Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγώ όταν έχει βήχα την παιρνω στο κρεβάτι μου.....φοβάμαι πολύ!

Το έχω προσπαθήσει άπειρες φορές όταν είναι άρρωστος, ή κι όταν σηκώνεται το πρωί κι εμείς θέλουμε να κοιμηθούμε λίγο ακόμα να τον πάρω στο κρεββάτι.

Όταν είναι νύχτα δεν έρχεται με τίποτα να κοιμηθεί. Γκρινιάζει και θέλει το κρεββάτι του.

Όταν τον φέρνω τα πρωινά με σκοπό καμμιά ώρα ύπνου επιπλέον, παίζει και δεν κοιμάται.

Αγχώθηκα πάρα πολύ χθες με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν πίστευα βασικά ότι ένα παιδάκι 18 μηνών μπορεί να πάθει αναρρόφηση.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω οταν ειναι αρρωστος τρεμω γιατι μου ειχε παθει μια φορα αναρροφηση και τον προλαβα λογω καμερας οταν ηταν ενος ετους. Στην πρωτη δοκιμη με αυγο εφαγε τρεις κουταλιες και μετα απο μιση ωρα κοιμηθηκε και οπως ηταν ανασκελα του ηρθε εμετος και μπηκε στην μυτη και εφραξε. Αν δεν ειχα την καμερα θα το ειχα χασει το παιδι. Ειναι φρικτο να σου τυχει.

Καλημέρα... Εγώ είμαι έξαλλη... θα κάνω τσιγάρο και καφέ και θα σας τα πω μετά. Είμαι γραφείο πάντως. Το παιδί σπίτι με τον πατέρα του.

Καλημέραααα

Χριστίνα ανάβω τσιγάρο και περιμένω..

Ράννια εσύ κι ο σύζυγος μου, τρελό κόλλημα με το Νησί! Μας κάλεσαν έξω για φαγητό χθες και δεν πήγαμε επειδή είχε το Νησί, το διανοείσαι?

Ο γιός μου κάτι έπαθε αυτές τις μέρες. Δεν θέλει να κοιμάται στο κρεβάτι του επειδή φοβάται, βλέπει συνεχώς εφιάλτες και ξυπνάει τη νύχτα. Χθες βράδυ ξύπνησε, πήγε στον καναπέ και φώναζε μαμά,μαμά... Η πλάκα είναι ότι σηκώθηκε ο Γ. ενώ εγώ κοιμόμουν σα βόδι και δεν με ξύπνησε...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Χριστίνα!Ψυχραιμία!

Μαρκοπόλο άσε!Δε μπορώ ούτε να το σκεφτώ.

Και, εγωιστικά ίσως, έβαλα τα δικά μου παιδιά σε αυτήν τη θέση και φρίκαρα.:oops:

Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να συμβεί αυτό.Και σκεφτείτε ότι θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά ψύχραιμη μανούλα.

Να δω πως θα τον κάνω να κοιμάται μαζί μας όταν είναι άρρωστος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μην σου τυχει.. Οταν ηταν ακομα στην κουνια και ηταν αρρωστος τον επαιρνα στον καναπε και κοιμομασταν γιατι και ο δικος μου δεν κοιμαται με τιποτα στο κρεβατι μας. Τωρα που χωραω στο κρεβατι του κοιμομαστε μαζι οταν ειναι αρρωστος μετα απο αυτο που επαθα περυσι.

Να δω πως θα τον κάνω να κοιμάται μαζί μας όταν είναι άρρωστος.

Ρε γμτ εγώ είμαι κατά αυτής της τακτικής από φόβο και μόνο. Όταν ήταν μωρό ο Παναγιωτάκης, τον κοιμίσαμε μαζί μας και παραλίγο να τον πνίξω τον κακόμοιρο:cry: κοιμάμαι πολύ βαριά... Μοσχάρι εντελώς... και σεισμός να γίνει χαμπάρι δεν παίρνω!

