Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας κοπελες μου!!!

Ολα καλα??

Εμεις εδω τα ιδια..η νεαρα μας κανει κογξες με το φαι..τρωει το μισο και μετα σφραγιζει...δεν πιανει τιποτε οταν δεν θελει να το ανοιξει...ξεροκεφαλο κοριτσακι,απο που πηρε???:rolleyes:

Κι εγω φαν του ελαιολαδου..χαχα!!

Ποικιλα...Θερμιωτικη.

Κικη...εγω εχω παρει λαδακια βιολογικα απο iherb και της βαζω μετα το μπανιο....δεν μενει τιποτε επανω της,και ενυδατωνεται μια χαρα!!

Μηηηηπωωωωςςς...θελεις λίνκ???:mrgreen::P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα αλλουνού είναι μαρή το παιδί αυτό όχι δικό μου! Το δικό μου είναι καλύτερο δνε το συζητώ! χεχεχε αερικό μη με πλακώσεις!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σέβη σφύρα όποτε θες, έχω και ορέξεις;););)

α, και επίσης αυτό που λέει η Σέβη με το νισιστέ είναι τέλειο, 1 φορά το χρησιμοποίησα και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά.

Όχι μαρή...

έτοιμο για τηγάνι είναι... μπουχαχαχαχαχα

Να σε πω... κάνεις αποτρίχωση????

:lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι, δεν κάνω. Όταν, στο γυμνάσιο, ήθελα να ξεκινήσω να ξυρίζω τα πόδια μου, η μάνα μου με έστειλε για κερί...τι κλωτσιές έφαγε η άμοιρη η αισθητικό...άλλο πράγμα.:mrgreen:

Σκέφτομαι όμως του χρόνου να κάνω laser.

Όσες έχετε ταμείο δημοσίου, και κάνετε αποτρίχωση σε δερματολόγο, μπορεί να σας κόψει απόδειξη για κάτι άλλο, και να πάρετε πίσω το 80%.

Ε δεν θα του βάλεις όπως στη σαλάτα :roll::mrgreen: Στα βιολογικά πρέπει να έχει και συνταγούλα για να μυριζει και ωραία ;)

Στον 8ο μήνα πήρα της Frezyderm το λάδι με το χαμομήλι.

Ναι, ε?Θα την ψάξω.Και θα το δοκιμάσω.

να το πάλι με το ελαιόλαδο. εγώ της βάζω στην ευαίσθητη περιοχή.

Η Σεβούλα μου το είχε πρωτοπεί εδώ;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κικη...εγω εχω παρει λαδακια βιολογικα απο iherb και της βαζω μετα το μπανιο....δεν μενει τιποτε επανω της,και ενυδατωνεται μια χαρα!!

Μηηηηπωωωωςςς...θελεις λίνκ???:mrgreen::P

Γιες Ι ντου:tongue:. Σήμερα μου ήρθε πακετάκι από iherb:mrgreen:. Οδοντόκρεμα και αλάτι Ιμαλαίων.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

χαχα..θα στα στειλω μαρη!!!

το αλατακι ειναι μια χαρα!!

iherb.....τους εχουμε κανει πλουσιους!!!

Πρέπει μόλις να έκανα π@π@ρα...Έχω φασόλια γίγαντες, αλλά δεν το πολυγουστάρω το φαγητό, κι έβαλα να κάνω μακαρόνια για μένα. Έριξα μέσα στο νερό που βράζει το εν λόγω αλάτι...κι έχει μια μυρωδιά...μήπως έπρεπε να το βάλω άφτερ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εκεί είναι που γίνομαι και εγώ ισχυρογνώμων...και όποιος αντέξει :D

Αφού άντεξα την Harlow δεν κολώνω πουθενα :D:D:D

Καλά μια μικρή τζούρα πήρες................ δεν έχεις ιδέα τι σκυλί μαύρο είμαι:-D:-D:-D

Κικίτσα για το laser αν και θα μου άρεσε ως ιδέα να απαλλαγώ από τις κ***τριχες έχω κπ ενδοιασμούς.

Κάνω κερί 10χρόνια και κάθε φορά μου βάζει λάδι (παντού...) και δεν είναι καθόλου λιπαρό.. Απορροφάται και αφήνει μία απαλή αίσθηση στο δέρμα...

