Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε παιδιά ο δικός μου δεν έχει καμμία σχέση με τα παραπάνω... μιλάμε για ΤΟΝ υπεύθυνο πατέρα! Τόσο που εγώ γκρινιάζω γιατί δεν της αφήνει χώρο να ανασάνει! Είναι όντως συνεχώς από πίσω της όπως το έγραψε το κιουλτάκι! Γι' αυτό και μου είναι αδιανόητο το σημερινό!

Μόνη σου το λες, έτυχε;).Άρα, για μένα, δώσε τόπο στην οργή, χ@#στα.

Άντρες παιδί μου, πεταμένα λεφτά:mrgreen:

Πέραν της πλάκας, κι ο δικός μου καλός είναι. Τα προσέχει τα παιδιά του. Είναι κι αυτός ψύχραιμος σαν εμένα με τα παιδιά και λίγο περισσότερο. Αλλά, να, καμμιά φορά του τη λέω, καμμιά φορά μου τη λέει, κουβέντα να γίνεται.

Σέβη, Σεβαστή λέγαν την προγιαγιά μου και 1 πρώτη ξαδέρφη του πατέρα μου!Δεν έχεις μόνο εσύ Κική:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας κοριτσάκια μου....

τι κάνετε??? Βρε κορίτσια μου μια μάνα έχει πάλι απορίες....Ο μπέμπης απο χθές δεν έχει ενεργηθεί και είμαι πολύ στεναχωρημένη, σφίγγετε το κακόμοιρο, κοκκινίζει, γκρινιάζει πονώντας και ΤΙΠΟΤΑ απο κακάκια....Υποτίθετε πινουμε και το NOVALAC IT που είναι για την δυσκοιλιότητα....

Τι να κάνω για να ενεργηθεί? Είμαι σκασμένη....

Τέλος κάτι άλλο,

Μέχρι και χθές ( 26 μέρες απο την γέννα) είχα λόχεια υγρά (κίτρινα) και σήμερα που σηκώθηκα είδα αίμα (κανονικό), και είναι αρκετή η ποσότητα του...Είναι δυνατόν να είναι περίοδος τόσο σύντομα???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

stellinula το αίμα που είδες παίζει και να είναι περίοδος. Εμένα μετά την καισαρική μου ήρθε κανονικό αίμα την 25 μέρα. Κράτησε καμιά βδομάδα και έπειτα πολύ αχνό ροζ για καμιά βδομάδα ακόμη και μετά τέλος. Μετά από αυτό μου ξαναήρθε περίοδος μετά από 24 μέρες. Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου και γι'αυτό στα λέω...

Όσο για το μικράκι σου, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να περιμένεις. Το γάλα που του δίνεις είναι καλό. Και να ξέρεις πως αν περάσει και η τρίτη μέρα χωρίς κακά, τότε θα πάρεις τηλέφωνο τον/την παιδίατρό σας και θα σε καθοδηγήσει.

Καλημέρα Στελινούλλα. Αφού πήρες το χάπι για τη διακοπή του θηλασμού, αναμενόμενη ήταν κι η περίοδος. ;)

Για τη δυσκοιλιότητα του μωρού, πάρε τηλ. την παιδίατρο και ρώτα την, υπάρχουν κάτι σταγόνες φυτικές που διατηρούνται στο ψυγείο, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά τους! Πάντως κάνουν δουλειά. Ή ρώτα σε ένα φαρμακείο. Επίσης, όταν φτιάχνεις το γάλα του μωρού, να βάζεις μέσα και χαμομήλι.

εννοεται τι δεν έχει σχέση.

Το μόνο κοινό στην όλη υπόθεση είναι ότι το μυαλό των αντρών είναι κουκουρούκου σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά.

Καλημέρα και απο μένα :P

Αν ήταν μόνο σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά καλά θα ήταν...:mrgreen:

Διαφημίσεις

stellinula το αίμα που είδες παίζει και να είναι περίοδος. Εμένα μετά την καισαρική μου ήρθε κανονικό αίμα την 25 μέρα. Κράτησε καμιά βδομάδα και έπειτα πολύ αχνό ροζ για καμιά βδομάδα ακόμη και μετά τέλος. Μετά από αυτό μου ξαναήρθε περίοδος μετά από 24 μέρες. Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου και γι'αυτό στα λέω...

