Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν άκου (δηλ διάβασε) το καταπληκτικό συμπέρασμα που έχω βγάλει.

Αυτός που αυτοσαρκάζεται έχει χιούμορ και μπορεί να "αντέξει" τον σαρκασμο από άλλον, αρκεί να είναι καλοπροαίρετος, δηλ να γίνεται με σκοπό το γέλιο και όχι να θέλει να τον θίξει.Πίστεψέ με το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα πότε κάποιος είναι δεικτικός και θέλει απλά να σε θίξει.

Αυτό;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι σωστά βαλεριάνα για να μην ξαναθυμώσει η Σέβη :lol:

όσο για το τι να κάνεις με τα χέρια σου στέλλα μου... υπομονή! Θα εξασκηθούν :lol:

Για το βράδυ δεν υπόσχομαι... αν είναι μεταξύ 9-11 μπορεί :D μετά δεν αντέχω!

Κικίτσα μ'αυτούς που ξέρουν τι τρελοκομείο είμαι κάνουμε πολύ χαβαλέ... Τι να σου λέω!

Γι'αυτό πάντα το σπίτι μας είναι κέντρο διερχομένων (μετά τις 9) αλλάααα υπάρχουν άνθρωποι (δυστυχώς) που είναι κακοπροαίρετοι και δεν τους αρέσει. Ικανοποιούνται με τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις... Ευτυχώς πλέον τους βγάλαμε από τη ζωή μας και ηρεμήσαμε!!!

Φεύγω τα υπόλοιπα το βράδυ...

Διαφημίσεις

αστα! ετρεχα ολη μερα στο ΙΚΑ :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

απο το πρωι ξεμπερδεψα στις 12,45....και ολα αυτα ...για να τους πληρωσω κιολας! αει σιχτιρ!

ναι σωστά βαλεριάνα για να μην ξαναθυμώσει η Σέβη :lol:

όσο για το τι να κάνεις με τα χέρια σου στέλλα μου... υπομονή! Θα εξασκηθούν :lol:

Για το βράδυ δεν υπόσχομαι... αν είναι μεταξύ 9-11 μπορεί :D μετά δεν αντέχω!

Να σου πω οφφ τοπικ.......ψαξε για την μικρη 'Λιλιπουπολη' και 'κατω απο ενα κουνουπιδι΄...:cool:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σωστήηηηηη...

Σε ποιά κατηγορία πιστεύεις ότι ανήκω?

Άσχετο Υ.Γ. το βράδυ μόνον αντιποιοτική μουσική θα γίνεται δεκτή (σκοπός είναι να διασκεδάσουμε:-D)

από τις απαντησεις σου στην στελλινουλα μαλλον στηνίδια είμαστε :P

Δεν μπορώ να επεκταθώ γιατι ειμαι σπιτι με ενα τερατακι...θα επανέλθω αύριο

Στη στελινούλα πάει η Λιλιπούπολη και το κουνουπίδι; Γιατί εγώ... φυσικά και τα έχω... πριν κάνω παιδί :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι στα κορίτσια....

Α, και αν θες, εγώ παίρνω γάλατα για τη μικρή από εδώ:www.apo-rot.de 16,40 το humana ar εδώ, 4,96 εκεί:shock:.

επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά ρε κορίτσι...Στα αγγλικά έχει μόνο λίγα πράγματα...

εσύ πως πληρώνεις εκει μέσα??? Επειτα κατατοπισε με, με τα Humana....Ποιό είναι το καταλληλο για το βρεφάκι μου??? Αμα είναι να το πάρω να το δοκιμάσω στο νινάκι μου!!!:confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά ρε κορίτσι...Στα αγγλικά έχει μόνο λίγα πράγματα...

εσύ πως πληρώνεις εκει μέσα??? Επειτα κατατοπισε με, με τα Humana....Ποιό είναι το καταλληλο για το βρεφάκι μου??? Αμα είναι να το πάρω να το δοκιμάσω στο νινάκι μου!!!:confused:

Στελλινούλα και η δικιά μου κάποια στιγμή είχε κάνει δυσκοιλιότητα (νομίζω μάλιστα ότι στα μωρά δεν έχει να κάνει με το πόσες μέρες αργούν να τα κάνουν, αλλά με το αν τα κακά τους βγαίνουν σφιχτά), αλλά όταν ρώτησα την παιδίατρο αν πρέπει να αλλάξω το γάλα που της έδινα μαζί με το θηλασμό, μου είπε ότι πρώτα θα την εξετάσει και μετά θα δούμε, γενικά δεν είναι καλό να αλλάζεις συνέχεια γάλατα, χαρακτηριστικά μας είπε "αν μπεις σε αυτό το χορό δύσκολα βγαίνεις". Μην του αλλάζεις λοιπόν συνέχεια τα γάλατα, πήγαινε στην παιδίατρο πρώτα να τον δει, να δει την κοιλίτσα του και να σου πει αν έχει όντως θέμα δυσκοιλιότητας και να σου συστήσει εκείνη κάποιο γάλα. Και να σου πει πόσες μέρες να το κρατήσεις, πριν αλλάξεις πάλι, αν χρειαστεί.

