Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κάτι θα είναι ανάδρομο:tongue:.

Ο γιος μου αποφάσισε να ξαναφάει και με ελευθέρωσε λίγο.

Στέλλα ,δε βρίσκω novalac it, ούτε στη σελίδα της novalac. Δες:http://www.novalac.com/system/files/pack_grece.pdf

http://www.novalac.com/en/our-products/index.html κι εδώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια θα ρωτήσω την γιατρό και θα σε ενημερώσω κοριτσάκι αμα είναι να προχωρήσουμε σε παραγγελία!!! οκ?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γενικά θα συμφωνήσω με την Φωτεινούλα.

οι συχνές αλλαγές στο γάλα φέρνουν πιο πολλά προβλήματα.

στο θέμα αγκαλιά... θα συνηθίσεις. κοίτα να κοιμάσαι όταν κοιμάται.

ξέρω, δεν είναι εύκολο από την υπερένταση, αλλά αυτό βοηθάει.

όσο για το πώς να ηρεμήσεις εσύ... γάλα ζεστό με μέλι.

το χαμομηλάκι (φυσικό, όχι το γλυκαντζούρι της μιλούπα, το κίντερτε) βοηθάει στην δυσκοιλιότητα και των μωρών, αλλά υπό προυποθέσεις που τις γνωρίζει ένας παιδίατρος.

όσο για την ακμή, το ίδιο. πλύσεις με χαμομήλι, γάζα ή βαμβάκι. αλλά μερικοί παδίατροι το αποφεύγουν. επίσης να το πλένεις με νεράκι και βαμβακάκι ή γαζούλα.

συνέχισε τις ασκησούλες που σου είπε η Χριστίνα, με τα ποδαράκια διπλωμένα στην κοιλίτσα του και κυκλικές κινήσεις των ισχύων. ελαφρύ μασαζάκι στην περιοχή χαμηλά στην κοιλίτσα. άνοιγε και τα ποδαράκια του ελαφρά.

μερικά μωράκια έχουν θέμα με τη δυσκοιλιότητα από τη φύση τους, όπως η ανηψιά μου, από ημερών μέχρι τώρα.

όλα σε συνεννόση με το γιατρό. και άκου το ένστικτό σου.

Λευκή πώς είναι η κουκλίτσα; έχει πυρετό;

η Κωνσταντίνα;

η δικιά μου ψωμολύσσαξε πάλι. τρώει ψωμί.

Νίτσα, εσύ είσαι στερημένη εμένα έκραζες μαρή; υπάρχουν και οι αγκαλιές και τα φιλάκια και τα χαδάκια. πιάσε τον συμπέθερο και κάτσιασέ τον στις αγαπούλικες!

ζώπυ, πού χάθηκες βρε ψυχή; το ζωπυράκι; οι εξετάσεις σας πώς πήγαν;

Ελλ, η Στέση είναι καλύτερα;

κικίτσα πότε θα έρθεις να πιούμε τον καφέ από κοντά οι αλλοπρόσαλλες;

Η Κωνσταντίνα συνεχίζει να ανεβάζει πυρετό ανά 6ωρο (μόλις τελειώνει η επήρρεια του αντιπυρετικού). Ξεκινήσαμε το μεσημέρι την αντιβίωση... συνεχίζει την απεργία πείνας! Επιμένω πως μου το ματιάσατε το παιδί επειδή έλεγα ότι είναι φαγανό :P

Διαφημίσεις

Η Κωνσταντίνα συνεχίζει να ανεβάζει πυρετό ανά 6ωρο (μόλις τελειώνει η επήρρεια του αντιπυρετικού). Ξεκινήσαμε το μεσημέρι την αντιβίωση... συνεχίζει την απεργία πείνας! Επιμένω πως μου το ματιάσατε το παιδί επειδή έλεγα ότι είναι φαγανό :P

ίωση τελικά;

και η δικιά μου δεν πίνει τόσο γάλα όσο πριν. αφήνει 60-90-100. από τα 300 που έπινε και δεν χόρταινε.

μάλλον είναι φάση...:roll:

προτιμά ψωμάκι, μπανανούλα στο χέρι, ρυζογκοφρέτα... ο,τιδήποτε άλλο.

εννοείται ότι δεν θα τρώει όσο είναι άρρωστη καλέ...εσύ άμα έχεις πυρετό μασαμπουκώνεις?

εγώ τρώω και με πυρετό. αλλά εγώ είμαι περιπτωσάρα στο φαγητό.:rolleyes:

το βράδυ βάζουμε ό,τι γουστάρουμε έτσι; δεν έχει πόρτα ή ντρες κόουντ;)

Διαφημίσεις

Ελλ, η Στέση είναι καλύτερα;

Καλουτσικα ειναι αν και μου κανει δεκατακια και δεν ξερω τι και πως. Φοβαμαι παλι ουρολοιμωξη, με τρωνε δαιμονες. Τι επαθε το Στελλινουλακι?

