Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λευκή μην παίρνεις αέρα... έκανα πως δεν είδα τα σχολιάκια για το ποιο παιδί είναι ωραιότερο :lol: Να μονομαχήσουμε πάνω σε κανά κλαδί οι κουκουβάγιες :lol:

Έλααααα βλακείες!!!

Είπαμε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!! αλλά τα δικά μου ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ...

Κουκουβα κουκουβα:mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@malecon: :lol: :lol:

Νίτσα μου; Νιτσάκι μου;... δεν κάνεις πια χαρούλες... δεν μας φτιάχνεις τα κέφια το πρωί... τι συμβαίνει;

Έχω proproproblems...Και είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά...

Εχω και περίοδο (=στερημένη) οπότε καταλαβαίνεις σε τι φάση βρίσκομαι:cool:

Χριστίνα το βράδυ να κανονίσουμε ψυχαγωγικό πρόγραμμα οι Αλλοπρόσαλλες...

Γουστάρετε???

θα παραθέτουμε τραγούδια... Γουστάαααααααρω

Να μου ανέβει και λίγο η διάθεση... θέτε???

Κορίτσια??? έχει πιαστει η ομωπλάτη μου απο την πολύ αγκαλιά του μπέμπη....Αφήστε που τα χέρια μου τα νιωθω κουλά και μουδιασμένα μονιμως....Υπάρχει γιατρειά???

Απο την μία το χαίρομαι που είναι στην αγκαλίτσα μου απο την άλλη είναι πολύ κουραστικό, ούτε τουαλετα δεν μπορώ η άμοιρη να πάω....Φαγητο δεν μπορώ να φτιάξω....

Ελα όμως που μόνο έτσι ηρεμεί λίγο!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Αλήθεια είναι αυτό που είπα, αφού οι συνάδελφοί μου με λένε χρυσόψαρο :D

Γενικά όμως αυτοσαρκάζομαι φουλ!!!!!!!

Κι εγώ το ίδιο... ΑΛΛΑ σαρκάζω κι άλλους (για πλάκα) και παρεξηγούμαι τις περισσότερες φορές...

Άσε που οι περισσότεροι στον κύκλο μας με θεωρούν καβαλημένη...

Μα γιατί??? δεν είμαι...

Γουστάρετε???

θέλω θέλω αν δεν κοιμάμε όρθια και δεν έχω την προεκταση του χεριού μου ξύπνια θέλω και εγώ να είμαι μέσα.....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κορίτσια??? έχει πιαστει η ομωπλάτη μου απο την πολύ αγκαλιά του μπέμπη....Αφήστε που τα χέρια μου τα νιωθω κουλά και μουδιασμένα μονιμως....Υπάρχει γιατρειά???

Κόψτα...:tongue:

Απο την μία το χαίρομαι που είναι στην αγκαλίτσα μου απο την άλλη είναι πολύ κουραστικό, ούτε τουαλετα δεν μπορώ η άμοιρη να πάω....Φαγητο δεν μπορώ να φτιάξω....

βάλε μάρσιπο και παίρνε σούβλακος

δώστου λεξοτανίλ...:tongue:

θέλω θέλω αν δεν κοιμάμε όρθια και δεν έχω την προεκταση του χεριού μου ξύπνια θέλω και εγώ να είμαι μέσα.....

Το κόβεις αύριο...:mrgreen:

Έλα το βράδυ... Θα το κάψουμε...

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ίδιο... ΑΛΛΑ σαρκάζω κι άλλους (για πλάκα) και παρεξηγούμαι τις περισσότερες φορές...

Μα γιατί??? δεν είμαι...

Λοιπόν άκου (δηλ διάβασε) το καταπληκτικό συμπέρασμα που έχω βγάλει.

Αυτός που αυτοσαρκάζεται έχει χιούμορ και μπορεί να "αντέξει" τον σαρκασμο από άλλον, αρκεί να είναι καλοπροαίρετος, δηλ να γίνεται με σκοπό το γέλιο και όχι να θέλει να τον θίξει.Πίστεψέ με το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα πότε κάποιος είναι δεικτικός και θέλει απλά να σε θίξει.

Λοιπόν άκου (δηλ διάβασε) το καταπληκτικό συμπέρασμα που έχω βγάλει.

Αυτός που αυτοσαρκάζεται έχει χιούμορ και μπορεί να "αντέξει" τον σαρκασμο από άλλον, αρκεί να είναι καλοπροαίρετος, δηλ να γίνεται με σκοπό το γέλιο και όχι να θέλει να τον θίξει.Πίστεψέ με το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα πότε κάποιος είναι δεικτικός και θέλει απλά να σε θίξει.

Σωστήηηηηη...

Σε ποιά κατηγορία πιστεύεις ότι ανήκω?

Άσχετο Υ.Γ. το βράδυ μόνον αντιποιοτική μουσική θα γίνεται δεκτή (σκοπός είναι να διασκεδάσουμε:-D)

malecon έχω να πω πολλά πάνω στο τελευταίο που έγραψες αλλά δεν θα πω τπτ και θα πάω για ύπνο αφού μόλις ξεράθηκε το αρρωστάκι μου. Θα σας τα πω το βράδυ με μουσική υπόκρουση.

Φιλάκια:-D

Υπομονή...

Γουστάρετε???

Μέσα!!!!!

Μα γιατί??? δεν είμαι...

Κι εγώ το ίδιο!Αλλά ευτυχώς δεν με παρεξηγούν αυτοί που με ξέρουν.

Πχ έχω μια συνάδελφο, γ#$ώ τα παιδιά, αλλά μικροβιοφοβική.Το τι δούλεμα της ρίχνω δε λέγεται. Καταρχήν τη φωνάζω Δρακουμέλ γιατί είναι μουντρούχα.

Την είδα μια φορά στο κολυμβητήριο με το παιδάκι της (9 μηνών) και της λέω:καλά φέρνεις το παιδί κολυμβητήριο?Κόσμος, μικρόβια, νερό κρύο.Γελούσαμε σαν τις χαζές.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...