ΥΓ. Η δικιά μου μπορεί να έκανε και 4-5 μέρες να τα κάνει, και μετά σε μια φορά έβγαζε όοοολη την παραγωγή των ημερών με τη μία, και πάντα στα πιο ακατάλληλα σημεία, με αποκορύφωμα το notos home (όπου οι τουαλέτες ήταν τρισάθλιες), την αμερικάνικη πρεσβεία και το αεροπλάνο για Αμερική, όπου δεν υπήρχε περίπτωση να την πάω στις τουαλέτες με τη βρώμα, και την άλλαζα μέσα στη μικροσκοπική κούνια για τα μωρά που σου δίνουν... μεγαλεία! :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Κοίτα, καταρχήν πάνω δεξιά έχει επιλογή για αγγλικά αλλά δε σου βγάζει και πολλά.

Τώρα, συνήθως σε όλα τα ειδικά γάλατα οι ονομασίες είναι ίδιες πχ AR για τα αντιαναγωγικά. Οπότε αν το δικό σου είναι το IT, έτσι λογικά θα είναι σε όλα. Δε σου το λέω όμως με σιγουριά.

Θα το ψάξω σε λίγο και θα σου δείξω γιατί τώρα με τραβολογάει ο γιος μου.

Εγώ πληρώνω με χρεωστική.

Αν θες απλά να το δοκιμάσεις, το παραγγέλνω εγώ όποιο θέλεις ( και 2 μάρκες δλδ αν θες) όταν θα κάνω την επόμενή μου παραγγελία και σου το στέλνω. Εγώ θα παραγγείλω την άλλη Παρασκευή και θα τα έχω τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Μόλις έρθει ο άντρας μου που κουτσοσκαμπάζει γερμανικά και αναλάβει και το γιο του, θα επανέλθω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Στελλινούλα και η δικιά μου κάποια στιγμή είχε κάνει δυσκοιλιότητα (νομίζω μάλιστα ότι στα μωρά δεν έχει να κάνει με το πόσες μέρες αργούν να τα κάνουν, αλλά με το αν τα κακά τους βγαίνουν σφιχτά), αλλά όταν ρώτησα την παιδίατρο αν πρέπει να αλλάξω το γάλα που της έδινα μαζί με το θηλασμό, μου είπε ότι πρώτα θα την εξετάσει και μετά θα δούμε, γενικά δεν είναι καλό να αλλάζεις συνέχεια γάλατα, χαρακτηριστικά μας είπε "αν μπεις σε αυτό το χορό δύσκολα βγαίνεις". Μην του αλλάζεις λοιπόν συνέχεια τα γάλατα, πήγαινε στην παιδίατρο πρώτα να τον δει, να δει την κοιλίτσα του και να σου πει αν έχει όντως θέμα δυσκοιλιότητας και να σου συστήσει εκείνη κάποιο γάλα. Και να σου πει πόσες μέρες να το κρατήσεις, πριν αλλάξεις πάλι, αν χρειαστεί.

θα συμφωνήσω απόλυτα με τη ζουζού!

καλησπέρα κορίτσια! το ξέρω πως σας έλειψα...:rolleyes:

διακρίνω έναν εκνευρισμό γενικά σήμερα στα μηνύματα σας...?:roll:

Καλώστες! Τι μου κάνετε?

Η αλήθεια είναι ότι έχουν δίκιο τα κορίτσια, ρώτα δλδ το γιατρό από το κέντρο μάνας και παιδιού πρώτα αν θες.

Κι εγώ στο γιο μου πριν αλλάξω γάλα ρωτούσα πρώτα. Στην κόρη μου είχα πάρει το κολλάι:mrgreen:. Εμείς κάναμε πολλές αναγωγές και η κόρη μου άσχημες.Ρουκέτες. Και αλλάξαμε όλα τα γάλατα με τη μικρή μέχρι να βρούμε ποιο της κάνει λιγότερο εμετό.

Αν παρόλαυτά θέλεις εγώ σου παραγγέλνω γάλα από εκεί. Έχει και τα novalac. Μισό να ελέγξω και επανέρχομαι με λινκ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...