Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Δράκος είναι ένα μυθικό παντοδύναμο πλάσμα που λατρέυεται εδώ και αιώνες απο την Κινέζικη κουλτούρα. Ο Δράκος συμβολίζει την δύναμη, την αντοχή, την υγεία, την αρμονία και την διαύγεια. Πολλοί Κινέζοι θεωρούν τους Δράκους τυχερούς και ευλογημένους. Πράγματι είναι πολύ χαρισματικοί και γεμάτοι ιδιαίτερες δυνάμεις. Δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητοι σε μια συζήτηση, μια συνέυρεση ή ένα πάρτυ. Η μοναδική τους προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση τους θα κάνει θαύματα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Ο Δράκος είναι γνωστός και για την εντιμότητα του και την αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, χαρακτηριστικά που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι άλλοι για να στραφούν εναντίον του. Οι Κινέζοι λένε οτι αν ο φίλος σου είναι Δράκος τότε είσαι τυχερός.

αυτά για να μάθεις, ρε, να με μαλώνεις.

Το Φίδι (ερπετό) συνδέεται έντονα με την βαθιά γνώση και την αιώνια σοφία. Το Φίδι είναι πάντα αινιγματικό και ίσως το πιο σοφό απο τα Κινέζικα Ζώδια. Συνήθως εξελίσσεται για να γίνει φιλόσοφος, θεοσοφιστής, στοχαστής, μάγος ή ηγέτης του παρασκηνίου. Στα φίδια αρέσει να μαθαίνουν, να διαβάζουν και να τρώνε καλά. Τους ενδιαφέρει επίσης πολύ η εξωτερική τους εμφάνιση. Το καλύτερο χαρακτηριστικό τους όμως είναι η ικανότητα επικοινωνίας με τους άλλους. Τους αρέσει να μιλάνε και να εμπλέκονται σε μεγάλες και δύσκολες συζητήσεις. Το Φίδι είναι οπαδός των νέων ιδεών και των καινοτόμων σκέψεων και δράσεων. Συνήθως όμως θα απορρίψει κάθε συμβουλή που δεν προέρχεται απο τον ευατό του.

ο σύζυγος. α πα πα.

Διαφημίσεις

Άντε πάω σιγά σιγά... οι άλλες κοιμήθηκαν ήδη :lol: Ράννια κλείσε τα φώτα φεύγοντας κι εσύ σέβη τα γυαλικά :lol:

Μαρσολαν πάλι θα κλαις ότι δεν σε περιμέναμε :P

ο δικος μου ειναι και αυτος προβατο (μπεεεεεεεεε) καθ' οτι εχουμε 3 μερες διαφορα...

αλλα στο αλλο ζωδιο ειναι σκορπιος

σε αυτό είναι λιοντάρι... εκεί που λέω τί υπέροχος, τί στοργικός, δεν υπάρχει, αλήθεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,... κάνει μια μαμακία επιδεικνύοντας τον άμμετρο εγωισμό του και σκέφτομαι πού να τον κλωτσήσω να τον πονέσω περισσότερο....:rolleyes::roll:

Άντε πάω σιγά σιγά... οι άλλες κοιμήθηκαν ήδη :lol: Ράννια κλείσε τα φώτα φεύγοντας κι εσύ σέβη τα γυαλικά :lol:

Μαρσολαν πάλι θα κλαις ότι δεν σε περιμέναμε :P

τώρα άμα σε πω ότι δεν το έπιασα..

Διαφημίσεις

καλεεεεεεεεε....τρελλο παρτυ με απολα βλεπω!!!

Χαχα...δεν πειραζει που σας εχασα...μην ανησυχειτε,θα κανω τα ποστ μου εγω στο facebook...

Κι εχω κατι ωραια να σας ποσταρω...

Ο,τι θετε...

Απο ποιοτητα....μεχρι ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!

Ελπιζω να πατε για υπνο ξεκουραστες και χαλαρωμενες πλεον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...