Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι έγινε παρτάκι, παρτακι?

τσ, τσ, τσ, είναι καθημερινή λέμε.

Κορίτσια παρηγορηθείτε, πήρα τηλέφωνο στην προηγούμενη δουλειά μου να ζητήσω ένα χαρτί και όλοι τους εκεί μέσα δουλεύουν τις μισές μέρες της βδομάδας........... ο ένας από Δευτέρα εώς Τετάρτη και ο άλλος Πέμπτη και Παρασκευή.

Άλλωστε και μένα γι'άυτό με απέλυσε...........όντως δεν είχε δουλειά ο άνθρωπος.......είναι και τίμιος...................βράσε όρυζα.

Το να μενεις χωρις δουλεια...το καταλαβαινω....

Το να δουλευεις σα το σκυλι και να μη σε πληρωνουν? Πως το εχετε? Η μαλακια του ελευθερου επαγγελματος βλεπετε....

Αχ και να 'μουν δημοσιος υπαλληλος....

Διαφημίσεις

Λοιπόν υπάρχουν τρία τραγούδια του Μαζώ με τα οποία έχω αδειάσει μποτίλιες! Και τα τρία έχουν κάτι να μου πουν!

dD7xSJJVyIY

pSTkGcT4ZuY

a2QA8GBrHQI

Δεν φεύγω καλέ! Απλώς δεν μπορώ να σας βάλω τόοοοοοοοσο καλτ :lol:

Μαμήστε τα... γίνεται κόλαση έξω με τις δουλειές!

Διαφημίσεις

τι έγινε παρτάκι, παρτακι?

τσ, τσ, τσ, είναι καθημερινή λέμε.

Με ούζα, έρχεσαι? άμα θες έλα και με ουίσκι δε μας πειράζει!:-D

Κορίτσια παρηγορηθείτε, πήρα τηλέφωνο στην προηγούμενη δουλειά μου να ζητήσω ένα χαρτί και όλοι τους εκεί μέσα δουλεύουν τις μισές μέρες της βδομάδας........... ο ένας από Δευτέρα εώς Τετάρτη και ο άλλος Πέμπτη και Παρασκευή.

δε μου κάνει εντύπωση, θα αρχίσω να το ζω από αρχές Μαρτίου. Αυτό κι αν είναι παρηγοριά, ε? τι να κάνουμε..

Άλλωστε και μένα γι'άυτό με απέλυσε...........όντως δεν είχε δουλειά ο άνθρωπος.......είναι και τίμιος...................βράσε όρυζα.

Don't panic:cool:

Το να μενεις χωρις δουλεια...το καταλαβαινω....

Το να δουλευεις σα το σκυλι και να μη σε πληρωνουν? Πως το εχετε? Η μαλακια του ελευθερου επαγγελματος βλεπετε....

Μπορείς να κάνεις αλλιώς?

Αχ και να 'μουν δημοσιος υπαλληλος....

Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα...μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ και ΛΙΤΟΤΗΤΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...