Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καληνυχτα Κρις!

Για χυτρα παντως...κοιταξτε απο κει στο "αγορες μεσω ιντερνετ"...πηραν καποιες κοπελες απο το αμαζον, πολυ ευχαριστημενες, και κατω απο τη μιση τιμη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναφορά μπορείς να κάνεις... δημόσιο χλευασμό και ειρωνία δεν δικαιούσαι και κατηγορίες για διαφήμιση ειδικότητας!

χαχαχα, ζουπη τον ανθρωποδιωχτη εχουμε? :tongue:

γιατί το λες αυτό ράννια μου? επειδή άργησα να μπω?

είχα μια μέρα απίστευτα κουραστική... που είχε λίγο από όλα - δουλειά, ψώνια, γιατρούς (πήγα και ωρλ για το παιδί, θα σας τα πω αύριο)!

και ξαφνικά το βραδάκι, ο ζώπυρος αποφάσισε να πάμε για φαγητό οικογενειακώς και να γιορτάσουμε το βαλεντίνο!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!! δεν τόχουμε κάνει ποτέ!!!!! και πήγαμε σ' ένα μάλλον... λούμπεν μεζεδοπωλείο όπου τα περάσαμε πολύ ωραία!!!!!!!!!!! εννοείται με το ζωπυράκι μαζί, αφού δεν έχουμε πουθενά να το αφήσουμε... αλλά ήταν πολύ ωραία!!!!!!!!!!

κάτι τέτοιες ανατροπές μου κάνει και... του συγχωρώ τα λάθη του!:rolleyes::mrgreen::cool:

γιατί το λες αυτό ράννια μου? επειδή άργησα να μπω?

οχι ρε....επειδη μολις μπηκαμε εσυ κι εγω (ταυτοχρονα) ειπε καληνυχτα η Ειρηνη :tongue:

Αναφορά μπορείς να κάνεις... δημόσιο χλευασμό και ειρωνία δεν δικαιούσαι και κατηγορίες για διαφήμιση ειδικότητας!

Ναι αυτό το καταλαβαίνω, απλά αναρωτιόμουν γιατί, αν συνέβαινε να μη μπορείς να κάνεις αν ο άλλος είναι προσβλητικός επειδή είναι επιστημονικός συνεργάτης. Μου την έλυσες την απορία θενκ γιου.

Εγώ πάλι Ράνια θα ήθελα πολύ, εμένα και τον Αιμίλιο μόνους σε ένα νησί:cool:

Βγήκε ο καλός μου από το μπάνιο.

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Βρε καλό μου... θες να πρεπει να μείνω σπίτι αύριο και να είμαι κομμάτια; Ξέρεις πόση αγκαλιά έχω κάνει σήμερα; Πονάνε τα χεράκια!

Να μπαίνεις νωρίτερα :μουτράκια:

Και να μου στείλεις όνομα! Δεν μπορώ να μιλάω πια με το πυρ το εξώτερο και να του κάνω γλύκες χαχαχαχα

Μάκια!

εγώ είμαι το πυρ το εξώτερο???? περίμενε όνομα - δεν σ' έχω φίλη, θα παίζω μόνο με τ' άλλα κοριτσάκια!:tongue:

κορίτσια... αυτό που λέγατε για το κλείσιμο στο σπίτι και τα παιδιά... δεν θέλετε να σας περιγράψω τα πρώτα 2,5 (τουλάχιστον) χρόνια αφ' ότου γεννήθηκε ο γιος μου... δεν θέλετε, ακούστε που σας λέω! θα κλαίτε και θα γελάτε μαζί...!

καληνύχτα κικίτσα!

καλός ο αιμίλιος, δεν με τρελλαίνει όμως...

Ρε κορίτσια το άλλο το διαβάσατε με το παιδάκι 18 μηνών που έφυγε...έχω τρελλαθεί!Από αναρρόφηση λέει! Μπορεί δλδ να πάθει αναρρόφηση ένα παιδάκι 18 μηνών?

Ο άντρας μου με στραβώνει...πάω και πείτε μου θα σας διαβάσω αύριο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα.

τι καλά που είμαι μόνη μου στο γραφείο.:-D

Τελειώνω όλες τι δουλειές μου χωρίς φασαρίες και σουξου μουξου.

Μόλις γυρίσουν οι Ούνοι από το εξωτερικο θα αρχίσει να μου ανεβαίνει η πίεση 80 πάλι.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Εγώ τρώω και ετοιμάζομαι για δουλειές:evil:

Χθες με αυτό το θέμα με το 18μηνο αγοράκι καρααγχώθηκσ μιλάμε.

Στο κρεββάτι ρωτούσα τον άντρα μου:και πως αναρρόφηση?Και επειδή βήχει λες να το πάθει?Και τον άκουσα να γυρίζει σηκώνομαι. Άκουσα κα ιτη μπέμπα.

Ουφ πολύ άγχος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...