Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Εγώ από τις 7.00 και προσπαθούσα να αποφασίσω αν θα πάμε δουλειά / παιδικό... τελικά δεν θα πάμε γιατί τα δέκατα έγιναν 37,8... Θα πάμε παιδίατρο να δούμε τι είναι αυτό...

Διάβασα τα βραδινά σας νέα... δεν έχω να προσθέσω τίποτα... εκτός του ότι το όνειρο της ζούπυ δεν αφορά την Ελλ... απλώς την έχει έννοια γι' αυτό την είδε έτσι. Τουλάχιστον από το όνειρό της δεν πρόκειται να έχει στεναχώριες η Ελλ ;)

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Πέρασα το ΣΚ χωρίς internet και μου λείψατε..Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα ατελείωτα κατεβατά που γράψατε. Έχουμε τίποτα συνταρακτικό?

Ζούπυ τι έγινε με τις εξετάσεις?

Νιώθω $κ@τ@ σήμερα...

Διαφημίσεις

bonjour!!

τι έγινε βρε αερικάκι αρρωστήσατε??

νιτσα που είσαι εσύ χαμένο κορμί???

Άσε δεν είχα τηλ./net το ΣΚ λόγω ΟΤΕ και μου σπάσαν τα νεύρα...Ευτυχώς επανήλθε χθες το απόγευμα αλλά το βράδυ δεν είχα κουράγιο να μπω, είδα λίγο tv και ξεράθηκα...

Τι κάνεις εσύ?

καλά και εγώ..

η μικρή λιγα δέκατα...και η κων/να του αερικού το ίδιο....

τώρα πια κόλλησε την΄άλλη άγνωστο!!!!!!

Περαστικούλια!

Ευτυχώς τα δικά μου το ξεπέρασαν. Σήμερα ο Π. πάει εκδρομή στην playmobil και είναι μέσα στην τρελή χαρά...

Το ΣΚ πήγαμε παιδότοπο, το υπόλοιπο μαγείρευα και εκτονωνόμουν..

Η πεθερά μου είναι χάλια και έχω ανησυχήσει τρελά!:cry:

Τη νόσο πάρκινσον η οποία επιδεινώθηκε τελευταία.. Είναι συνέχεια στους γιατρούς κι έχει πάρει τα φάρμακα με το τσουβάλι..

Χρειάζεται ηρεμία και γι'αυτό δεν την επισκεπτόμαστε για πολύ. Αλλά ανησυχώ πολύ για την κατάσταση της, φοβάμαι μην πάθει τίποτα... Άσε που ο Π. σχολάει στις 12.30καθημερινά από το νήπιο και φοβάμαι μην την πρήζει!

Διαφημίσεις

αααα...και μένει με την γιαγιά του μετά? μέχρι τί ωρα??

Μέχρι τις 16.00 που επιστρέφει ο σύζυγος αλλά ρε γμτ δεν είναι σε θέση τώρα!

Μέχρι και lexotanil της έδωσαν... τα νεύρα της είναι χάλια εντελώς! Σήμερα το απόγευμα περιμένω έναν γνωστό με κάτι φυτικά προϊόντα να μας κάνει παρουσίαση κι ότι μπορεί να βοηθήσει θα το προμηθευτώ..

Νίτσα, σε νιώθω.

ο μπαμπάς μου έχει.

σε ποιά φάση βρίσκεται;

μην απομακρύνεις τα παιδιά από κοντά της. η ψυχολογία της είναι το α και το ω.

καλημέρα κατά τα άλλα ...

και περαστικά στα άρρωστα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...