Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Α κατάλαβα... η Ράννια ξενυχτάει το βράδυ και το πρωί κοιμάται???

Είναι υπναρού η καλή μου... Κοιμάται 19.00-07.00 :-D:grin::-D Ο γιόκας γύρω στις 21.00-21.30.. Έχουν πάρει από τη μαμά τους τα πουλάκια μου!!!

Προσοχή ε μη μου τα ματιάσετε :mrgreen::tongue:

κι εμενα υπναρουλι ειναι το θησαυρακι μου:P

κοιμαται 10 με 10 μιση και ξυπναει 7 για γαλα(αν και τις περ φορες τον

ταιζω κοιμισμένο:mrgreen:)

και ξανακοιμαται εως τις 10 παρακαλω!!!!!!!!!!

φτου σκορδα στα παιδακια μας!:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικούλι, παίρνεις τίποτα ένζυμα μαζί με την αντιβίωση? Σαν πολύ να κατέβασες τελευταια...μην πάθεις και καμιά κολπίτιδα από πάνω!

Την έπαθα με την προηγούμενη αντιβίωση για την ουρολοίμωξη! Και μόλις άρχισα την θεραπεία για τους μύκητες ξεκίνησα την αντιβίωση για το αναπνευστικό οπότε τα Ultra Levure τα παίρνω παρέα γιατί δεν λέει να κάνω και δεύτερη θεραπεία στα καπάκια. Με το γιαούρτι είμαι τσακωμένη!

Πού, που΄θα πάει η Ζώπυρον το ΣΚ?

Έλα ντε... που πάς ζώπυρον ε ε ε... που πάς και μας αφήνεις???

Αερικούλι, παίρνεις τίποτα ένζυμα μαζί με την αντιβίωση? Σαν πολύ να κατέβασες τελευταια...μην πάθεις και καμιά κολπίτιδα από πάνω!

γιαούρτι... αερικό... πολύ γιαούρτι

Νίτσα, ο μικρός ο δικός μου και της Δωράκι γεννήθηκαν με συγγενή καρδιοπάθεια. Ο δικός της δυστυχώς θα χρειαστεί οπωσδήποτε χειρουργείο. Εμάς μας είπε ο γιατρός ότι πάμε πολύ καλά, αλλά το ενδεχόμενο δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς από τον ορίζοντά μας.

Κορίτσια τι να πω... δύσκολες καταστάσεις... είναι κληρονομικά αυτά?

Έχουμε ραντεβού τη Δευτέρα πάλι. Τρέμω κορίτσια, τρέμω τι θα ακούσω. Τώρα τελευταία είχα χαλαρώσει λιγακι...

Αγγελίνα, δύναμη γλυκιά μου... Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου. Κρίμα για το Δωράκι...

Εύχομαι να λυθούν γρήγορα και αναίμακτα τα προβλήματα των παιδιών σας!

Την έπαθα με την προηγούμενη αντιβίωση για την ουρολοίμωξη! Και μόλις άρχισα την θεραπεία για τους μύκητες ξεκίνησα την αντιβίωση για το αναπνευστικό οπότε τα Ultra Levure τα παίρνω παρέα γιατί δεν λέει να κάνω και δεύτερη θεραπεία στα καπάκια. Με το γιαούρτι είμαι τσακωμένη!

Δοκίμασες γιαούρτι με ΦΡΟΥΤΑ? :lol::lol::lol: Μπορεί να τα βρείτε :lol::lol::lol:

Αλλιώωωωωςςς πίνε χαπάκια, αγαπημένη!!!

Σεβουλίνι δεν θα πάω τελικά. Δεν μπορεί η πεθερά να έρθει να κρατήσει τη μικρή γιατί ο πεθερός μου είναι χάλια. Να έρθουν μαζί δεν παίζει γιατί πονάει και διπλώνεται στα δύο (2 μέτρα άνθρωπος) και το να την πάω και να έχει έναν έξτρα πανικό στο σπίτι ο πεθερός μου είναι απάνθρωπο. Οπότε δεν θα πάω στο ραντεβού αυτό. Θα πάρω τηλέφωνο τον συνεργάτη που μιλήσαμε για την αντιβίωση να μου κλείσει ένα ραντεβού σε δικό του ΩΡΛ στο γενικό κρατικό που είναι δίπλα μου και θα πάω εν ώρα εργασίας. Δεν γίνεται αλλιώς αφού αυτή η εβδομάδα εργασιακά για τον Λευτέρη είναι κόλαση (και η επόμενη). Κι έχουμε και πρόβλημα ασθενείας και με την βαφτιστήρα μου με την οποία θα μπορούσα ή να πάμε και οι τρεις παρέα ή να της την αφήσω...