Όσο για το μικράκι σου, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να περιμένεις. Το γάλα που του δίνεις είναι καλό. Και να ξέρεις πως αν περάσει και η τρίτη μέρα χωρίς κακά, τότε θα πάρεις τηλέφωνο τον/την παιδίατρό σας και θα σε καθοδηγήσει.

3 μέρες χωρις κακά????? ΠΟΛΥ δεν είναι??? θα μου υποφερει το κακομοιρούλι μου.....

Καλημέρα Στελινούλλα. Αφού πήρες το χάπι για τη διακοπή του θηλασμού, αναμενόμενη ήταν κι η περίοδος. ;)

σοβαρα????? δεν το ήξερα αυτο.....

Για τη δυσκοιλιότητα του μωρού, πάρε τηλ. την παιδίατρο και ρώτα την, υπάρχουν κάτι σταγόνες φυτικές που διατηρούνται στο ψυγείο, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά τους! Πάντως κάνουν δουλειά. Ή ρώτα σε ένα φαρμακείο. Επίσης, όταν φτιάχνεις το γάλα του μωρού, να βάζεις μέσα και χαμομήλι.

χαμομηλι μες το γάλα???? πως το κάνω για πες οδηγίες!!! αχ τι μαθαίνω...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

3 μέρες χωρις κακά????? ΠΟΛΥ δεν είναι??? θα μου υποφερει το κακομοιρούλι μου.....

Η παιδίατρος μου μέχρι 3 μέρες δεν ανησυχούσε...είναι αναμενόμενο με ξένο γάλα

Στελλάκι δυσκοιλιότητα δυστυχώς θεωρείται μετά την τρίτη μέρα...

Βάζεις σε 100 ml νερό μια κουταλίτσα χαμομήλι και μετά προσθέτεις ανάλογα νεράκι ή αφαιρείς (ανάλογα πόσο του φτιάχνεις γάλα).

:shock::shock::shock::shock::shock:

θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.

έχω σοκαριστεί.

αυτά τα άκουγα κι εγώ από γνωστές μου, τα διάβασα και στο δίπλα φόρουμ κι έριχνα τοοοοοοοοο γέλιο.

εσύ πίνεις χαμομήλι με γάλα για να το πιεί το μωρό;

ανατρίχιασα.

Στελινούλα, ρώτα τον παιδίατρο, πριν κάνεις ο,τιδήποτε.

Αγγελίνα αυτό με το χαμομήλι δεν το είπα γιατί όταν το είχα προσπαθήσει εγώ στη δικιά μου δεν το έπινε με καμία Παναγία. Στελλινούλα κι όμως, για 3 μέρες λένε οι γιατροί. Έυχομαι να μη φτάσετε τόσο πολύ πάντως! Για σταγόνες τέτοιου είδους δεν ξέρω κάτι, ξέρω μόνο το ινφακόλικ αλλά αυτό είναι για τους κολικούς και όχι για την δυκοίλια.

Διαφημίσεις

Το μωρό είναι πολύ μικρό για να έχει γεύση και να το αηδιάσει το γάλα :P μην λέτε χαζά... δεν έχει κλείσει καν μήνα :lol:

Το μωρό είναι πολύ μικρό για να έχει γεύση και να το αηδιάσει το γάλα :P μην λέτε χαζά... δεν έχει κλείσει καν μήνα :lol:

Χριστίνα το δικό μου το παιδί-βιολί πώς το καταλάβαινε και δεν έπινε?????? Έσφιγγε τα χειλάκια λέμε!

και αφού δεν έχει άποψη, να δώσουμε και λίγο αχλαδάκι και λίγο δαμάσκηνο και λίγο χυμό πορτοκάλι..........................

μα τί λέτε;;;;;;;;;;;;;;;

αφήστε την να πάρει την παιδίατρο.

Για να μην μπερδεύεσαι, πάρε το χαμομήλι της Milupa που είναι σε κόκκους, το έχει και στα σούπερ μάρκετ. Κάθε 50 ml νερού, βάζεις μια κουταλιά χαμομήλι και μετά προσθέτεις και το γάλα κανονικά. Για το χατήρι σου, πήρα τηλ. την ξαδέλφη του άντρα μου τη φαρμακοποιό και τη ρώτησα...οι σταγόνες που σου έλεγα λέγονται Biogaia. Δοκίμασέ τες, αξίζουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...