Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

περαστικά στην Κωνσταντίνα.

εγώ πάντως που την παίρνω στο κρεβάτι μας κατά τις 12 τα μεσάνυχτα μια χαρά νιώθω για το παιδί μου και για μας. δεν νομίζω να ενοχλώ κανέναν! ή μήπως ενοχλώ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυαλό και άντρες..............δεν συμβαδίζουν πουθενα όσον αφορά τα παιδιά. Είναι συγκρουόμενες έννοιες........if you know what I mean.

Εγώ του λέω του δικου ένα απόγευμα

"πάω κάτων στον πατέρα μου" - οκ μου λέει.

Πήγα και γύρισα σε δευερόλεπτα.

Στο γυρισμό (εγώ με το ασανσέρ) βλέπω τη μικρή έξω από το σπίτι να κατεβαίνει τις σκάλες:roll::roll::roll::roll:.

Ό κύριος καθότανε στο γραφείο του και το παιδί είχε ανοίξει την πόρτα και είχε βγει έξω.

Αν περιγράψω τι βρίσιμο του έριξα θα μου πάρει το παιδί η πρόνοια........το κακόμοιρο είχε τρομάξει με τις φωνές μου και είχε κρυφτεί κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού.

Μιλάμε για μπνελίκι όχι αστεία...........είχε γυρίσεις το μάτι μου στην κυριολεξία και του εκσενδφόνιζα πράγματα.

Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το παιδί μόνο τους έξω στο διάδρομο να κατεβαίνεις τις σκάλες και ο άλλος να ζητάει συγνώμμη?

να την χέσω τη συγνώμμη του βρε παλιο..................,αν έβγαινε το παιδί στο δρόμο τι θα γινότανε?

Συνήλθα ευτυχώς γρήγορα γιατί κάπου στην άκρη του μυαλού μου κατάλαβε ότι το παιδάκι είχε κλάσει μέντες από το φόβο του που έβλεπε τη μάνα του να τσιρίζει σε έξαλλη κατάσταση.

Αλλά εκείνη την στιγμή κατάλαβα το "Εν βρασμώ ψυχής"..............θα τον σκότωνα παιδιά.

αυτό που περιγράφεις με τον άντρα του αερικου.....εεεεεεε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!

από πισω την κυνηγάει συνεχώς......

αυτό που περιγράφεις με τον άντρα του αερικου.....εεεεεεε ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!

από πισω την κυνηγάει συνεχώς......

εννοεται τι δεν έχει σχέση.

Το μόνο κοινό στην όλη υπόθεση είναι ότι το μυαλό των αντρών είναι κουκουρούκου σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά.

εννοεται τι δεν έχει σχέση.

Το μόνο κοινό στην όλη υπόθεση είναι ότι το μυαλό των αντρών είναι κουκουρούκου σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά.

χοχοχοχχο......αυτό ξαναπέστο!!!!!!

Περαστικά στην Κων/να...

Οι άντρες είναι πιο παιδιά και απ' τα παιδιά τους ώρες-ώρες....

Ο δικός μου όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά πανικοβάλλεται και όταν βλέπει εμένα ψύχραιμη φωνάζει κι από πάνω "καλάαα το παιδί είναι άρρωστο κι εσυ κάθεσαι?". Όχι, δεν είμαι αδιάφορη, τα φροντίζω αλλά δεν μπορώ όλη την ώρα να είμαι και από πάνω τους...

Ο Γ. γίνεται σπαζαρ**δης εντελώς... από πάνω τους... Αν μπορούσε θα κοιμόταν και στην κούνια με την Όλγα πριν 1μήνα που ήταν άρρωστη, σε τέτοιο σημείο...

Τεσπα. Χριστινάκι κουλάρισε και μην αισθάνεσαι τύψεις... Πόσες φορές ακόμα θα αρρωστήσει? ουουου

τι να κάνουμε? είμαστε καταδικασμένες...

Διαφημίσεις

Τι έπαθες βρε Σέβη; Γιορτάζεις σήμερα;

Χάρλοου κι εγώ το πρωί με το ζόρι κρατήθηκα να μην ουρλιάξω... φώναξα σε λογικά πλαίσια και ευτυχώς η μικρή δεν φοβήθηκε... Είχα φωνάξει παλιότερα στους γείτονες και το παιδί είχε κατατρομάξει! Δεν το ξανακάνω... και κάπως έτσι έληξα και τον καυγά δηλαδή λέγοντάς του ότι τέλειωνε τώρα που θες να καυγαδίσουμε μπροστά στο παιδί.

Τι έπαθες βρε Σέβη; Γιορτάζεις σήμερα;

Χάρλοου κι εγώ το πρωί με το ζόρι κρατήθηκα να μην ουρλιάξω... φώναξα σε λογικά πλαίσια και ευτυχώς η μικρή δεν φοβήθηκε... Είχα φωνάξει παλιότερα στους γείτονες και το παιδί είχε κατατρομάξει! Δεν το ξανακάνω... και κάπως έτσι έληξα και τον καυγά δηλαδή λέγοντάς του ότι τέλειωνε τώρα που θες να καυγαδίσουμε μπροστά στο παιδί.

Good move;)

δεν γιορτάζω σήμερα. δεν με λένε Ευσεβία. Σεβαστή είμαι βαφτισμένη.

