Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Καλά Ράνια έχω πάθει πλάκα με την κουνιάδα σου.Γελούσα σαν τη χαζή μόλις το διάβασα. Ο Χριστος κι η μάνα του δλδ.

Κιουλτάκι και αερικό περαστικά στα παιδάκια σας!

Εμείς χθες παιδότοπο και ξεσαλώσαμε. Και τώρα δουλειές.

Τη νόσο πάρκινσον η οποία επιδεινώθηκε τελευταία.. Είναι συνέχεια στους γιατρούς κι έχει πάρει τα φάρμακα με το τσουβάλι..

Χρειάζεται ηρεμία και γι'αυτό δεν την επισκεπτόμαστε για πολύ. Αλλά ανησυχώ πολύ για την κατάσταση της, φοβάμαι μην πάθει τίποτα... Άσε που ο Π. σχολάει στις 12.30καθημερινά από το νήπιο και φοβάμαι μην την πρήζει!

Νίτσια έχει κι η πεθερά μου...κουράγιο... πόσο χρονών είναι η δικιά σου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα μενει χρονια στην Αθηνα...απο 18 χρονων που περασε στη γαλλικη φιλολογια....

Την εχει δει πολυ υψηλη κοινωνια και ειπε οτι το γαμο θα τον κανει στην Αθηνα γιατι -λεει- στην Πατρα δεν υπαρχει καποιο μερος που να αντιστοιχει στον κυκλο της και στο κυκλο του αντρα της :shock::shock::shock:

Ομως! Ηθελε να κανει και το γαμο στο Πεντελικο! Αλιμονο! Που να βρουν 140 ευρω το ατομο + ξενοδοχεια για τους Πατρινους? 210 συνολο δλδ...

Φωναζει η πεθερα μου τον αντρα μου και του λεει...κοιτα να δεις...το και το...και η Χ. θελει να κανει εκει το γαμο κι εμεις δεν εχουμε λεφτα να πληρωσουμε, οποτε το οικοπεδακι που σου ειχαμε ταξει....θα το πουλησουμε!

χαχαχαχαχαχχαα...μιλαμε για ζωα! παει το οικοπεδο....και αυτα για ενα παρτυ! Για να το παιζει η αλλη υψηλη κοινωνια!

(ασχετο με το θεμα μας θα μου πειτε....αλλα το θυμηθηκα και συγχιστηκα!)

Καλα, αν σας πω ιστοριες σχετικα...θα χτυπατε το κεφαλι σας στον τοιχο....πραγματικα λεω...δε μπορει να συμβαινουν αυτα τα πραγματα.....

Ο γαμος ηταν 2η μερα Χριστουγεννων....εγω 6 μηνων εγκυος με μια απαισια εγκυμοσυνη...εμετους μεχρι την μερα που γεννησα (2-3 την ημερα), αποκολληση, προωρες συσπασεις....χαλια γενικα.

Την παραμονη του γαμου, ανημερα Χριστουγεννα δλδ, επρεπε να τρεχω στην Αθηνα γιατι μας ειχε η συμπεθερα τραπεζι....Καλα ως εδω....

Μια βδομαδα πριν το γαμο ειχαν το κρεβατι....του λεω του δικου μου, αν θες πηγαινε...εγω δε τη παλευω....καλα και ως εδω....

Τον παιρνει τηλ η αδερφη του και τι του λεει....κοιτα να δεις αδερφε....σε καθε περισταση (κρεβατι, τραπεζι πριν το γαμο και γαμο) θα βαλεις αλλο κοστουμι γιατι ...ετσι ειναι το πρεπον! χαχαχαχαχαχα

Δλδ, να παει να αγορασει 3 κοστουμια για να το παιξει αυτη οτι και η δικη της οικογενεια ειναι αριστοκρατες.χαχαχαχαχαχαχαχαχα....που εδω κοντεψαμε να παμε με τα μαγιω στο γαμο μας εμεις! χαχαχαχαχαχαχα

:evil::evil::evil::evil:

χαχαχααα.....αυτή είναι χειρότερη από την δικιά μου τη συνυφάδα..θα σας πω άλλη φορά για αυτήν......

