Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όταν πατάς "απάντηση" πάνω από τη γραμμή που γράφεις ξεκινάει με το Β, Ι, U κτλ. Το τελευταίο τέρμα δεξιά είναι το you tube. Αυτό πατάς.

Ναι κατάλαβα που βγαίνει το youtube αλλά μου το βγάζει μόνο όταν κάνω quote...

Τεσπα, θα το κάνω έτσι... μέσω quote

[YOUTUBE][/YOUTUBE] βγάζει αυτό... τώρα? ανάμεσα στις αγκύλες κάνω paste το link και βγαίνει?

Διαφημίσεις

Φτου σου........

Το έκανα μέσω απάντησης. Έβαλα το λινκ ανάμεσα στις αγκύλες, έτσι

[YOUTUBE]link[YOUTUBE]

[YOUTUBE]link[/YOUTUBE]...ξεχασες τη δευτερη slash. και αναμεσα απο τις αγκυλες δε βαζεις το λινκ, αλλα αυτο που ειναι στο λινκ μετα το =

Διαφημίσεις

Για να δει το κουμπί πρέπει να έχει πατήσει ή το κουμπί απάντηση ή το Επεξεργαστής Κειμένου! Στην γρήγορη απάντηση δεν υπάρχει κουμπί!

Ελλ όχι με τον μπαμπά στο σπίτι δεν παίζει να κάτσουμε να δούμε youtube με τη μικρή... είπαμε... είναι υπερπροστατευτικός!

Επί τροχάδην... γύρισα σπίτι και βρήκα τη μικρή στο σαλόνι να παίζει με ένα ψωμί έχοντας γεμίσει ψίχουλα όλο το χαλί του σαλονιού και τον μπαμπά να κάνει κάτι στην κουζίνα που δεν κατάλαβα... μάλλον έβαζε ό,τι πλενόταν στο πλυντήριο πιάτων γιατί μετά το έβαλε και σε λειτουργία... Έπρεπε φυσικά να μαγειρέψω γιατί την πεθερά μου αφού κοιμήθηκε το παιδί την... έδιωξε!!! Για να μαγειρέψω όμως έπρεπε να πλύνω όλες τις κατσαρόλες που ήταν εκτός πλυντηρίου και μιλάμε για κατσαρόλες τριών ημερών αφού χθες δεν μπορούσα να ασχοληθώ με πιάτα όλη μέρα! Ταυτόχρονα έπρεπε να καταλάβω τι θα έτρωγε η μικρή... έφαγε λίγο μήλο, και 5 κουταλιές τραχανά με τυρί που έφτιαχνα όσο έπλενα τις κατσαρόλες!!! Τελικά έφτιαξα ρολό στο φούρνο το οποίο σκόπευα να βάλω κριθαράκι αλλά το έσβησα λίγο πριν κάνουμε τη μικρή μπάνιο οπότε θα δω όταν βγει ο πρίγκηπας από τα βασιλικά δωμάτια (τουαλέτα) τι θα κάνω με το φαί... Εκείνος ξάπλωσε στον καναπέ και αποκοιμήθηκε... ευτυχώς ξύπνησε έγκαιρα για να κάνω μπάνιο και να ξεβρωμίσω! Η μικρή απίστευτη γκρίνια! Στην προσπάθειά μου να φάει μανταρίνι έφαγα 2,5 μανταρίνια... Ζήταγε τοστ της έφτιαξα έφαγε μια ακρούλα... μετά έπαιζε με το φαγητό στο σαλόνι! Λιγότερο κουράστηκα χθες το ομολογώ!!! Μέσα σε 4 απογευματινές ώρες με είχε βγάλει off! Και σαν να μην μου φτάνανε όλα αυτά με έφτυνε κιόλας για τον "μπαμπά της"!!! Καμία αναγνώριση του αγώνα της εργαζόμενης μάνας :lol:

Στον εργοδότη μου είπα να μου αφαιρέσει οικονομικά την χθεσινή μέρα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει με τη μικρή αύριο και μεθαύριο και αν χρειαστεί να ξανακάτσω και δεν θέλω να αφαιρεθούν από τις μέρες αδείας που είναι στανταρτ στη δουλειά μας (τόσες μέρες κλείνει η επιχείρηση). Από την άλλη δεν θέλω να "γκρινιάζει" που θα χρειαστεί να λείπω οπότε αν έχει οικονομικό όφελος θα γκρινιάζει λιγότερο (όχι ο μικρός... ο μεγάλος εργοδότης).

Ζούπυ συγχαρητήρια και για τα δύο ευχάριστα :) Ωραίο πράγμα ο έρωτας... και τι δεν θα έδινα να τον ξαναζούσα :P χωρίς το παιδί στη μέση όμως γιατί παθαίνω παράκρουση :lol:

A και το καλύτερο! Η πεθερά μου μαγείρεψε μόνο για σήμερα! Που σημαίνει ότι αύριο αν αφήσω τον λευτέρη με το παιδί πρέπει να βρω τι θα φάει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...