Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις ευχές σας, στο θέμα της πεθεράς μου. Την είδα το μεσημέρι κάπως πιο ήρεμη. Εν τω μεταξύ έπαθε και μία μέγα αναποδιά η κουνιάδα μου και συμφωνήσαμε να μην της πούμε τίποτα...

Πήγε πήρε τις αιματολογικές κι έχει ραντεβού στο γιατρό αύριο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν παίρνει τα χάπια και γενικά όταν ηρεμεί δεν τρέμει καθόλου. Ήρθε και δίπλα μετά, μιλήσαμε, κάθησε λίγο με τη μικρή και τώρα βγήκε για περπάτημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις έβαλα τα φασόλια στη χύτρα.

(έχω ανοίξει βέβαια τα λινκ της κιουλτ κι ετοιμάζομαι για μελέτη). Έβαλα και το γιο μου να φάει 3 φέτες (μικρές) με μέλι και ταχίνι. Έχει βέβαια ήδη φάει και μισό γιαούρτι.Το πως δεν έχει φάει ακό μη εμάς απορίας άξιο:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Το κιουλτάκι έβαλε λινκ του καταπληκτικού umami..

Κική δεν έχω πάρει ποτέ ταχίνι. Το τρως μόνο επαλειμμένο ή μαγειρεύεται κιόλας?

Είναι νηστίσιμο? (ξεκινάει η Σαρακοστή όπου να 'ναι)

Το κιουλτάκι έβαλε λινκ του καταπληκτικού umami..

Κική δεν έχω πάρει ποτέ ταχίνι. Το τρως μόνο επαλειμμένο ή μαγειρεύεται κιόλας?

Είναι νηστίσιμο? (ξεκινάει η Σαρακοστή όπου να 'ναι)

Ναι!Είναι νηστίσιμο και εγώ το τρώω πολύ.Μου αρέσει.

Πρόσφατα διάβασα δίπλα ότι είναι πολύ υγιεινό, πηγή ασβεστίου και λοιπών νομίζω. Και προσπαθώ να το βάλω στη διατροφή του. Προς το παρόν αντί βουτύρου. Μέσα στο ΣΚ όμως θέλω να ''ξεπατικώσω'' πάλι από δίπλα κάποια υγιεινή συνταγή γλυκού με ταχίνι. Θα σας ενημερώσω για επιτυχία ή αποτυχία.;)

Ποιος είναι ο unami?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ορίστε για να λυθεί η απορία της Ελλ! Κατάλαβες Ελλ; Όταν είμαι μόνη μου με το παιδί δεν μπαίνω λέμε! Δεν προλαβαίνω... Τώρα κοιμήθηκε! Φάγαμε 10 κουταλιές φαγητό και μετά σηκώσαμε την σημαία της άρνησης... και τις 10 με πολύ τραγούδι και καραγκιοζ μπερντέ... ευτυχώς τα φρούτα το πρωί τα είχε φάει όλα.

Ετσι Βγαζει νοημα.......:mrgreen:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πάντως εγώ πραγματικά σας θαυμαζω όσες κάθεστε με τα παιδιά στο σπίτι! Εγώ το έκανα 9 μήνες και κοντεψα να φάω τους τοίχους... Σήμερα οκ... μπορεί να μην μπήκα ιντερνετ αλλά βγήκαμε έξω... όταν ήταν όμως μικρή η Κωνσταντίνα και με σπασμένο χέρι δεν μπορούσα να πάω πουθενά και έτρωγα τα λυσσακά μου!

Εγώ το έκανα 9 μήνες και κοντεψα να φάω τους τοίχους...

Εγω τους τρωω τους τοιχους.....και οχι μονο αυτους.....γιατι λες χρειαζομαι γιατρο? Ετσι ξυπνησα μια μερα......ασε....διαβασα το πμ σου και θα σου απαντησω αυριο....ειμαι νεκρη.....και ισως αρρωστη.....(ευχαριστω παντως.....σημαινει πολλα).....φιλακια.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

αχ μεγάλο θέμα πιάσατε... νομίζω χάνεις ένα μεγάλο μέρος του εαυτού σου, αφήνεσαι (εκτός κι αν είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας)... το παιδί σου τρώει τόσο χρόνο και ενέργεια, συν όλα τα άλλα τα του σπιτιού, και τελικά εσύ μπαίνεις στην τελευταία της τελευταίας μοίρας... παρατάς εμφάνιση, παρατάς ενδιαφέροντα, και τελικά καταλήγεις να βλέπεις βλακείες στην τιβί... τουλάχιστον εγώ έτσι την πάτησα και τώρα προσπαθώ να ξαναμαζέψω κουράγια να ασχοληθώ λίγο και με την πάρτη μου (λίγο γυμναστική, λίγο διάβασμα που το είχα παρατήσει, τέτοια ψιλοπράγματα). Και καλά να έχεις παιδάκι που μιλάει, αλληλεπιδρά με κάποιο τρόπο, το μωρό που μόνο αγκού κάνει είναι ακόμα μεγαλύτερη λούμπα... πόση ώρα να αντέξεις στη μούγκα ή να μιλάς μωρουδιακά χωρίς να σου στρίψει; :P

από την άλλη ούτε η δουλειά μου λείπει, μου φαινόταν τόσο ανούσιο όλο αυτό το άγχος που τραβούσαμε και μας το πλασάρανε και καλά δημιουργικότητα μη χε... Θα ήθελα απλά λίγες ώρες μέσα στη μέρα χωρίς μωρό και κάποιες δραστηριότητες με άλλους ενήλικες, να θυμάμαι πώς χρησιμοποιείται η γλώσσα πού και πού :P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Αυτο περιμενω και εγω να μιλησει μπας και το σωσουμε το κορμι μου πατριωτη!!!!

Ειναι δυσκολο να εισαι σπιτι πολυ καιρο ειδικα τον χειμωνα, θελει γερα νευρα η αληθεια ειναι!!!!!!! Το Σαββατοκυριακο που ειναι εδω ο πατερας του περναει νερακι και εγω ειμαι πιο ηρεμη. Αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στην ζωη. Εγω ημουν βιβλιοφαγος ανεκαθεν και απο τοτε που γεννησα τωρα τελευταια καταφερα να αρχιζω να διαβασω παλι και αυτο με κοστος στον υπνο μου.

Καλησπερες! Μολις εβαλα για υπνο το βλασταρι μου.. Ο αντρακος μου σημερα ειναι σπιτι και μου μαγειρευει μπιφτεκακια (τα ειχα ετοιμα, πλασμενα στην καταψυξη ) με ριζοτο!

Τι κανετε εσεις?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...