

Το Φίδι (ερπετό) συνδέεται έντονα με την βαθιά γνώση και την αιώνια σοφία. Το Φίδι είναι πάντα αινιγματικό και ίσως το πιο σοφό απο τα Κινέζικα Ζώδια. Συνήθως εξελίσσεται για να γίνει φιλόσοφος, θεοσοφιστής, στοχαστής, μάγος ή ηγέτης του παρασκηνίου. Στα φίδια αρέσει να μαθαίνουν, να διαβάζουν και να τρώνε καλά. Τους ενδιαφέρει επίσης πολύ η εξωτερική τους εμφάνιση. Το καλύτερο χαρακτηριστικό τους όμως είναι η ικανότητα επικοινωνίας με τους άλλους. Τους αρέσει να μιλάνε και να εμπλέκονται σε μεγάλες και δύσκολες συζητήσεις. Το Φίδι είναι οπαδός των νέων ιδεών και των καινοτόμων σκέψεων και δράσεων. Συνήθως όμως θα απορρίψει κάθε συμβουλή που δεν προέρχεται απο τον ευατό του.

ο σύζυγος. α πα πα.

άντε ρεεεεεεεεεεεεεε κι εγώ φιδάκι είμαι!!!!!!!! να, χαμογελάω φιδίσια:mrgreen:

G9i2C5WQoks

Η δικη μου ταπεινη συνεισφορα σε after καταστασεις!!!

Όχι δεν είναι ταπεινή, είναι ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ χαχαχαχχαχα

χχαχαχαχχαχαχχα

χαχαχχα

χαχαχαχχχαχχα

αχχχχχχχχ

πωπω συνεχίζω το γέλιο από χτες

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αι καλά... Κάποιοι είχαν άντε να μην πω τι είχαν και φάω πάλι κάρτα! Έκανα κι εγώ αναφορά ΦΥΣΙΚΑ! Τέτοιο βρωμόστομα ούτε η Δήμητρα!

Διαφημίσεις

Το παιδί ξύπνησε:

Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις ? χαμογελα σε ευχαριστώ ..ολα τα λεφτό αλ τσαντίρι,ναι ναι ...την καλημέρα μου ακόμα γελάω ..η αλλη εχασε το στοίχημα..δεν εθιξα το ποσο καλός γονιός ειναι ο καθένας αλλα αντι να παίζουν με τα παιδια τους παίζουν εδώ μαζί μου άρε εγγονέ ..πω πω ..γλέντια ..και εσυ ρε Μπλου στην κοσμαρα σου ..αθάνατη κλεφτουριά..γελάω ...αχ σε καλό.. δεν την γλυτώνω θα το στείλω στον Λαζόπουλο ...σαν εσένα και σένα θέλω πολλές φωνές ...άντε από εδώ..

Έχασα και το στοίχημα γμτ.

Kαλημερα κι απο μενα, πρωι πρωι αρχισαν τα γλεντια ηδη απο εκει.

Τετοια ωραια εκανε και η γιαγια μου στον πατερα μου και στον θειο μου με αλκοολ γιαυτο και οι δυο ειναι αλκοολικοι. Τα κοιμηζε με ουζο και εβραζε παπαρουνα και τα μαστουρωνε.

Εχω τρελο τρεξιμο με εξετασεις και σημερα και αυριο και ξεχασα οτι μου ειχαν πει να ειμαι νηστικη και ηπια και το καφεδακι μου, τελεια!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!

Δύσκολη νύχτα εμείς. Πολύ γκρίνια ο μεγάλος. Η αϋπνία μου έχει φέρει κάτι νεύρα άλλο πράμα.Μαλλώνω με όποιον βρω άνετα μιλάμε.

Άσχετο αλλά τα τραγούδια για eurovision τα είδατε? Μη γελάτε, σας βλέπω! Μου άρεσε πάρα πολύ του Λούκα. Πάρα πολύ όμως.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...