Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Όπως τα λέει η Φωτεινή! 9 μήνες ντυνόμουν μόνο όταν πηγαίναμε στην παιδίατρο! Όλη την υπόλοιπη μέρα με τις φόρμες... τις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν από τον παιδικό της μικρής στη δουλειά μου δοκίμαζα να δω τι ρούχα έχω... τα είχα ξεχάσει... Μαλλί; Πρόσφατα το κούρεψα γιατί δεν πήγαινε άλλο... το έβαψα δε αναγκαστικά για γάμο και βάφτιση το καλοκαίρι που είχα πάει στη δουλειά... σεξ; Τί ήταν αυτό; Είχα κουράγιο για σεξ; ή αισθανόμουν σέξυ; χαχαχαχα Σήμερα τα ξαναθυμήθηκα και πραγματικά δηλαδή... μου λείπει το παιδί μου δεν λέω... θα ήθελα να δουλεύω μέχρι τις 2.00 το πολύ... αλλά από την άλλη το όλη μέρα με το παιδί χωρίς να υπάρχει παρέα έστω και μια μαμά στο ίδιο μήκος κύματος (εγώ είχα αλλά ήταν επίσης κλεισμένη στο σπίτι... ούτε στην παιδική χαρά δεν ερχόταν)... δεν παλεύεται!

Και αρχίζουν και σου φταίνε ΟΛΟΙ και ΟΛΑ! Χάνεις την ουσία αυτού που έχεις κάνει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τουλάχιστον... βγήκε κάτι καλό... απέκτησα πολλές φόρμες και πυζάμες :lol: Πρέπει να έχω και 6 ζευγάρια πυζάμες πλέον :lol:

εντωμεταξύ και να κάνεις παρέα με άλλες μαμάδες, μοιραία τα θέματα θα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά, έφαγε, έβγαλε δόντια, περπάτησε, μίλησε μπλα μπλα μπλα εγώ θέλω να μιλήσω για ταινίες, μουσική, βιβλία, κοινωνικό κατινάζ και τέτοια που συζητάνε και οι άλλοι ενεργοί άνθρωποι! :) Όχι άλλες μωρουδοκουβέντες! Αφού έρχεται ο καημένος ο άντρας μου τα βράδια σπίτι και τον πιάνω μονότερμα στο μπίρι-μπίρι, μέχρι να κλείσει τα μάτια του εγώ εκεί, θυμάμαι όοοοοολα τα άσχετα να του πω χεχε ευτυχώς τον νανουρίζω κιόλας με τις ιστορίες μου και δεν γκρινιάζει!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εγω γεννησα Ανοιξη οποτε δεν το πολυ ενιωσα αυτο γιατι μεσολαβησε καλοκαιρι οποτε δεν εφαγα πολυ κλεισουρα. Ο πρωτος χρονος ηταν πολυ δυσκολος και ο Μαριος ειχε αρκετα θεματα οποτε ετρεξε ο χρονος.

Και εγω μεσα στο σπιτι καποιες φορες σαν ζομπι ειμαι αλλα ακομα αντεχω νομιζω. Ισως γιατι ξερω οτι ειναι ο μονακριβος μου και αλλο παιδι δεν θα κανω οποτε συνειδητα νιωθω οτι εχω επιλεξει αυτο που θελω με ολες τις δυσκολιες του.

Αλλωστε μεγαλωνει τοσο γρηγορα που ηδη σκεφτομαι οτι σε λιγο πεταει το πουλακι!!!! Εγινε αντρακι και αυτο!!!

Δεν ξερω μπορει να παιζει ρολο και το πως ημουν πριν τον αποκτησω. Πριν ημουν κυρια του εαυτου μου εκανα τα ταξιδια μου με τον αντρα μου πολυ συχνα , δουλευα πολλες ωρες και κοιμομουν αρκετες αλλα το γεγονος οτι δεν μπορουσα να κανω παιδι με ποναγε πολυ και ματαιωνε την <ελευθερια μου>.

Οποτε δεν νιωθει να μου λειπει κατι υπερβολικα πολυ απο το παρελθον. Εκτος απο τον υπνο, αλλωστε φαση ειναι θα ξεπεταχτει και ολα θα μπορουν να γινουν.

Διαφημίσεις

Σύντομο hello κι από μένα.

έτριψα τους γέρους μου, ταίσα τη μικρή.....έφαγε μισό μπωλ ντοματοσαλάτα (για βιβλίο γκίνες είναι αυτό που έκανε μιας και δεν την ακουμπάει), την έχω βάλει να κοιμηθεί μόνη της (και σιγά μην το κάνει)... και ήρθα.

Στους δίλπα μια τύπισσα έκανε αναφορά σε επιστημονικό εθελοντή συνεργάτη (ψυχολόγος είναι ο άνθρωπος)...έλα Χριστέ και Απόστολε δηλαδή:?:???:

Ναι το είδα και φρίκαρα κι εγώ :lol: Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ούτε τι εστί φόρουμ ούτε τι εστί parents :lol:

Διαφημίσεις

Εντάξει δεν έπρεπε να πάει αρχείο! Ας σβήνονταν τα σχετικά ποστς! Η ψυχή τι φταίει τώρα; :roll:

Απ όσο έχω διαπιστώσει δεν είναι τακτική τους να σβήνουνε τα πόστ, απλά τα πάνε αρχείο. Ισως θα έπρεπε να ζητήσει η κοπέλα που το άνοιξε να επανέλθει στην κυκλοφορία και να μείνουν στο αρχείο αυτά που θίγουν τον γιατρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...