Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα!

Τι κάνετε?Εμένα μου έφερε ο καλός μου λουλούδια σήμερα και το χάρηκα πολύ:D.Καιρό είχε να το κάνει!

Τρώω τώρα τα φασόλια μου μέχρι να βγει από το μπάνιο και να την πέσουμε.

Βρε κορίτσια, να ρωτήσω, δηλαδή, αν ένας επιστημονικός συνεργάτης του φόρουμ είναι προσβλητικός, δε μπορείς να του κάνεις αναφορά?Κι αν όχι γιατί?

αχ μεγάλο θέμα πιάσατε... νομίζω χάνεις ένα μεγάλο μέρος του εαυτού σου, αφήνεσαι (εκτός κι αν είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας)... το παιδί σου τρώει τόσο χρόνο και ενέργεια, συν όλα τα άλλα τα του σπιτιού, και τελικά εσύ μπαίνεις στην τελευταία της τελευταίας μοίρας... παρατάς εμφάνιση, παρατάς ενδιαφέροντα, και τελικά καταλήγεις να βλέπεις βλακείες στην τιβί... τουλάχιστον εγώ έτσι την πάτησα και τώρα προσπαθώ να ξαναμαζέψω κουράγια να ασχοληθώ λίγο και με την πάρτη μου (λίγο γυμναστική, λίγο διάβασμα που το είχα παρατήσει, τέτοια ψιλοπράγματα). Και καλά να έχεις παιδάκι που μιλάει, αλληλεπιδρά με κάποιο τρόπο, το μωρό που μόνο αγκού κάνει είναι ακόμα μεγαλύτερη λούμπα... πόση ώρα να αντέξεις στη μούγκα ή να μιλάς μωρουδιακά χωρίς να σου στρίψει; :P

από την άλλη ούτε η δουλειά μου λείπει, μου φαινόταν τόσο ανούσιο όλο αυτό το άγχος που τραβούσαμε και μας το πλασάρανε και καλά δημιουργικότητα μη χε... Θα ήθελα απλά λίγες ώρες μέσα στη μέρα χωρίς μωρό και κάποιες δραστηριότητες με άλλους ενήλικες, να θυμάμαι πώς χρησιμοποιείται η γλώσσα πού και πού :P

Εμένα η δουλειά μου λείπει.Πάρα πολύ. Κυρίως για να ξεδίνω.Είμαι ήδη 2 χρόνια μέσα.

Και ναι, τα παιδιά σε αλλάζουν πολύ.Υπήρξα τρελλή κοκεταρία (κι ελπίζω να επανέλθβ). Δεν έβγαινα από το σπίτι άβαφη, αχτένιστη και χωρίς τακούνι. Εντάξει, όταν πήγαινα στο σούπερ, πήγαινα και άβαφη:P.Τώρα, μέχρι και για καφέ πάω με τις φόρμες και τα σπορτέξ.

Το πολεμάω όμως να μην τον αφήσω και μ'αφήσει κι εκείνος (οεαυτός μου εννοώ). Προσπαθώ να επανέλθω. Τελείως δεν παίζει, αλλά τουλάχιστον όταν βγαίνω μια βόλτα να ντύνομαι και να βάφομαι.

Wktmp2.png

qIogp3.png

αχ δεν θα πει τίποτα χαχαχα έχω να δω νησί πάντως από το 4ο επεισόδιο... θα τα δω μαζεμένα! Μην με βάζετε στα αίματα :D

Λέω κι εγώ να την κάνω γιατί δεν ξέρω τι μου φυλάει η νύχτα και η αυριανή μέρα :)

Φιλάκια

Ζούπη όλο και πιο αργά! Συντονίσου ξανά!

Διαφημίσεις

που πας αερικό?

κάτσε να πούμε μια κουβέντα!

Βρε καλό μου... θες να πρεπει να μείνω σπίτι αύριο και να είμαι κομμάτια; Ξέρεις πόση αγκαλιά έχω κάνει σήμερα; Πονάνε τα χεράκια!

Να μπαίνεις νωρίτερα :μουτράκια:

Και να μου στείλεις όνομα! Δεν μπορώ να μιλάω πια με το πυρ το εξώτερο και να του κάνω γλύκες χαχαχαχα

Μάκια!

[quote name=kikileuteris;859889

Βρε κορίτσια' date=' να ρωτήσω, δηλαδή, αν ένας επιστημονικός συνεργάτης του φόρουμ είναι προσβλητικός, δε μπορείς να του κάνεις αναφορά?Κι αν όχι γιατί?[/quote]

Καλέ, θα μου απαντήσετε να ξέρω?

όχι βρε κοπελιά...μην ξηγιέσαι έτσι..ο αιμιλιος????? αααααααααα

Συμφωνώ!Γ@#$ώ τα παιδιά...ΑΝΤΡΑΣ!!!!!

Κιουλτάκι διάβασα τα λινκ που έδωσες για τη χύτρα κι από ότι κατάλαβα οι γνώμες διίστανται, τι να πω...κι είναι μεγάλη ευκολία ρε παιδί μου.

Καληνύχτα Χριστίνα!

Αλλό Ζώπυρον.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...