Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καληνυχτα.......κορες περαστικα στους αρρωστους και ηρεμια στους ταραγμενους. Παω να διαβασω ΟΣΟ προλαβαινω και να κοιμηθω ΟΣΟ με αφησουν.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κουκλα μου με κανεις και χαμογελαω. Περιμενες να σε βοηθησω με κατι!.....υπεροχο .....και εγω σε συμπαθω πολυ και λεει πολλα μιας και δεν εχω πολλα με σχεσεις στο ιντερνετ. Μετρια ειμαι, και γεματη (πλεον).......τα υπολοιπα τα εχασες :wink:....δεν εχει σημασια πως ειμαι ετσι και αλλιως οπως λες. Η μικρη ειναι οντως κουκλα (κουκουβααα) αλλα εχει παρει απο τον μπαμπα.......(ναι ναι ειναι και αυτος κουκλος....αναθεμα.....αυτο με τραβηξε επανω του και το υψος του. 1.86 επιβητικος.....αντε να πω οχι)......η μικρη δεν πηρε απο εμενα παντως :tongue:

Παντως σαν ονειρο για μενα δεν ειναι καλο να ξερεις. Παλια ρομπα και σκια στο προσωπο σημαινει βασανα.....οχι οτι εχεις αδικο:roll:

άκου ελλ, το όνειρο έχει πολλές αναγνώσεις... και για σένα και για μένα, ξεχωριστά...

παρ' όλα αυτά, θα σου ξαναπώ πως δεν ξύπνησα με άσχημη αίσθηση αλλά παραξενεμένη...

και τώρα που το σκέφτομαι, δεν ήσουν άσχημη αλλά... σαν μια γυναίκα της δεκαετίας 50 - 60...

τον θέλω τον γιατρό μου σίγουρα!

καληνύχτα κοριτσάκια!

ράννια, περίμενε! θα σου βάλω το τραγούδι-γάντι!

περίμενε λίγο μόνο να το βρω γιατί έχω χρόνια να το ακούσω!

άκου ελλ, το όνειρο έχει πολλές αναγνώσεις... και για σένα και για μένα, ξεχωριστά...

παρ' όλα αυτά, θα σου ξαναπώ πως δεν ξύπνησα με άσχημη αίσθηση αλλά παραξενεμένη...

και τώρα που το σκέφτομαι, δεν ήσουν άσχημη αλλά... σαν μια γυναίκα της δεκαετίας 50 - 60...

τον θέλω τον γιατρό μου σίγουρα!

Ισως σημαινει οτι μπορει να γνωριστουμε και να βοηθησει η μια την αλλη....δεν ξερω......εγω τον γιατρο μου τον εχω.....αλλιως θα ειχα παει για αλλες πεδιαδες.....δεν αντεξα......φευγωω.....:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

καλα, εναν γιατρο ολοι τον θελουμε...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

η γιαγια μου λεει...μη πιστευεις τα ονειρα...τα στελνει ο σατανας....χαχαχα

Εχει δικιο ομως...οχι με την εννοια του σατανα....με την εννοια, οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σε βασανιζουν ολη μερα....γιατι το ειδα αυτο? τι με βασανιζει υποσυνειδητα? κλπ κλπ

καληνύχτα κοριτσάκια!

ράννια, περίμενε! θα σου βάλω το τραγούδι-γάντι!

περίμενε λίγο μόνο να το βρω γιατί έχω χρόνια να το ακούσω!

ναι ρε ...δε φευγω...αντεχω ακομα ....

Ισως σημαινει οτι μπορει να γνωριστουμε και να βοηθησει η μια την αλλη....δεν ξερω......εγω τον γιατρο μου τον εχω.....αλλιως θα ειχα παει για αλλες πεδιαδες.....δεν αντεξα......φευγωω.....:P

ίσως να είναι κι έτσι...

πάντως, εγώ γιατρό πρέπει να βρω!

Διαφημίσεις

στη κουνιάδα σου στείλτο σιντάκι...

αχ, θα την κάνω σε λίγο - τσούζουν τα μάτια μου από την κούραση!

με ξενυχτήσατε παλιοκόριτσα!

κι έχω μια εύκολη μέρα αύριο... ουυυυυυυυυυυυυ!

αστειευσαι βεβαια? :tongue:

αφου στο γαμο τους, ειχαν ζωντανη ορχηστρα με "κουαρτερο 3 βιολιων" οπως ειπε ο πεθερος της....χαχαχαχα....γαμω την μπουρζουαζια μου!

εμεις παλι, στο κρεβατι ειχαμε κουαρτετο 3 κλαρινων απο γυφτους!χαχαχαχα...με το που τους το παμε....εκει να δεις βλεμα! εγινε το σωσε λεμε! χαχαχαχαχαχ ...εμεις τελεια περασαμε παντως! και στο γαμο ειχαμε τη μπαντα πο επαιζε τα παντα! χαχαχα

...αφου στο γαμο τους, ειχαν ζωντανη ορχηστρα με "κουαρτερο 3 βιολιων"

...εμεις παλι, στο κρεβατι ειχαμε κουαρτετο 3 κλαρινων απο γυφτους!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...