Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πωπω έχω καπνίσει 2 τσιγάρα μαζεμένα και ακόμα δεν μου έφυγε το στερητικό του πρωινού!!! Πάω για το τρίτο :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω θελω χυτρα και θελω και τσιγαρο!! Αλλα μου τελειωσαν και η Μαρια κοιμαται οποτε δεν μπορω να παω μεχρι το ψιλικαντζιδικο να αγορασω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Aeriko κάνεις πλάκα έτσι?Η μεγαλύτερη εφεύρεση της ανθρωπότητας μετά το πλυντήριο πιάτων:lol:

Νίτσα εγώ έχω το quattro της Fissler από το καρφούρ το είχα πάρει περίπου 120 ευρώ. Φίσλερ έχει κι η μαμά μου 20 χρόνια και δεν έχει πάθει τπτ.

Malecon ευχαριστώ:D

Όταν ακόμη μέναμε μαζί με το Λ, ένα βράδι αποφάσισα να κάνω φασόλια γίγαντες για την επόμενη...τα είδα όλα!Είχε πάει 00:00 και με πήρε ο ύπνος.Το τελείωσε ο Λ το φαγητό. Και τότε είπα,τέλος!Επειγόντως χύτρα.

Κοιμήθηκαν τα βλαστάρια μου και σκέφτομαι σοβαρά να την πέσω λίγο και εγώ.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια εγώ είμαι κατά της χύτρας...χάνονται όλα τα θρεπτικά στοιχεία σε τέτοιες θερμοκρασίες....

Έχω ακούσει το αντίθετο, ότι είναι πιο υγιεινό να μαγειρεύεις στη χύτρα.

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει, για πες, μ'ενδιαφέρει.

Εγώ μαγειρεύω εκεί όλα τα όσπρια και τα λαδερά λόγω τεμπελιάς:mrgreen:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ειρηνάκι από που χάνονται; Αφού τα πάντα μένουν μέσα στη χύτρα... για ανέλυσέ το; Αναπτύσσεται μεγαλύτερη θερμοκρασία από το απλό βράσιμο;

Διαφημίσεις

πωπω τι έγραψε πάλι η Στυλιανάκη!!! Αυτή η κοπέλα όταν γράφει θέλω πούρο για να την διαβάσω... Δεν παλεύεται!

Γεια και απο εδω εμενα η μικρη εφαγαι μια ξυγιρισμενη αναποδη απο μια συμμαθητρια της και της μαυρισαι το ματι.

Φταιω να παω να κανω τσαμπουκα στην μαμα της μικρης γιατι πριν κανα μηνα παραπονεθηκαι στην δασκαλα πως η δικια μου αποσπα την δικια της απο το μαθημα.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Πολλά δέκατα ακούω, περαστικά σε όλες! Νίτσα, κουράγιο για την πεθερά, τελικά αυτά τα νευρολογικά θερίζουν ρε παιδί μου (κι ο μπαμπάς μου έχει την αρρώστια του Stephen Hawkins)...

Το ΣΚ μας πέρασε ήσυχα, το Σάββατο πήγα μια επίσκεψη σε μια γνωστή μου, την Κυριακή τεμπελιάσαμε με τον καλό μου και πέρασε όλη η μέρα στα χαζά-χαζά, κι από σήμερα πάλι στο πρόγραμμα... τίποτα σπουδαίο εν ολίγοις...

σας παρακολουθώ όμως ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Από την κλειδαρότρυπα Βίκη; :lol: Ωστε εσύ είσαι η μεγάλη αδερφή ε; :lol:

Βίκυ καλως συναντιόμαστε κι από εδώ :lol:

Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου :confused:

Έβαλα τη μικρή για ύπνο κι έχω τον Π. εδώ που το ένα του ξυνίζει και το άλλο του βρωμάει...

Μου λέει "θέλω corn flakes" του βάζω, τρώει 2κουτ. και μου λέει δε θέλω άλλο θέλω κέικ. Τώρα κλαίει........................γκρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...