πες πες!

χαχαχα, αυτη ειναι χειροτερη απο ΟΛΕΣ τις κουνιαδες ρε....

βασικα.....για να καταλαβετε για τι μιλαμε....τη Μανωλιδου τη ξερετε? Τη ξερετε! ΙΔΙΑ!!!!

Νιαουρισμα και αγιος ο Θεος!

Και ξερεις τι παθαινω εγω αμα βλεπω γυναικα να νιαουριζει ε? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

την ίδια αλλεργία έχουμε, ρε!

βγάζω σπυράκια!:evil:

αλλο που δε θελει να επιδεικνυεται! χαχαχα

εν τω μεταξυ ο αντρας της γυναικολογος...και γενικως απο οικογενεια γιατρων! μια ακομα φορα να ακουσω οτι ειναι γιατροι...αληθεια σας λεω...θα παθω τετανο!

μια μερα της λεει ο αντρας μου.....ε και τι να κανουμε τωρα....κι εμεις (πολυ το γουσταρα αυτο το εμεις!!!!) ειμαστε ολοι μηχανικοι....

Το βουλωσε προς στιγμη....αλλα...τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου....

Λες κι εμεις ειμαστε τιποτα του δρομου μη γ@μησω τιποτα :evil::evil::evil:

(sorry e....)

μη γ@μήσω κι εγώ τίποτα. συγχύστηκα. θυμήθηκα τα δικά μου.

το πεθεροσόι τάχα ήταν κουλτούρα, εμείς καραγκιόζ μπερντέ.

τα πτυχία δεν κάνουν τη μόρφωση... το κέρατό τους.

αστειευσαι βεβαια? :tongue:

αφου στο γαμο τους, ειχαν ζωντανη ορχηστρα με "κουαρτερο 3 βιολιων" οπως ειπε ο πεθερος της....χαχαχαχα....γαμω την μπουρζουαζια μου!

τό τί άκουσε ρε αδερφέ για τα κλαρίνα που είχα διαλέξει... ακόμα μου τα πρηζουν.

εμεις παλι, στο κρεβατι ειχαμε κουαρτετο 3 κλαρινων απο γυφτους!χαχαχαχα...με το που τους το παμε....εκει να δεις βλεμα! εγινε το σωσε λεμε! χαχαχαχαχαχ ...εμεις τελεια περασαμε παντως! και στο γαμο ειχαμε τη μπαντα πο επαιζε τα παντα! χαχαχα

έεεεεεεετσι.:mrgreen:

Κικίτσα είναι 55ετών, νεότατη αλλά πολύ ταλαιπωρημένη...

Καλά, Ράννια δεν έχω λόγια για την κουνιάδα σου και το σόι. Ο άντρας σου απ'ότι κατάλα είναι πιο ισορροπημένο άτομο. Και να υποθέσω ότι δεν σας επισκέπτονται?! επειδή είστε οι "παρακατιανοί" ή αλλιώς φτωχοί συγγενείς?!

Τελικά πήρε 3κοστούμια ο σύζυξ?

Κικίτσα είναι 55ετών, νεότατη αλλά πολύ ταλαιπωρημένη...

Καλά, Ράννια δεν έχω λόγια για την κουνιάδα σου και το σόι. Ο άντρας σου απ'ότι κατάλα είναι πιο ισορροπημένο άτομο. Και να υποθέσω ότι δεν σας επισκέπτονται?! επειδή είστε οι "παρακατιανοί" ή αλλιώς φτωχοί συγγενείς?!

Τελικά πήρε 3κοστούμια ο σύζυξ?

Μια από τα ίδια κι η δικιά μου.60 όμως.

Σέβη πες αλεύρι, μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα πιούμε καφέ στη Λάρισα;)

Πραγματικά, ανθρώπους σαν την κουνιάδα της Ράνιας, (sorry κιόλας Ράνια) τους θεωρώ καημένους και κομπλεξικούς ταμάλα. ΕΛΕΟΣ!ΝΑ φορέσω 1576548 κουστούμια, να κάνω τη δεξίωση στο πανακρίβου για να το παίξω, μη χειρότερα Χριστέ μου.

Δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, τέλος.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα! Κι εμεις ορθιες απο τις 8 παρα αν και κοιμηθηκαμε με πολλα διαλειμματα το βραδυ! Τωρα ετοιμαζομαστε για κουνιες! Θα 'θελα να κανω ενα φαστ φοργουαρντ στη σημερινη μερα αλλα πρεπει να την υποστω.. Δεν τρεχει κατι, απλα νιωθω να αναβοσβηνει στο κουτελο μου η ενδειξη " battery low" :lol:

Αερικο περαστικα στην κουκλα μας και περιμενουμε νεα σας απο το ντοκτορι!

Κιουλτακι περαστικα και στη Ζωιτσα!

Μακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ρε κόρες. Γράψατε τα άπειρα πάλι και δεν προκάνω να πάω τόσο πίσω, γι΄αυτό αρχίζω με τα βασικά:

Ράννια, το παιδί πώς το έχεις?

Ζώπυρον, με τις εξετάσεις τι έγινε? Άρχισες πάλι με τα όνειρα, ονειροπαρμένη? :tongue:

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια...οι υπόλοιπες πώς είστε?

Διαφημίσεις

Ορίστε για να λυθεί η απορία της Ελλ! Κατάλαβες Ελλ; Όταν είμαι μόνη μου με το παιδί δεν μπαίνω λέμε! Δεν προλαβαίνω... Τώρα κοιμήθηκε! Φάγαμε 10 κουταλιές φαγητό και μετά σηκώσαμε την σημαία της άρνησης... και τις 10 με πολύ τραγούδι και καραγκιοζ μπερντέ... ευτυχώς τα φρούτα το πρωί τα είχε φάει όλα.

Πήγαμε παιδίατρο η οποία αφού με ρώτησε πως είμαστε οι υπόλοιποι της οικογενείας την εξέτασε... Ακροαστικά τίποτα. Αυτιά τίποτα. Μύτη τίποτα και φτάνει η ώρα του στόματος... με το που το βλέπει... αναφωνεί! Ε εντάξει... τι να κοιτάξω! είστε γεμάτες δόντια :lol: Όλα της τα ούλα είναι πρησμένα! Μου είπε ξανά ότι αυτη η κατάσταση δοντιών δικαιολογεί μέχρι και 38,5 πυρετό μου έγραψε xozal σταγόνες για να στεγνώσουμε λίγο τη μύτη και να μην έχουμε τόση μύξα... για να μην κινδυνέψουν τα αυτιά και μας έστειλε στην ευχή της παναγίας να βγάλουμε τα δόντια μας :lol:

Πήγαμε και κούνιες γιατί αν δεν την πήγαινα μπορεί να σηκωνόταν να πάει και μόνη της... δεν άκουγα τίποτα άλλο απο την ώρα που βγήκαμε από το σπίτι: μπέα μπέα πααία (κούνια μπέλα παραλία). Της καλάρεσε το χθεσινό! Ευτυχώς είχε παιδάκια στις κούνιες και το ευχαριστήθηκε...

Είμαι κομμάτια... να πάω γραφείο αύριο να ξεκουραστώ :lol:

Φουλ μέρα δλδ αερικό!

Δεν ήξερα ότι τα δόντια δικαιολογούν τόσο πυρετό.

Να ρωτήσω κάτι? Πόσα βγάζουν τα παιδάκια σε αυτήν την ηλικία?

Είδες?Όταν λέω αμήν να γυρίσω στη δουλειά πολλοί με κοροϊδεύουν.:Ρ

Εγώ μόλις τελείωσα σίδερο, θα βγω για ένα τσιγάρο και θα μπρω κουζίνα.

Ποιος θυμάται πόση ώρα θέλουν να βράσουν στη χύτρα τα φασόλια γίγαντες?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εγώ είμαι τελείως τούβλο με την χύτρα... έχω δύο και δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω χρόνους!

Η δικιά μου Κική μου άργησε και τα βγαζει μαζεμένα... ξεκινήσαμε Δεκέμβριο και συνεχίζουμε ακάθεκτες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...