Σεβούλα ήρθε η ώρα να κάνεις άγριο πολύ άγριο σεχ γιατί τα νεύρα σου τελευταία κάτι έχουν!!! φιλενάδα... (μουτράκια!) Να κάνεις κι ένα 2ο παιδάκι, να φας ένα χοντρό **μησι με 2παιδιά και να ησυχάσεις..χιχιχι Και μετά θα έχεις νέες απορίες και ανησυχίες...

Ξέξασπρη Λευκούλα μου, είπαμε, το δικό σου το παιδί είναι ζωγραφιά!

Πρέπει μόλις να έκανα π@π@ρα...Έχω φασόλια γίγαντες, αλλά δεν το πολυγουστάρω το φαγητό, κι έβαλα να κάνω μακαρόνια για μένα. Έριξα μέσα στο νερό που βράζει το εν λόγω αλάτι...κι έχει μια μυρωδιά...μήπως έπρεπε να το βάλω άφτερ?

οχι βρε δεν εκανες καμια βλακεια...μια χαρα..ετσι πρεπει..μεσα στο νερο..αφου μακαρονια βραζεις!!!

Διαφημίσεις

Αερικό τα μαϊμούλια ξεψειρίζονται κιόλας! χαχα ωραίο το σχόλιο δίπλα!

Μιλάτε μιλάτε δίπλα κι εμένα δε μου λέτε τίποτα.......

να αφήσω κι εγώ το σημάδι μου, βρε αδελφέ!:mrgreen:

Αερικό τα μαϊμούλια ξεψειρίζονται κιόλας! χαχα ωραίο το σχόλιο δίπλα!

άδικο έχω; δεν το αντέχω άλλο αυτό το επιχείρημα!

Σεβούλα ήρθε η ώρα να κάνεις άγριο πολύ άγριο σεχ γιατί τα νεύρα σου τελευταία κάτι έχουν!!! φιλενάδα... (μουτράκια!) Να κάνεις κι ένα 2ο παιδάκι, να φας ένα χοντρό **μησι με 2παιδιά και να ησυχάσεις..χιχιχι Και μετά θα έχεις νέες απορίες και ανησυχίες...

Ωραία συμπεθέρα θα κάνω.:rolleyes:

πολύ άγριο, ε; :P:tongue:

κι εσύ μουτράκια;:mrgreen::?

τώρα μάλλον εγώ θα σας ρωτήσω "τί πάθατε ωρέ";;;;;;;;:roll:

είμαι καλά κορίτσια.

2ο παιδί θέλω, αλλά όχι για να ησυχάσω.

υ.γ. το πόσο επηρεάζεται μια νέα μανούλα, όταν έχει αγωνίες για το παιδί, όταν οι ορμόνες τρελαίνονται, δεν έχει να κάνει με την εξυπνάδα της. έχει να κάνει με το ένστικτό της να είναι καλά το παιδί της.

για π.χ. όταν η κόρη μου ημερών είχε πάθει σύγκαμα σε βαθμό εγκαύματος, και σκατά θα έτρωγα, αρκεί να γινόταν καλά, να μην κλαίει, γιατί σπάραζε στο κλάμα.:(

έτσι λοιπόν, είχα πάρει τηλεφωνο μια σύμβουλο θηλασμού και μου είπε κάποια πράγματα. διαβασα και κάποια άλλα (βιβλίο παιδιάτρου παρακαλώ)και τα εφάρμοσα.

τα έκανα χειρότερα κι επιπλέον κόντεψα να τινάξω το θηλασμό στον αέρα.

μετά φώναξα μια άλλη παιδίατρο και μας συνέφερε με λαδι κ νισεστέ. βέβαια είχε πει και μερικά φάουλ πράγματα (να μην παίρνω τα συμπληρώματα σιδήρου, ασβεστίου, να μη ...), αλλά τα ξεπεράσαμε...

γενικώς θέλει προσοχή. το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. εμείς μπορεί εδώ να γράφουμε με τις καλύτερες των προθέσεων για όσα κάναμε στα παιδιά μας, αλλά ο άλλος που μας διαβάζει να επηρεάζεται, να μη του κάνουν οι συμβουλές, να πρέπει να επισκεφθεί γιατρό, να έχει κάτι άλλο το παιδί.

την ευθύνη γιατο κάθε παιδί το έχει η μάνα του και μόνο, μαζί με τον πατέρα του.

αυτά. δεν υπάρχει παρεξήγηση από μένα για καμία.

τελεία και παύλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...