Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελλάκι δυσκοιλιότητα δυστυχώς θεωρείται μετά την τρίτη μέρα...

Βάζεις σε 100 ml νερό μια κουταλίτσα χαμομήλι και μετά προσθέτεις ανάλογα νεράκι ή αφαιρείς (ανάλογα πόσο του φτιάχνεις γάλα).

εγω συνηθως του κάνω 90 ml γάλα (3 μεζούρες), αν καταλαβα θα φτιάξω 190 ml σύνολο???

μα καλέ κοριτσια 3 μερες εμεις οι μεγάλοι χωρις κακά υποφερουμε, φανταστειτε το μωρακι...ποπο στεναχωριέμε!!!

αερικό λές να μην ανυσηχω αν είναι περιοδος αυτο που μου ήρθε για την "τσιριμονια" της προηγουμενης βδομάδας???;););)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

εμείς επειδή κάναμε παιδιά γίναμε παιδίατροι; και ξέρουμε καλύτερα;

εμένα μου είχε πει η πρώτη παιδίατρος για χαμομήλι μιλούπα, μπιογκαία, ινφακόλικ, ...

αν τα έδινα όλα στο παιδί, ακόμα θα πειραματιζόμουν.

αλλά δεν γίνεται να ακούς και την καθεμία από μας, αντί για το γιατρό.

:shock::shock::shock::shock::shock:

θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.

έχω σοκαριστεί.

αυτά τα άκουγα κι εγώ από γνωστές μου, τα διάβασα και στο δίπλα φόρουμ κι έριχνα τοοοοοοοοο γέλιο.

εσύ πίνεις χαμομήλι με γάλα για να το πιεί το μωρό;

ανατρίχιασα.

Στελινούλα, ρώτα τον παιδίατρο, πριν κάνεις ο,τιδήποτε.

Έλα βρε Σέβη...μπορεί να κάνει μια δοκιμή στο κάτω κάτω! Άμα δεν το πιεί, δεν το ήπιε. Μην κοιτάς που η δικιά σου δεν είχε πρόβλημα ποτέ-και μακάρι να μην έχει, το πουλάκι μου. Είναι μεγάλο ζόρι όμως, ειδικά σε τόσο μικρά μωρά.

Και για τις σταγόνες και για το χαμομήλι η νεογνολόγος μου τα είχε πει, δεν τα έκανα από μόνη μου. Κι εννοείται, Στελλινούλα, πάρε πρώτα τηλ. την δικιά σου πριν κάνεις οτιδήποτε, στο είχα πει και τις προάλλες.

Δεν θέλω διαφωνίες κορίτσια μου, εγώ παίρνω ιδέες τώρα διότι μείναμε ανευ παιδιατρου...Τωρα θα κλείσω με μια απο εδω κοντά μου....Αφηστε τα άλλο δράμα!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω διαφωνίες κορίτσια μου, εγώ παίρνω ιδέες τώρα διότι μείναμε ανευ παιδιατρου...Τωρα θα κλείσω με μια απο εδω κοντά μου....Αφηστε τα άλλο δράμα!!!

Μην πανικοβάλλεσαι για το θέμα της δυσκοιλιότητας, σε πολλές μας έχει συμβεί απ'ότι κατάλαβες :)

Το να ψάχνεις για παιδιατρο είναι επίσης δράμα, το είχα πάθει και εγώ...αφού δεν του έκαψα το ιατρείο του πρώτου πάλι καλα...

εγω συνηθως του κάνω 90 ml γάλα (3 μεζούρες), αν καταλαβα θα φτιάξω 190 ml σύνολο???

Όχι, στα 90 ml νερό βάζεις μία και κάτι κουταλίτσα χαμομήλι, το ανακατεύεις να διαλυθεί και μετά προσθέτεις τη σκόνη του γάλατος κανονικά.

Αυτό και οι Biogaia εμάς μας είχαν βοηθήσει πολύ, αλλά δεν μπορώ και να σου εγγυηθώ ότι θα συμβεί το ίδιο και σε σας, έτσι? Και για να μη φωνάζει η Σέβη, σου επαναλαμβάνω, ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ. ;)

Καλησπέρα σας κοριτσάκια μου....

τι κάνετε??? Βρε κορίτσια μου μια μάνα έχει πάλι απορίες....Ο μπέμπης απο χθές δεν έχει ενεργηθεί και είμαι πολύ στεναχωρημένη, σφίγγετε το κακόμοιρο, κοκκινίζει, γκρινιάζει πονώντας και ΤΙΠΟΤΑ απο κακάκια....Υποτίθετε πινουμε και το NOVALAC IT που είναι για την δυσκοιλιότητα....

Στέλλα, μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες μάρκες που είναι για δυσκοιλιότητα. Μπορεί η συγκεκριμένη μάρκα να μην του έκατσε και να του κάτσει κάποια άλλη;).Δοκίμασε και θα δεις.

Α, και αν θες, εγώ παίρνω γάλατα για τη μικρή από εδώ:www.apo-rot.de 16,40 το humana ar εδώ, 4,96 εκεί:shock:.