Κι όταν είναι άρρωστα, κπ μετακομίζει στο σαλόνι ή στο δωμάτιο των παιδιών, συνήθως ο Γ.:-D

Διαφημίσεις

Ρε γμτ εγώ είμαι κατά αυτής της τακτικής από φόβο και μόνο. Όταν ήταν μωρό ο Παναγιωτάκης, τον κοιμίσαμε μαζί μας και παραλίγο να τον πνίξω τον κακόμοιρο:cry: κοιμάμαι πολύ βαριά... Μοσχάρι εντελώς... και σεισμός να γίνει χαμπάρι δεν παίρνω!

Κι όταν είναι άρρωστα, κπ μετακομίζει στο σαλόνι ή στο δωμάτιο των παιδιών, συνήθως ο Γ.:-D

Και εγώ είμαι γενικώς κατά αυτής της τακτικής, για τη δική μου οικογένεια, έτσι? Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να ακολουθούν την ίδια τακτική. (μόνο το ξύλο δεν ανέχομαι:evil:).

Και ποτέ δεν κοίμισα ούτε το γιο μου ούτε την κόρη μου στο κρεββάτι μας. Το γιο μου δε, τον έβγαλα από το δωμάτιό μας ημερών. Όμως, θα ήθελα να είναι μαζί μου όταν είναι άρρωστος γιατί φοβάμαι. Ούτε στον καναπέ κοιμάται.

Εγώ ακούω και το τσικ των παιδιών. Και ενώ για τη μπέμπα θα φοβόμουν μην την πνίξω που είναι βρέφος, για το Μάνο, όχι γιατί είναι παιδάκι.

Τρομοκρατούμαι πολύ όταν ακούω τέτοια περιστατικά.

Ο γιος μου, όταν είχε πυρετό, μου έλεγε η μαμά μου να ξυπνάω κάθε 1 ώρα να τον ελέγχω (η προσωποποίηση του πανικού η κυρά Σοφία). Η γιατρός όμως μου είπε ότι δε χρειάζεται.Ήρθε η μαμά μου.Σας φιλώ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το κάνω copy paste από τα δίχρονα:

Ξυπνήσαμε στις 4.00 για να την μετρήσουμε είχε 38! Της ξαναδώσαμε ντεπόν. Ξυπνάμε 7 και κάτι είχε 36.6... μετριέται ο Λ είχε 37,1. Ξαναμετράμε το παιδί στις 7.45 είχε 36.8... μετριέται ο Λ είχε 37,2 μου λέει θα μείνω σπίτι μιας και έχει απεργία είμαι κομματια... Οκ του λέω... τον ακούω να λέει στη μικρή κάποια στιγμή έλα να σε ντύσω να πάτε με τη μαμά στα παιδάκια!!!!!!!!!!! Έγινα τούρμπο! Σκοτωθήκαμε! Δηλαδή οκ θα μείνει εκείνος με δέκατα στο σπίτι και δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί του στο σπίτι; Μου λέει "ωραία μου λέει να την κρατήσω και να μην πάμε πουθενά όλη μέρα"!!!! Λες και το πρόβλημα του παιδιού είναι το να βγει έξω! Ε του απάντησα ότι "Οκ θα πάρω το παιδί στο παιδικό γιατί δεν του έχω εγώ πλέον εμπιστοσύνη με το παιδί"... πάει να την ετοιμασει για να ετοιμάσω κι εγώ τα πράγματά μου την μετράει 37 το παιδί! Μου φωνάζει από το δωμάτιό της "θα την κρατήσω έχει 37"...