Και μου τη δίνει απίστευτα που όταν θέλεις να κάνεις κάτι θα πάνε όλα στραβά για να μην το κάνεις! Είμαι που είμαι δύσκολη με τους γιατρούς...

Διαφημίσεις

Σέβη μου, σε καταλαβαίνω...είναι φρικτό να γίνεται κάτι τέτοιο. Σου έρχεται να σπάσεις τα μούτρα της παιδιάτρο και παράλληλα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, που δεν ακολούθησες το ένστικτό σου. Γιατί αυτό είναι, κορίτσια: το ένστικτο της μάνας. Αν σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλα, μην ακούτε κανέναν. το παιδί παραμάσχαλα και βουρ για 2η και 3η γνώμη.

Μην στενοχωριέσαι, κορίτσι μου. Ευτυχώς δεν έγινε καμια ζημιά. Θα το διορθώσετε και θα το ξεχάσετε όλοι. Σκέψου κι εμένα και το Δωράκι που αντιμετωπίζουμε ενδεχόμενα εγχείρισης ανοικτής καρδιάς...μια χαρά θα είναι η Χρύσπα, μην ανησυχείς.

ο θεσμικός μας ρόλος είναι να ανησυχούμε και για λαλακίες.

να σας δίνει δύναμη ο Θεός και τα μωρά σας να γίνουν γερά γρήγορα και εύκολα. όλα να γίνουν μια μακρινή ανάμνηση. από την καρδιά μου.

όλα τα μωράκια-παιδάκια πρέπει, αξίζουν να είναι γερά, χαμογελαστά!

Νίτσα μου ακόμα και όταν έπρεπε να τρώω γιαούρτι στην εγκυμοσύνη λόγω της διατροφής για τον διαβήτη το έτρωγα χωρίς να το κοιτάω και με κλειστή τη μύτη! Δεν το αντέχω!

καλημερα αλλοπρόσαλλες....(ζηλεψα:mrgreen:)

πως παν τα κεφια????

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 98-

(ενω συνηθως ξυπναμε 10 με 10μιση:mrgreen:)

γιατι χμμμμμμμμ χεστηκε ο μικρος μου:mrgreen:

και μετα με πειραζε!!!!!!!!!!

τωρα εβαλα το φαγητο του να γινετε

και κανω καφεδακι.

ασε που ζηλεψα και κουλουρακι απο αερικο:mrgreen:

νιτσα με το νυχτερινο γαλα μαλωσε ο μικρος απο τοτε

που άρχισε να βγαζει τους 1ους γομφιους.

εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ....δεν γινετε τιποτα......:confused:

καλημέρα Δώρα!:D

μήπως να αλλάξετε γάλα; λέω εγώ!:roll:

Διαφημίσεις

Νίτσα μου ακόμα και όταν έπρεπε να τρώω γιαούρτι στην εγκυμοσύνη λόγω της διατροφής για τον διαβήτη το έτρωγα χωρίς να το κοιτάω και με κλειστή τη μύτη! Δεν το αντέχω!

Αμάν ρε γαμώτο...

την κοινωνία μου μέσα με τις κωλοαρρώστιες μας!!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΗΤΗ??? :roll:

Δωράκι όταν λες τα πάντα εννοείς και αλλαγή γάλακτος, θερμοκρασίας, ποτήρι, καλαμάκι κ.λπ.?

Αν του δώσεις μία ώρα πριν πάει για ύπνο;

Είχα διαβήτη κύησης τώρα μάλλον είμαι ΟΚ... Έτσι τουλάχιστον είπε η καμπύλη και δεν τρυπιέμαι για να το επιβεβαιώσω... τελείωσα με τις τρύπες λέμε.

Είχα διαβήτη κύησης τώρα μάλλον είμαι ΟΚ... Έτσι τουλάχιστον είπε η καμπύλη και δεν τρυπιέμαι για να το επιβεβαιώσω... τελείωσα με τις τρύπες λέμε.

Κοίτα το όμως... μη το αφήνεις ... δεν είναι να παίζεις με αυτά!!!

μα ειναι μονοδρομος αγγελινα μου.....

δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο:cry:

(και καναμε ενα χειρουργειο ηδη με 7 μερες στην εντατικη και 3 μερουλες σε καταστολη και αναπνευστήρα:cry::cry::cry::cry:)

ψυχή μου!

όλη μου την αγάπη για το καλύτερο!:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...