Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σεβούλα συμφωνώ στο θέμα του παιδιάτρου...

Μπορεί να είμαι του θανατά και ξαναλέω δεν πάω στο γιατρό (πλην γυναικολόγου, ορθοδοντικού-για τα σιδεράκια) αλλά τα παιδιά μας πρέπει...

Στα πάντα... τι πιο καθυσηχαστικό και πιο σίγουρο από τη συμβουλή της παιδιάτρου -αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε και εγώ :D:D:D Καλά έκανες και το είπες. Είχαν πει για μαϊμουδάκια σε αυτό το θέμα????

post 17

Μπα θα ενανέλθει.

τώρα πάω να "αναλάβω" τον άλλον τοπν Λογικό που ευγένειες, ευγένειες, αλλά πετάει κάτι 60αρες ταβανόπροκες .

Περιέρως ούτε που μου απαντάει.

Μπα θα ενανέλθει.

τώρα πάω να "αναλάβω" τον άλλον τοπν Λογικό που ευγένειες, ευγένειες, αλλά πετάει κάτι 60αρες ταβανόπροκες .

Περιέρως ούτε που μου απαντάει.

Δεν το βαριέστε αυτό το θέμα? και όλα τα παρόμοια...

Διαφημίσεις

Τώρα αυτός ο μπάρμπας ο Λογικός τι θέλει να πει? Γενικώς? Γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω Κράιστ?:confused::confused::confused::confused:

Είπαμε είναι βαθυστόχαστα λόγια...δεν είναι για εμάς τις πτωχές τω πνεύματι :D

Διαφημίσεις

Λευκή μην παίρνεις αέρα... έκανα πως δεν είδα τα σχολιάκια για το ποιο παιδί είναι ωραιότερο :lol: Να μονομαχήσουμε πάνω σε κανά κλαδί οι κουκουβάγιες :lol:

Σχετικά με τον κο Λογικό, αντιλαμβάνομαι (άσχετα με την πηγή του κειμένου, το οποίο έχω ξαναδεί εν τω μεταξύ) ότι άλλο εννοούσε και αλλού κατευθύνθηκε η συζήτηση τελικά!

Κάποιοι άνθρωποι επηρεάζονται περισσότερο (κυρίως οι παλιοί) από τις αλλαγές που συμβαίνουν και το εκφράζουν!

@malecon: :lol: :lol:

Νίτσα μου; Νιτσάκι μου;... δεν κάνεις πια χαρούλες... δεν μας φτιάχνεις τα κέφια το πρωί... τι συμβαίνει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...