Θέλει μυαλό ρε γμτ να καταλάβεις ότι ένα παιδί που το προηγούμενο βράδυ είχε 39 αν μπορείς να το κρατήσεις στο σπίτι το κρατάς;!;! Και γιατί να πρέπει να μείνω εγώ στο σπίτι αφού θα μείνει εκείνος; Δηλαδή εγώ όταν έχω δέκατα γιατί δεν πέφτω να πεθάνω και στέκομαι όρθια για το παιδί και για εκείνον;

Πήρα την παιδίατρο από το δρόμο να της πω για το 39. Μου είπε ότι παρόλο που δεν είδε τίποτα χθες θα ξεκινήσουμε προληπτικά αντιβίωση γιατί έχουν δει πολλά αυτές τις μέρες τα μάτια της με τον κωλο Η1Ν1 έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιαδήποτε επιπλοκή από την ίωση γιατί πλέον μιλάμε για ίωση. 39 τα δόντια δεν κάνουν... στην χειρότερη μέχρι 38.5... Θα ξεκινήσουμε σήμερα με augmentin... Είναι η δεύτερη φορά που θα πιει αντιβίωση το μικρό μου... η πρώτη ήταν στην βάφτισή της.

σνιφ σνιφ!

Και τώρα δηλαδή εγώ πρέπει να νιώθω και τύψεις που τους άφησα και ήρθα στη δουλειά;

Χριστινακι εχεις δικιο! Προσπαθησε να ηρεμησεις και φυσικα δεν χρειαζεται να νιωθεις τυψεις που τους αφησες σπιτι! Μια μερα ειναι μωρε, ισως ειναι δυσκολη αλλα θα περασει! Βαθιες εισπνοες.. ξερεις εσυ! Αφου το 'χεις! ;)

Κοιμηθηκαμε και δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ αλλα σημερα ειναι μια υπεροχη μερα παρολο που ειναι συννεφιασμενη!

Καλημερα σε ολες! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Θέλει μυαλό ρε γμτ να καταλάβεις ότι ένα παιδί που το προηγούμενο βράδυ είχε 39 αν μπορείς να το κρατήσεις στο σπίτι το κρατάς;!;! Και γιατί να πρέπει να μείνω εγώ στο σπίτι αφού θα μείνει εκείνος; Δηλαδή εγώ όταν έχω δέκατα γιατί δεν πέφτω να πεθάνω και στέκομαι όρθια για το παιδί και για εκείνον;

Μυαλό και άντρες..............δεν συμβαδίζουν πουθενα όσον αφορά τα παιδιά. Είναι συγκρουόμενες έννοιες........if you know what I mean.

Εγώ του λέω του δικου ένα απόγευμα

"πάω κάτων στον πατέρα μου" - οκ μου λέει.

Πήγα και γύρισα σε δευερόλεπτα.

Στο γυρισμό (εγώ με το ασανσέρ) βλέπω τη μικρή έξω από το σπίτι να κατεβαίνει τις σκάλες:roll::roll::roll::roll:.

Ό κύριος καθότανε στο γραφείο του και το παιδί είχε ανοίξει την πόρτα και είχε βγει έξω.

Αν περιγράψω τι βρίσιμο του έριξα θα μου πάρει το παιδί η πρόνοια........το κακόμοιρο είχε τρομάξει με τις φωνές μου και είχε κρυφτεί κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού.

Μιλάμε για μπνελίκι όχι αστεία...........είχε γυρίσεις το μάτι μου στην κυριολεξία και του εκσενδφόνιζα πράγματα.

Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το παιδί μόνο τους έξω στο διάδρομο να κατεβαίνεις τις σκάλες και ο άλλος να ζητάει συγνώμμη?

να την χέσω τη συγνώμμη του βρε παλιο..................,αν έβγαινε το παιδί στο δρόμο τι θα γινότανε?

Συνήλθα ευτυχώς γρήγορα γιατί κάπου στην άκρη του μυαλού μου κατάλαβε ότι το παιδάκι είχε κλάσει μέντες από το φόβο του που έβλεπε τη μάνα του να τσιρίζει σε έξαλλη κατάσταση.

Αλλά εκείνη την στιγμή κατάλαβα το "Εν βρασμώ ψυχής"..............θα τον σκότωνα παιδιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...