Τέλος, θα κάνετε εμβόλια?Αν ναι, έχεις κλείσει ραντεβού στο ΙΚΑ?Σε ρωτάω, γιατί στο ΙΚΑ, στο γιατρό μπορείς και εκεί να ρωτήσεις 5 πράγματα.

Έχω ακούσει επίσης για τη δυσκοιλιότητα και με μπατονέτα να κάνουν λίγο τον πωπό και με λίγο λάδι ή γλυκερίνη, και υπόθετα γλυκερίνης.

Wktmp2.png

qIogp3.png

όχι ρε 190 :lol:

Αν φτιάχνεις 90 θα βάλεις 100 νερό θα φτιάξεις το χαμομήλι θα χύσεις τα 10 ml και θα βάλεις τη σκόνη.

Σέβη... αυτά θα της πει και η παιδίατρος αν της πει κάτι! Το χαμομήλι δεν έκανε κακό σε κανένα παιδάκι... Δηλαδή επειδή δεν είμαστε παιδίατροι αλλά είχαμε παιδιά με δυσκοιλιότητα δεν γνωρίζουμε;

Εγώ σταγόνες ας πούμε δεν θα έδινα γιατί ποτέ δεν μας τις έδωσε. Χαμομήλι όμως απ' όσο ξέρω όλοι οι παιδίατροι ΕΦΟΣΟΝ το παιδί ΕΧΕΙ πρόβλημα δίνουν.

στελινούλα που μένεις??

και γω αλλαξα τον πρωτο παιδίατρο που είχα....συμβουλή να είναι κοντά σου για παν ενδεχόμενο! εμένα ευτυχώς στο αλλεργικό ήταν δίπλα και της έκανε ένεση κορτιζόνης...

Διαφημίσεις

Μένω Κορυδαλλό.....Αυτη που βρήκα είναι και στο Κέντρο μάνας και παιδιού της περιοχής μου, είναι πολύ καλή έχω ακούσει!!!

το humana ειναι καλό? έλεγα μηπως τον ξεκινησω με frisolac που μου είπαν ότι επίσης είναι καλο!!!!

Ραντεβού στο Ικα λέω να κλείσω αυτην την εβδομάδα για το πρώτο εμβολιο σε κανα μήνα......τα γράφουν ακόμα γιατι ακουσα για 1 νόμο που λέει δεν τα γραφουν πλέον...

uop51syge.png

Μένω Κορυδαλλό.....Αυτη που βρήκα είναι και στο Κέντρο μάνας και παιδιού της περιοχής μου, είναι πολύ καλή έχω ακούσει!!!

το humana ειναι καλό? έλεγα μηπως τον ξεκινησω με frisolac που μου είπαν ότι επίσης είναι καλο!!!!

Ραντεβού στο Ικα λέω να κλείσω αυτην την εβδομάδα για το πρώτο εμβολιο σε κανα μήνα......τα γράφουν ακόμα γιατι ακουσα για 1 νόμο που λέει δεν τα γραφουν πλέον...

Δεν έχει μόνο humana στο site, έχει πολλά.

Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει να κάνει με το ποιο είναι καλό, αλά ποιο ταιριάζεςι στο παιδί. Ο γιος μου έπινε το almiron ar (και αυτός έκανε πολύ εμετό) και του είχε κάτσει μια χαρά. Της μικρής το humana.

Ναι τα γράφουν. Σου τα κάνουν απευθείας στο κέντρο μάνας και παιδιού. 1 πενταπλό και της ηπατίτιδας είναι τα 2 πρώτα που θα κάνεις.Και επιτόπου θα σου κλείσουν ραντεβού για το επόμενο εμβόλιο;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Και μένα ο παιδίατρος μου, μου είχε πει να διαλύω τη σκόνη-γάλα μέσα σε χαμομηλόνερο (φυσικό χαμομήλι) και έτσι έκανα. Η δικιά μου το'πινε πάντως. Βέβαια δεν είναι για συνέχεια.

Υπήρχε κι ένα άλλο γάλα σκόνη που όταν της τό'δινε την πήγαινε ευκοίλια, οπότε το'χα κόψει.............δεν θυμάμαι πως το λένε.

Δεν εχει αδικο η Σεβουλα παιδια, να ρωτησει την γιατρο γιατι και ο δικος μου υπεφερε απο δυσκοιλιοτητα και δεν γλυτωσαμε καποια κλισματα και δινοντας χαμομηλι χειροτερεψε η παλινδρομηση που δεν ξεραμε μεχρι εκεινη την στιγμη οτι ειχαμε.

Ειναι μικρο το μωρο και θελει προσοχη.

Ναι βρε Ειρήνη μου να την ρωτήσει... αλλά αν δεν έχει παιδίατρο αυτή τη στιγμή; Θα αφήσει το παιδάκι να υποφέρει; Με μία φορά που θα δώσει χαμομηλάκι δεν θα πάθει τίποτα το παιδάκι... όπως είπε και η Κέι δεν είναι για συνέχεια... Της Στέλλας εν τω μεταξύ έχει και τους κολικούς... σκέψου παιδί με κολικούς και δυσκοιλιότητα! Σε ένα από τα δύο πρέπει να το ανακουφίσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...