είμαι καλά. μου λείπει η μερεντούλα μου με λίγο ψωμάκι. αυτό σκέφτομαι.

δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω 2 μέρες σερί που κοιμάμαι την ίδια ώρα σχεδόν με την Χρύσπα. και πάλι δεν χορταίνω ύπνο. μου βγήκε η κούραση ρε παιδί μου.

ωραίο πράγμα ο ύπνος.

και ακόμα περισσότερο η μερέντα με το κουταλάκι κι ελάχιστο ψωμάκι.

δεν γιορτάζω σήμερα. δεν με λένε Ευσεβία. Σεβαστή είμαι βαφτισμένη.

είμαι καλά. μου λείπει η μερεντούλα μου με λίγο ψωμάκι. αυτό σκέφτομαι.

δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω 2 μέρες σερί που κοιμάμαι την ίδια ώρα σχεδόν με την Χρύσπα. και πάλι δεν χορταίνω ύπνο. μου βγήκε η κούραση ρε παιδί μου.

ωραίο πράγμα ο ύπνος.

και ακόμα περισσότερο η μερέντα με το κουταλάκι κι ελάχιστο ψωμάκι.

Όσο πιο πολύ κοιμάσαι τόσο περισσότερο νυστάζεις ;)

Μερέντα... πωπω ...Μας κάνεις ζημιά, φύγε!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα.

Πωπω μην το θίγετε πρωινιάτικα αυτό το θέμα γιατί μου τη δίνει πάρα πολύ. Κι ο άντρας μου έτσι είναι, στην κοσμάρα του, και μετά με κατηγορεί κι από πάνω που του έχω αφαιρέσει λέει κάθε πρωτοβουλία με τα παιδιά και τον έχω κάνει ταξιτζή. Ποιος σου φταίει, χρυσέ μου? Μάθε να τα αντιμετωπίζεις σαν παιδιά, όχι σαν τους μαντράχαλους τους φίλους σου και μετά τα λέμε!

Δεν τρώει το παιδί, ας μη φάει, δεν κοιμάται, ας μην κοιμηθεί, είναι άρρωστο, θα του περάσει. Αυτή είναι συνοπτικά η άποψη κι αντιμετώπισή του.

Πέρισυ την Πρωτομαγιά πήρε τον μεγάλο μαζί του σε κάτι κορφοβούνια και καθόταν κι έπινε μπύρες και τον κοιτούσαν, υποτίθεται, οι κοπέλες της παρέας. Το έφερε το παιδί μετά από 8 ώρες :shock::shock::shock:, κατάκοπο, θεονήστικο και με βρεγμένες κάλτσες-παπούτσια. Πνευμονία κόντεψε να πάθει. Δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατί τρέμω. Ήταν η τελευταία φορά που έλαβε πρωτοβουλία...από τότε βγαίνει ημερήσια διάταξη.

Ρε παιδιά ο δικός μου δεν έχει καμμία σχέση με τα παραπάνω... μιλάμε για ΤΟΝ υπεύθυνο πατέρα! Τόσο που εγώ γκρινιάζω γιατί δεν της αφήνει χώρο να ανασάνει! Είναι όντως συνεχώς από πίσω της όπως το έγραψε το κιουλτάκι! Γι' αυτό και μου είναι αδιανόητο το σημερινό!

Eγώ τρώω κάθε βράδυ μερεντούλα χαχαχα δεν μου λείπει!

εσύ είσαι τσιλιβίθρα:tongue:. εγώ έφαγα τη μισή χθες και σήμερα λέω να τελειώσω την υπόλοιπη.;)

Σεβάκι μην τα γράψεις αυτά στα γοργονοκόριτσα, ε!!!!!!!!

το έγραψα ήδη. έχω ένα θέμα με την ειλικρίνεια. ανίατη περίπτωση.:rolleyes:

Όσο πιο πολύ κοιμάσαι τόσο περισσότερο νυστάζεις ;)

Μερέντα... πωπω ...Μας κάνεις ζημιά, φύγε!!!!!

όσο περισσότερο κοιμάμαι, τόσο περισσότερο τον απολαμβάνω.

νιώθω το σώμα μου να ξεκουράζεται. :roll:

δεν φεύγω. έχω και μια άθικτη σοκολάτα γάλακτος ίον, τεράστια. με περιμένει στο ψυγείο.:mrgreen:

γείά σου Αγγελίνα.

στο θέμα του παιδιού ο άντρας μου μοιάζει με τον άντρα της Νίτσας. είναι παθιασμένος με τη φροντίδα της Χρύσπας. φτερνίστηκε το παιδί, ανάβει έντρομος το κλιματιστικό, κι ας έχουμε 21 βαθμούς.:P

Γεια σου Σέβη μου. Μακάρι χίλιες φορές να ήταν κι ο δικός μου έτσι, παρά που πρέπει να του κάνω μονίμως το χωροφύλακα και να χάνουμε άπειρες ώρες σε καυγάδες για να αντιληφθεί τα αυτονόητα.:roll: Μούχτισα πια. Δεν είναι και στο στυλ μου να το παίζω επιλοχίας, για να προστατέψω τα παιδιά το κάνω.

Χριστίνα μου, ούτως εχόντως των πραγμάτων, δώσε τόπο στην οργή. Μια κακιά στιγμή ήτανε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...