Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στο πρώτο μου μήνυμα έγραψα έτσι, γιατί πολλές απαξιώνουν ό,τι είναι αντίθετο με τις πρακτικές που ακολουθούν στα δικά τους παιδιά.

κυρίως στο θέμα ύπνος.

Και όχι μόνο. Στην κάθε οικογένεια λειτουργούν καλα διαφορετικοί κανόνες, γιατί...είναι διαφορετικές οικογένειες;)

Πάντα εξαιρώ το ξύλο, το οποίο δεν το εγκρίνω με την καμμία.

Χαχαχα μην με τσιγκλας, πρόσφατα "πλακώθηκα" στο φόρουμ για αυτό το θέμα

Θυμάμαι:rolleyes:

Γλύκα η κόρη σου Χριστίνα από μωρό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευκή το μωράκι σου είναι τέλειο:-D

Eλπίζω τώρα η μπερδεμένη να μην λέει της Λευκής για το δικό μου γιατί θα σφαχτούμε και θα πιαστούμε εξτε με εξτε :tongue::lol:

μου είπαν να μην πάρω καμία κρεμούλα γιατι έχουν ΟΛΕΣ κορτιζόνη και δεν θέλω να βάλω στο παιδί μου κορτιζονούχα πραγματα απο την στιγμή που φεύγει μόνο του!!!

Να σου πω κι εγώ συμφωνώ. Της klorane βέβαια από όσο ξέρω, είναι φυτικά δεν είναι κορντιζονούχα.

Της κουμπάρας μου όμως όπως είδες έχει απόλα και κάτι έπρεπε να του δώσει να μη ζορίζετε. Και πάρα πολύ ακμή, της Χριστίνας η κόρη δεν είναι τίποτα.

Εμένα, ευτυχώς, μέχρι τώρα, εκτός από τις αναγωγές, δεν είχαν τίποτα τα παιδιά μου (φτύστε μας). Μόνο αυτό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Eλπίζω τώρα η μπερδεμένη να μην λέει της Λευκής για το δικό μου γιατί θα σφαχτούμε και θα πιαστούμε εξτε με εξτε :tongue::lol:

Μπουχαχα βάζεις στοίχημα?

Νίτσαααααα, διάβαζε καλύτερα μαρή!

Κική είχα πορωθεί τότε γιατί δεν δέχονταν την αντίθετη άποψη. Δεν είπα ότι διαφωνώ με αυτό που κάνουν (και εγώ την κοιμίζω μαζί μας) απλά τους έδειξα κάτι που λέει το αντίθετο. Αλλά και πάλι δεν το καταλάβαιναν...

Διαφημίσεις

Μωρέ τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής της η παιδίατρος ήταν κάθετη! Στο δέρμα του παιδιού δεν βάζουμε μαμακίες. Αφού όταν της είπα ότι δεν παίρνω λαδάκι εμπορίου αλλά βάζω το δικό μας το ελαιόλαδο χάρηκε :) Γενικά με τα φάρμακα και τα χημικά είναι προσεκτική... ούτε με το παραμικρό ούτε ποτέ... όταν και εφόσον χρειάζονται... Είπε ότι θα φύγουν και έφυγαν!

Ωχ πλάκα κάνεις? κουκλάκι...

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλά όπως και να το κάνουμε πείτε μου ένα μωράκι που να μην είναι όμορφο...

Κική είχα πορωθεί τότε γιατί δεν δέχονταν την αντίθετη άποψη. Δεν είπα ότι διαφωνώ με αυτό που κάνουν (και εγώ την κοιμίζω μαζί μας) απλά τους έδειξα κάτι που λέει το αντίθετο. Αλλά και πάλι δεν το καταλάβαιναν...

Συνήθης τακτική:tongue:

Χριστίνα για το ελαιόλαδο το έχετε ξαναπεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω τολμήσει. Να σε ρωτ'ησω, το βάζεις μετά το μπάνιο? Δεν είναι το μωρό μετά πολύ...λιπαρό:confused:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κάθε γονιός λειτουργεί όπως πιστεύει εκείνος καλύτερα με τα παιδιά του και κάθε άνθρωπος, γενικότερα, έχει τη δική του άποψη.

Απλά κάποιοι το δέχονται και κάποιοι που είναι ισχυρογνώμονες δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους..

Χριστίνα για το ελαιόλαδο το έχετε ξαναπεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω τολμήσει. Να σε ρωτ'ησω, το βάζεις μετά το μπάνιο? Δεν είναι το μωρό μετά πολύ...λιπαρό:confused:

Όχι μαρή...

έτοιμο για τηγάνι είναι... μπουχαχαχαχαχα

Να σε πω... κάνεις αποτρίχωση????

Διαφημίσεις

Ε δεν θα του βάλεις όπως στη σαλάτα :roll::mrgreen: Στα βιολογικά πρέπει να έχει και συνταγούλα για να μυριζει και ωραία ;)

Στον 8ο μήνα πήρα της Frezyderm το λάδι με το χαμομήλι.

νομίζω ότι ξηγηθήκαμε με το αερικό.

ήμουν ειρωνική, όμως όχι προσωπικά, γιατί θεωρούσα ασέβεια να παίζουμε με τον πόνο-αγωνία-ορμονες της Στέλλας, συμβουλεύοντάς την να παρακάμψει τον παιδίατρο.

όχι ότι οι γιατροί τα ξέρουν όλα. κάνουν και λάθη.

αλλά, στην αρχή χρειαζόμαστε έναν μπούσουλα.

πραγματικά πανέμορφη η μικρή Κωνσταντίνα.

Νίτσα, τί να πω στον συμπέθερο; πες το καθαρά! μην ντρέπεσαι!

Αγγελίνα μου, όλα καλά!

Λευκή, αμα συμβεί κάτι θα σφυρίξω καρδιτσιώτικα.

να το πάλι με το ελαιόλαδο. εγώ της βάζω στην ευαίσθητη περιοχή.

την αλοίφω και με ελαιόλαδο στο σώμα από μωρό που ήταν. σταγονίτσες θέλει, όχι κουταλιές της σούπας. και δεν της βάζω κάθε φορά. μετά το μπάνιο συνήθως κρέμα hydrovit. αραιά και πού της βάζω ελαιόλαδο.

ενυδατώνει πάρα πολύ.

της φρέζυ ντερμ το είχαμε κι εμείς. προτιμώ για την Χρύσπα λόγω ευαίσθητου δέρματος το ελαιόλαδο.

ποικιλία κορωνέικη. πλακα κάνω για το τελευταίο.

Απλά κάποιοι το δέχονται και κάποιοι που είναι ισχυρογνώμονες δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους..

Εκεί είναι που γίνομαι και εγώ ισχυρογνώμων...και όποιος αντέξει :D

Αφού άντεξα την Harlow δεν κολώνω πουθενα :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...