Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=1385122586

Εδώ έχει τα novalac. Δεν ξέρω ποιο παίρνεις και πόσο σε συμφέρει. Έχει και 10 ευρώ μεταφορικά. Οπότε παίρνω ποσότητα. 7 γάλατα πχ τη φορά.

Άσε Χριστίνα!!!!Ο βαφτισιμιός μου είναι 2 μηνών. Έχει:κολικούς, δυσκοιλιότητα, υδροκοίλη, ακμή, και κάτι στα νυχάκια του. Τυράννια το γιαβρί μου.Και θηλάζει αποκλειστικά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα να βάλουμε στοιχήματα... στα πόσα ποστς θα γίνει σφαγή στο νέο τοπικ του Λογικού; :lol:

επίσης το τσίπουρο μπορεί να ανακουφίσει κολικό, δυσκοιλιότητα, αυπνία, γκρίνια, δόντια,...

το μάκο το έχετε ακουστά;

το έδιναν παλιά στα χωριά της καρδίτσας (Λευκή θα το έχεις ακουστά από παππούδες) και μαστούρωναν τα πιτσιρίκια.

άλλα ξυπνούσαν... άλλα όχι.

από το να μην τα δίνουν τίποτα, ... φρόντιζαν πάντως οι μανάδες τα βλαστάρια τους πριν τα αφήσουν σπίτι μόνα, κι αυτές τρέξουν στα χωράφια, στη δουλειά.

με πολύ μπλακ χιούμορ. άμα θέλετε να παρεξηγηθείτε... ελεύθερα.

http://www.apo-rot.de/indexinternationalinfo.html?language=uk&_random=1385122586

Εδώ έχει τα novalac. Δεν ξέρω ποιο παίρνεις και πόσο σε συμφέρει. Έχει και 10 ευρώ μεταφορικά. Οπότε παίρνω ποσότητα. 7 γάλατα πχ τη φορά.

Άσε Χριστίνα!!!!Ο βαφτισιμιός μου είναι 2 μηνών. Έχει:κολικούς, δυσκοιλιότητα, υδροκοίλη, ακμή, και κάτι στα νυχάκια του. Τυράννια το γιαβρί μου.Και θηλάζει αποκλειστικά!

και μας έχει νεογνική ακμή!!!:(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

εντάξει Σέβη το παρατραβάς! γιατί μάλλον θέλεις να το παρατραβήξεις ;) και ξαναρωτάω λοιπόν αφού ρώτησα και το πρωί...

τι έπαθες;

Ποιος είναι αυτός ο Λογικός, πάλι? Ο δίδυμος του Πάνου Β.? :roll:

Το βασικό Στελλινούλα είναι να βρεις παιδίατρο να εμπιστεύεσαι. Να το κάνεις την πρώτη σου προτεραιότητα. Εχουν δίκιο και η Σέβη και η ΜάρκοΠόλο, δεν μπορείς κάθε τρεις και λίγο να ψάχνεις απαντήσεις στο φόρουμ, γιατί είναι πολλά τα θέματα που ανακύπτουν και κάθε παιδί διαφορετικό. Αν και το χαμομηλάκι πιστεύω μπορείς να το δοκιμάσεις άφοβα.

Διαφημίσεις

Έλα να βάλουμε στοιχήματα... στα πόσα ποστς θα γίνει σφαγή στο νέο τοπικ του Λογικού; :lol:

Ασχετο δεν εχω ΙΔΕΑ γιατι μιλατε. Επιασα μια κουβεντα εδω μια εκει. Χαμομηλι εμας δεν μας εκανε με την δυσκοιλιοτητα τπτ παντως. Και φτασαμε 2 χρονων με ραγαδα βαθους Βικου για να παρουμε nuosol και να σωθουμε. Πηρε το παιδι 2 εβδομαδες και επειτα παει κανονικα εδω και 6 μηνες. Επισης ασχετο μην σφαζεστε....(δεν ξερω για ποιον λογο απλα λεω).....επισης και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ λογος Αερικο σου εχω πμ απο διπλα......οποτε θες δες το για το youtube για το παιδι ειναι που ρωτησες.

Δεν εχω χρονο......φιλακια σε ολες........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Είσαι στραβωμένη από το πρωί και σε ρώτησα... με τι είσαι στραβωμενη;

εγώ πάντως που την παίρνω στο κρεβάτι μας κατά τις 12 τα μεσάνυχτα μια χαρά νιώθω για το παιδί μου και για μας. δεν νομίζω να ενοχλώ κανέναν! ή μήπως ενοχλώ;

Τι έπαθες βρε Σέβη;

σας το έχω ξαναγράψει. θέλω κι άλλο νινί!!!!!!!!!!!!!!

τί μαναράκι είναι αυτόοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

μάκια του!

ναι αυτό είναι ακμή. είχε και η Χρύσπα μου. μαζί με τριχόπτωση. ασχημούλα ήταν, αλλά γελαστή από τότε! φάτσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...