Μεχρι που να διαβασω για να μαθω....εχετε γραψει σελιδες επι σελιδων.

Αερικο σε σενα πηγαινε η Λιλιπουπολη και το Κουνουπιδι.....της εβαλες της μικρης τα αλλα? Περαστικα σας.

Οι υπολοιπες καλα ειστε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπέρα και πάλι στα κορίτσια....

επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά ρε κορίτσι...Στα αγγλικά έχει μόνο λίγα πράγματα...

εσύ πως πληρώνεις εκει μέσα??? Επειτα κατατοπισε με, με τα Humana....Ποιό είναι το καταλληλο για το βρεφάκι μου??? Αμα είναι να το πάρω να το δοκιμάσω στο νινάκι μου!!!:confused:

Να σου πω κοριτσι μου, ΠΩΣ ειναι τα κακα της οταν κανει? Ειναι μαλακα? Ενα μωρο που πινει μονο γαλα μπορει και 5 μερες να κανει να ενεργηθει και να ειναι οκ. Στις σταθερες και μετα πρεπει να ειναι τακτικο. Τα ειχαμε εμεις και τα ξερω. Δραμα. Νομιζα πως ειχε δυσκοιλιοτητα αλλα ηταν μια χαρα. Εκανε ανα 4 μερες χωρις πονο και πολυ μαλακα. Οταν πλεον μεγαλωσε και ετρωγε εκει ειδα τι εστι δυσκοιλιοτητα και μαυρισε η καρδια μου. Την υφη των κοπρανων να δεις. Δυσκοιλιοτητα ειναι σκληρες μικρες -ξερες μπαλες.....ολα τα αλλα ειναι κανονικα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλησπέρα κικίτσα, σέβη, ελλ

έχω φάει πολύ πήξιμο και τρέξιμο αυτές τις μέρες - είμαι ξεθεωμένη...

μέσα σε όλα όμως, έχω μια φίλη που γέννησε σήμερα κι ένα φίλο που είναι φρεσκοερωτευμένος

αυτά... για να σας καληνυχτίσω... όμορφα...

είμαι στα πρόθυρα λιποθυμίας από τη κούραση

κι ο γιος μου φωνάζει "έλα ρε μαμά να σε χαιδέψω πριν αποκοιμηθώ":-D

φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ. περαστικά στους ασθενείς!

Καλουτσικα ειναι αν και μου κανει δεκατακια και δεν ξερω τι και πως. Φοβαμαι παλι ουρολοιμωξη, με τρωνε δαιμονες. Τι επαθε το Στελλινουλακι?

Οι υπολοιπες καλα ειστε?

τα δέκατα είναι πιο ύποπτα.

μακαρι να είναι περαστικό και να μην έχει να κάνει με τα νεφράκια της.

πολύ νερό! χυμούς!

Ειρήνη, ίδια όρεξη μας δέρνει.

μα και αγχωμένη-στενοχωρεμένη πάλι τρώω.

έδινα εξετάσεις για δικαστικό σώμα- που άλλοι τους κοβόταν η όρεξη μαχαίρι- η αδερφή μου που ερχόταν μαζί μου δεν έτρωγε μπουκιά, εγώ κατέβαζα τσάντες τα γκούντιζ.:mrgreen::rolleyes::tongue:

Να σου πω κοριτσι μου, ΠΩΣ ειναι τα κακα της οταν κανει? Ειναι μαλακα? Ενα μωρο που πινει μονο γαλα μπορει και 5 μερες να κανει να ενεργηθει και να ειναι οκ. Στις σταθερες και μετα πρεπει να ειναι τακτικο. Τα ειχαμε εμεις και τα ξερω. Δραμα. Νομιζα πως ειχε δυσκοιλιοτητα αλλα ηταν μια χαρα. Εκανε ανα 4 μερες χωρις πονο και πολυ μαλακα. Οταν πλεον μεγαλωσε και ετρωγε εκει ειδα τι εστι δυσκοιλιοτητα και μαυρισε η καρδια μου. Την υφη των κοπρανων να δεις. Δυσκοιλιοτητα ειναι σκληρες μικρες -ξερες μπαλες.....ολα τα αλλα ειναι κανονικα.

θα συμφωνήσω με την ελλ. επιπλέον, σημασία έχει να μην είναι αφυδατωμένα τα κακά του, να μην έχει αίμα, ...

το να ζορίζεται είναι φυσιολογικό.

η δικιά μου ζοριζόταν κι ας έκανε πολλές φορές την ημέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...