Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και μας έχει νεογνική ακμή!!!:(

Για την ακμή της έδωσε μια αλοιφούλα, της frezyderm νομίζω. Και τίποτα όμως να μην του δώσεις, θα φύγει.

Αλλά κι αυτός έχει τόσα πολλά ο δύσμοιρος που όλη μέρα κλαίει. Και του έβαλε αλοιφούλα για να μη φαγουρίζεται. Τώρα θα τη ρωτήσω, μισό.

Σεβούλα μου κουλ!!!!!!Δεν έγινε και κάτι. Λίγο το γιατρό, λίγο τις παλιές, λίγο τις καινούριες λίγο τα βιβλία, μίξη κάνω εγώ τουλάχιστον στα παιδιά μου.;).Μερικά πράγματα το πολύ πολύ να μην το κάνουν τίποτα, πχ το χαμομήλι, όχι ότι θα το κάνουν κακό.

Με της Klorane λέει συνήλθε η ακμη. Γύρω στα 10 ευρώ. Ψάξτην βέβαια και στο ebay και στο aporot, μπορεί να τη βρεις πιο φθηνά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε εμείς δεν κάναμε τίποτα με την ακμή! Έφυγε μόνη της στους 5 μήνες :) Και ναι αυτό το μάγουλο ανήκει στο 17 ημερών μανάρι μου :lol:

Διαφημίσεις

μου είπαν να μην πάρω καμία κρεμούλα γιατι έχουν ΟΛΕΣ κορτιζόνη και δεν θέλω να βάλω στο παιδί μου κορτιζονούχα πραγματα απο την στιγμή που φεύγει μόνο του!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

στο πρώτο μου μήνυμα έγραψα έτσι, γιατί πολλές απαξιώνουν ό,τι είναι αντίθετο με τις πρακτικές που ακολουθούν στα δικά τους παιδιά.

κυρίως στο θέμα ύπνος.

στο θέμα του τί δίνουμε στο παιδί, χωρίς να ρωτάμε γιατρό, είμαι απόλυτη, αλλά ειλικρινής σε ό,τι έχω γράψει.

το "τί έπαθες", εμπεριέχει μια απάντηση ήδη. ότι δηλαδή έχω πάθει κάτι. κι εσύ το ξέρεις, λέμε τώρα.

όχι δεν έχω πάθει τίποτα, Δόξα τον Τριαδικό!

αν με ρωτάς από ενδιαφέρον, είμαι καλά.

μου αρέσει να με σέβονται, όπως σέβομαι κι εγώ.

μιλάμε για ειλικρινή ιδιοτροπία!

Εν το μεταξύ αυτο το νινι της φώτο είναι το δικό σου νινι Χριστινάκι??? ΠΟΠΟ είναι μια γλύκα ρεεε!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Και τα δικά μου πιο πολλά είχανε...don 't worry. Θα φύγει. Εκτός αν το βλέπεις το παιδί να ζορίζεται, να φαγουρίζεται κλπ. οπότε ρωτάς την παιδίατρο. Υπάρχουν πολλές και διάφορες κρεμούλες.

Καλά Αερικό, πολύ μανάρι η μπέμπα, απο γεννησιμιού της! Μην με κολάζεις μεσημεριάτικα καημένη....:roll:

Ωραίο πράμα τα μωρά! :-D

Εμεις τα ειχαμε ολα, κολικους δυσκοιλιοτητα που δεν αντιμετωπιζοταν με τιποτα, παλινδρομηση που δεν φανηκε αμεσως και του εκανε οισοφαγητιδα, βρεφικη ακμη και αλλα πολλα. Δυσκολοι οι πρωτοι μηνες, να μην πω ο πρωτος χρονος.

Διαφημίσεις

στο πρώτο μου μήνυμα έγραψα έτσι, γιατί πολλές απαξιώνουν ό,τι είναι αντίθετο με τις πρακτικές που ακολουθούν στα δικά τους παιδιά.

κυρίως στο θέμα ύπνος.

Χαχαχα μην με τσιγκλας, πρόσφατα "πλακώθηκα" στο φόρουμ για αυτό το θέμα

Μένω Κορυδαλλό.....Αυτη που βρήκα είναι και στο Κέντρο μάνας και παιδιού της περιοχής μου, είναι πολύ καλή έχω ακούσει!!!

το humana ειναι καλό? έλεγα μηπως τον ξεκινησω με frisolac που μου είπαν ότι επίσης είναι καλο!!!!

Ραντεβού στο Ικα λέω να κλείσω αυτην την εβδομάδα για το πρώτο εμβολιο σε κανα μήνα......τα γράφουν ακόμα γιατι ακουσα για 1 νόμο που λέει δεν τα γραφουν πλέον...

Σας χάνω... λογοδιάρροια σας πιάνει...

Στελλίτσα μένει και η αδελφή μου εκεί κ μου έχει πει για την παιδίατρο αυτή πολύ καλά λόγια. Το humana της συνέστησε..

Λευκή το μωράκι σου είναι τέλειο:-D

Σεβούλα πες του συμπέθερου να κάνει κάτι...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...